Microfoonstatief

Hier heb je de keuze uit een breed aanbod microfoonstandaards. Bij Fritz-Events bestel je ieder gewenste type microfoonstatief snel en voordelig online. Selecteer het type microfoonstandaard waarnaar je op zoek bent en vervolgens kom je op de juiste categoriepagina terecht waar je je gewenste ontwerp van je favoriete merk kunt selecteren. Naast een microfoon standaard kun je bij ons ook direct terecht voor een passende microfoon, microfoonkabel of accessoire.

... Lees meer

Welk type microfoonstandaard heb ik nodig?

Voor verschillende gelegenheden zijn microfoonstandaarden ontwikkeld voor het optimaliseren van de gebruikerservaring. Je wilt namelijk niet dat een standaard in de weg staat, zich ongewild verplaatst of omvalt en al helemaal niet dat hij daardoor snel beschadigd of kapot gaat. Een microfoonstandaard en bijbehorende accessoires zorgen ervoor dat je de handen vrij hebt om je creativiteit en expressie maximaal te kunnen benutten.

Om de optimale gebruikerservaring te kunnen bieden, vind je bij ons de volgende typen microfoon statieven:

  • Microfoonstatief met hengel
  • Microfoonstatief zonder hengel
  • Lage microfoonstatief
  • Overhead microfoonstatief
  • Tafel microfoonstatief
  • Broadcast microfoonstatief

Naast een microfoonstatief koop je ook accessoires bij Fritz-Events!

Naast een breed aanbod aan microfoonstandaarden vind je bij ons ook daarbij behorende accessoires. Let er bijvoorbeeld op dat je de juiste klemmen en houders bestelt, zodat je microfoon perfect aansluit op de houder. Om te zorgen dat je apparatuur niet beschadigd raakt is het daarnaast aan te raden om de statieven te vervoeren in een stevige draagtas.

Ook vind bij ons diverse hulptools om bijvoorbeeld een tablet aan je statief te kunnen monteren, zodat je hier niet een extra statief voor nodig hebt.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte microfoonstandaard?

Ben je niet zeker welk standaard het meest voor jou situatie geschikt is of wil je meer informatie inwinnen om een goede keuze te kunnen maken? Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar om je hiermee te helpen. Twijfel niet en neem snel contact op met de klantenservice van Fritz-Events voor deskundig en eerlijk advies! Wanneer je vandaag, voor 18.00u, nog een microfoonstandaard koopt, ontvang je de bestelde producten vaak morgen al.