Microfoonstatief

Ongeacht het type microfoonstandaard waar je naar op zoek bent, je koopt het tegen een scherpe prijs bij Fritz-Events! Bij ons wordt een groot assortiment in professionele licht- en geluidsproducten te koop aangeboden, zoals een microfoonstandaard van ieder type, maar ook een microfoon of complete luidsprekerset bestel je bij Fritz-Events! Wij selecteren onze producten met zorg, waardoor je bij ons bent verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer

Welk type microfoonstandaard heb ik nodig?

Voor verschillende gelegenheden zijn microfoonstandaarden ontwikkeld voor het optimaliseren van de gebruikerservaring. Je wilt namelijk niet dat een standaard in de weg staat, zich ongewild verplaatst of omvalt en al helemaal niet dat hij daardoor snel beschadigd of kapot gaat. Een microfoonstandaard en bijbehorende accessoires zorgen ervoor dat je de handen vrij hebt om je creativiteit en expressie maximaal te kunnen benutten.

Om de optimale gebruikerservaring te kunnen bieden, vind je bij ons de volgende typen microfoon statieven:

  • Microfoonstatief met hengel
  • Microfoonstatief zonder hengel
  • Lage microfoonstatief
  • Overhead microfoonstatief
  • Tafel microfoonstatief
  • Broadcast microfoonstatief

Naast een microfoonstatief koop je ook accessoires bij Fritz-Events!

Naast een breed aanbod aan microfoonstandaarden vind je bij ons ook daarbij behorende accessoires. Let er bijvoorbeeld op dat je de juiste klemmen en houders bestelt, zodat je microfoon perfect aansluit op de houder. Om te zorgen dat je apparatuur niet beschadigd raakt is het daarnaast aan te raden om de statieven te vervoeren in een stevige draagtas.

Ook vind bij ons diverse hulptools om bijvoorbeeld een tablet aan je statief te kunnen monteren, zodat je hier niet een extra statief voor nodig hebt.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte microfoonstandaard?

Ben je niet zeker welk standaard het meest voor jou situatie geschikt is of wil je meer informatie inwinnen om een goede keuze te kunnen maken? Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar om je hiermee te helpen. Twijfel niet en neem snel contact op met de klantenservice van Fritz-Events voor deskundig en eerlijk advies! Wanneer je vandaag, voor 18.00u, nog een microfoonstandaard koopt, ontvang je de bestelde producten vaak morgen al.