In-ear monitor

Een in-ear monitor systeem bestaat uit een zender, ontvanger en in-ears. Een zender ontvangt geluid van je mengpaneel of mixer en stuurt deze via een draadloos signaal door naar je ontvanger (beltpack). Je beltpack bevat een mini-jack ingang voor je in-ears en een volumedraaiknop. Door je beltpack aan je kledij te bevestigen en de in-ears eraan te koppelen kun je genieten van je eigen ideale mix zonder last te ervaren van onhandige kabels of schreeuwende vloermonitors. Bij Fritz-Events heb je een brede keuze uit diverse in-ear monitor systemen, van losse componenten tot complete in-ear sets. Een in-ear monitor systeem koop je namelijk bij een officiële Shure, LD Systems en Sennheiser dealer voor een uitstekende service, de beste prijs en een betrouwbare garantie.

... Lees meer

Wanneer een in-ear monitor systeem

Je kiest voor een in-ear monitor systeem zodra een vloermonitor niet wenselijk is. Dit kan zijn omdat je een eigen ideale mix wilt kunnen samenstellen of om gehoorschade op de langere termijn te voorkomen. Daarnaast kun je de kwaliteit van je geluid zelf bepalen. Je kunt het zo gek maken dat je de fijnste details in een muziekstuk hoort, waardoor de kwaliteit van je zang of spel er alleen maar op vooruit kan gaan. 

Assortiment in-ear monitor systemen

Bij ons kun je verschillende in-ear monitors bestellen. Van de instapmodellen tot de professionele systemen. Ga je bedraad, bijvoorbeeld met je in-ears rechtstreeks de mixer of geluidstafel in, of ga je voor de draadloze optie? Helemaal draadloos is het natuurlijk nooit, maar je krijgt wel een stuk meer bewegingsvrijheid. Je hebt dan een zender en een ontvanger nodig.

Heb je al in-ears en is er iets kapot? Dan is het natuurlijk zonde om een compleet nieuw systeem te moeten bestellen. Daarom bieden wij ook in-ear onderdelen aan. Dan kun je voor een schappelijke prijs weer met goed functionerende in-ears op pad. Denk bijvoorbeeld aan kabels, dopjes van foam of rubber en reservedopjes waar de drivers in zitten. 

In-ear monitor kopen?

Wil jij voor jezelf of voor een band, artiest, dj en alle andere muziekliefhebbers in-ears bestellen, maar je weet niet zo goed welke voor jouw situatie het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij helpen je namelijk graag en geven altijd eerlijk en deskundig advies. Ook kun je langskomen in onze showroom in het Brabantse Cuijk. Hier kun je diverse mondellen uitproberen en met elkaar vergelijken.