18 Inch speakers & subwoofers

Bij een 18 inch speaker en woofer heeft het formaat van het membraam een diameter van 18 inch. Dit zorgt voor een forse luchtverplaatsing en dus voor lage bastonen. Wij bieden diverse typen 18 inch speakers en woofers ter vervanging van een defect exemplaar of voor zelfbouwtoepassingen. Let bij het kiezen van de speaker op het wattage, het frequentiebereik en de gevoeligheid. Een speaker of woofer koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies. Bestel je voor 18.00 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €200
Merken
PWX18-400 18inch speaker 400W 8Ohm
€ 179,00

Breed aanbod 18 inch speaker en woofer toepassingen

Bij Fritz-Events koop je niet alleen je speaker onderdelen, maar ook complete speakers en subwoofers. Wij zijn namelijk een totaalaanbieder op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Van kabels tot line array set vind je snel en voordelig online met de beste service. Door onze brede expertise hebben wij ons aanbod zorgvuldig geselecteerd om jou een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te kunnen bieden. 18 Inch speakers en woofers van Eminence behoren tot het hogere segment en JB Systems is een goedkoper alternatief en levert goede prestaties voor deze prijsklasse.

Advies nodig bij het kiezen van je 18 inch speaker of subwoofer?

Bij vragen of voor aanvullend advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij staan direct en vol enthousiasme voor je klaar. Waar wij namelijk energie van krijgen is het zo goed mogelijk helpen en ontzorgen van onze klanten. Het opbouwen van een duurzame relatie met klanten staat bij ons centraal zonder dat dit ten koste gaat van onze scherpe prijzen, gratis levering (vanaf €75,-) en snelle levering (voor 18.00 besteld, morgen in huis).