Randapparatuur

Ben je op zoek naar een specifieke versterker, een DI Box of compleet speaker management systeem? Alle specifieke apparaten op het gebied van audio management vind je hier snel! Daarnaast koop je ze tegen een scherpe prijs en uitstekende voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een crossover, limiter, versterker, equalizer, splitter, DI Box of compleet speaker management systeem. Ook overig randapparatuur op het gebied van audio, zoals een brom/ruis verwijderaar en volume regelaar, vind je hier snel en voordelig online.

... Lees meer

Audio management voor iedere doelgroep

Binnen ons brede assortiment vind je hoogwaardig en zeer professioneel apparatuur, maar ook low-budget modellen. Kwalitatief hoogwaardige merken waarvan wij audio management systemen beschikbaar hebben zijn: Palmer, RAM Audio, LD Systems, Dateq en Shure. Merken waar wij fan van zijn en die een sterke prijs-kwaliteitsverhouding hanteren zijn DBX, Behringer en DAP.

Vragen over audio management systemen?

Zit je gewenste systeem er niet tussen? Bekijk dan eerst ons brede assortiment aan geluid systemen. Ook daar niet gevonden? Dan neem je contact op met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen in de week klaar om je te helpen bij al je vragen met betrekking tot geluid. Voor een demonstratie kun je een bezoek brengen aan onze 200M2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Hopelijk tot snel!