Audio versterkers

Wil je een audio versterker kopen voor je passieve speakers of 100 volt installatie? Bij Fritz-Events kun je dan terecht voor eerlijk en deskundig advies voor het maken van de juiste weloverwogen keuze. Wij hebben namelijk een breed aanbod audio versterkers die je snel en voordelig online kunt bestellen met een geweldige service en garantie. Bij het kopen van een audio versterker is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn om zeker te zijn dat je speakers en versterker veilig gebruikt kunnen worden.

... Lees meer

Hoeveel watt speakers op versterker?

Je versterker dient ongeveer 1,5 keer zoveel vermogen te kunnen leveren als dat je luidsprekers aankunnen. Hierdoor hoeft de audio versterker niet op zijn maximale capaciteit te werken en kunnen pieken eenvoudig worden opgevangen. Dit voorkomt dat de speakers op maximale capaciteit beginnen te kraken en de geluiden beginnen te vervormen.

Audio versterker kopen?

Een audio versterker kun je bij ons compleet als PA versterker, maar ook als module verkrijgen. Voor  vaste installaties in openbare ruimten hebben wij ook een compleet aanbod 100 watt versterkers. Ben je op dit gebied onbekend, dan bevelen we aan om contact met ons op te nemen om je te kunnen voorzien van de informatie die nodig is om een passende keuze te kunnen maken.