Koptelefoon

Welkom bij dé online winkel voor professionele koptelefoons. Ben je een muzikant, DJ, producer, technicus of muziekliefhebber en op zoek naar een geschikte koptelefoon voor professioneel of hobbymatig gebruik, dan koop je hier snel en voordelig online een oplossing die aansluit bij je draagwijze, comfort en techniek. Wij hebben een groot aanbod in-ears en DJ-, studio- en broadcast koptelefoons. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van geluidsapparatuur kunnen wij ook uitstekend voorzien in eerlijk en deskundig advies. Daarnaast bestel je bij ons alle benodigde koptelefoon accessoires en onderdelen tegen een snelle levering en gratis verzending vanaf €75, -.

Lees meer

Welke koptelefoon past het beste bij mij?

Ben je een live muzikant of zanger en wil je overgaan op een (draadloos) hoofdtelefoon systeem ter vervanging van floor monitors, dan raden wij je aan om te gaan werken met in-ears. In-ears zijn namelijk amper zichtbaar op het podium en dempen omgevingsgeluiden tot 90%. Hierdoor hoef je het volume niet zo sterk op te voeren en voorkom je gehoorschade.

DJ's kiezen al snel voor een DJ hoofdtelefoon. Deze zijn namelijk gesloten en hebben een geweldige bas weergave. Door de stevige maar flexibele bouw kun je ze gemakkelijk en vaak afnemen zonder het risico te lopen dat de koptelefoon beschadigd raakt of breekt. Voor live DJ's is dit namelijk belangrijk en DJ hoofdtelefoons zijn hier speciaal op ontwikkeld.

Voor het produceren van muziek is eerlijk en helder geluid belangrijk. Je wilt namelijk ieder detail haarfijn kunnen horen. Een studio koptelefoon heeft een breed frequentiebereik waarbij de lage, midden en hoge tonen uitstekend worden weergegeven. Ook sluit een studio type perfect af, waardoor omgevingsgeluiden je niet zullen storen tijdens het produceren, mixen of masteren van je nieuwe track.

Betrouwbare en erkende merken

Wij zijn dealer van werelds meest erkende bedrijven op het gebied van geluid. In combinatie met onze scherpe prijzen hebben koptelefoons van Fritz-Events een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben dan ook een zorgvuldige selectie om een goede gebruikerservaring te kunnen garanderen. Bij ons vind je hoofdtelefoons van onder andere: Shure, Sennheiser, AKG, DAP, KRK en Pioneer.

Koptelefoon uittesten?

Wil je online je koptelefoon kopen, maar weet je niet welke je het beste kunt kopen? Laat je in dit geval adviseren door onze klantenservice. Zij hebben namelijk de kennis en ervaring in huis om je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Ook kun onze 200m2 grote showroom komen bezoeken waar je diverse koptelefoons kunt uitproberen. Het is namelijk belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voor de aanschaf van een koptelefoon.