In-ear monitor

Ben je op zoek naar professionele in-ear oordopjes die omgevingsgeluid dempen of een in-ear monitor systeem waarmee je draadloos geluid kunt ontvangen? Naast instap en professionele in-ear dopjes kun je hier terecht op het moment dat je bijvoorbeeld over het podium wilt kunnen rennen en springen zonder last te hebben van onbetrouwbare kabels. Om je in-ear oordopjes draadloos te maken gebruik je een in-ear zender in combinatie met een in-ear beltpack. Fritz-Events is de plek voor het kopen van je in-ear monitor systeem door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Tevens hebben wij complete in-ear systemen.

... Lees meer

In-ear monitor is een waardige vervanger van vloermonitor

In-ear monitors zijn tegenwoordig belangrijk voor iedere muzikant, DJ, producer, zanger en technicus. Ze vervangen namelijk de traditionele vloermonitors en ze beschermen je oren tegen gehoorbeschadiging. Je kunt tegenwoordig je hobby of beroep met plezier uitoefenen zonder het risico te hoeven lopen op gehoorbeschadiging. Daarnaast kun je de kwaliteit van je geluid zelf bepalen. Je kunt het zo gek maken dat je de fijnste details in een muziekstuk hoort, waardoor de kwaliteit van je zang of spel er alleen maar op vooruit kan gaan. 

Assortiment in-ear monitors

Bij ons kun je verschillende in-ear monitors bestellen. Van de instapmodellen tot de professionele systemen. Ga je bedraad, bijvoorbeeld met je in-ears rechtstreeks de mixer of geluidstafel in, of ga je voor de draadloze optie? Helemaal draadloos is het natuurlijk nooit, maar je krijgt wel een stuk meer bewegingsvrijheid. Je hebt dan een zender en een ontvanger nodig.

De zender sluit je aan op de bron, dus de mixer of geluidstafel, en de ontvanger draag je bij je. Dit noemen we een beltpack, omdat deze vaak aan de riem gedragen wordt. Je kan hem ook op de rug of om je arm dragen met de benodigde accessoires. Het kabeltje van de in-ears gaat dan onder je shirt de beltpack in. Vaak hebben beltpacks een volumeregeling, dus iedere ontvanger/gebruiker kan zijn/haar eigen volume bepalen. 

Wij bieden complete sets, losse zenders, losse ontvangers (beltpacks), in-ears en accessoires aan van onder andere Shure, LD Systems en Sennheiser. Daarnaast hebben we ook twinpacks. Dat zijn sets van één zender met twee ontvangers en twee paar in-ears voor een scherpe prijs. Een goed voorbeeld van zo'n twinpack die bekend staat om zijn robuustheid en betrouwbaarheid is de Shure PSM300 Twinpack PRO

Heb je al in-ears en is er iets kapot? Dan is het natuurlijk zonde om een compleet nieuw systeem te moeten bestellen. Daarom bieden wij ook in-ear onderdelen aan. Dan kun je voor een schappelijke prijs weer met goed functionerende in-ears op pad. Denk bijvoorbeeld aan kabels, dopjes van foam of rubber en reservedopjes waar de drivers in zitten. 

Hulp bij bestellen van in-ear monitors

Wil jij voor jezelf of voor een band, artiest, dj en alle andere muziekliefhebbers in-ears bestellen maar je weet niet zo goed welke? Of is er een beperkt budget en wil je weten wat de beste optie voor jou is? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag! Of kom eens langs in onze winkel in Cuijk, dan kun je in onze showroom wat modellen vergelijken en bespreken!