Koptelefoon

Koptelefoons vind je bij Fritz-Events in alle soorten en maten. Je geschikte hoofdtelefoon, van dj koptelefoon tot podium in-ears, kun je bij ons snel en voordelig online bestellen met een geweldige service en eerlijk, deskundig advies. Wil je een koptelefoon kopen? Kies dan voor een oplossing die perfect aansluit bij je situatie. De manier van dragen, mate van geluidsdemping en het comfort verschilt namelijk enorm per type hoofdtelefoon. Voor eerlijk en deskundig advies kun je dan ook altijd bij ons terecht.

... Lees meer

Koptelefoon kopen?

Wij hebben een breed aanbod koptelefoons voor startende en doorgewinterde muzikanten, artiesten, dj's en licht/geluid technici. Ook consumenten die gaan voor kwaliteit, kunnen zonder twijfel bij ons terecht. Naast enkel hoofdtelefoons kun je bij ons ook je koptelefoon accessoires en -onderdelen bestellen. Denk hierbij aan reserve kabels, oorkussens en enkele oortjes.

Hoofdtelefoon uitproberen?

Wil je zeker zijn van je beslissing bij het kopen van je koptelefoon? In dit geval kun je onze showroom bezoeken in het Brabantse Cuijk waar enkele varianten staan opgesteld. Vanwege hygiëne zijn in-ears helaas niet uit te proberen, aangezien je ze in je oor dient te bevestigen.

Sennheiser en Pioneer koptelefoons

Bekende merken op het gebied van koptelefoons zijn Sennheiser en Pioneer. Uiteraard zijn wij ook een officiële dealer van diverse andere top merken, zoals AKG en Shure. Op het gebied van in-ears is het merk Shure veruit het populairst. Voor al onze merken bieden wij een uitstekende garantie met snelle service. Wij weten namelijk hoe belangrijk goed geluid is voor uitvoerende artiesten.

Professionele koptelefoons

Wij weten als geen ander dat je met goed apparatuur meters kunt maken. Door gebruik te maken van een professionele koptelefoon kun je het maximale uit je geluiden en muziekbeleving halen. Wij denken graag met je mee om tot een geschikte oplossing te komen voor je situatie. Voor eerlijk en deskundig advies neem je contact op met onze klantenservice en wij helpen je direct.