Microfoonstatieven

Bel ons direct: 0485-310001

Wanneer je een microfoonstandaard wilt kopen, is het verstandig om de webshop van Fritz-Events te bezoeken. Bij ons wordt een groot assortiment in professionele licht- en geluidsproducten te koop aangeboden, zoals een microfoonstandaard, maar ook microfoons of complete luidsprekersets. Ieder product is met zorg geselecteerd, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit. Tevens zorgen we bij Fritz-Events voor persoonlijk advies en een snelle levering: vaak binnen één werkdag. Dat is waar je van op aan kunt bij Fritz-Events wanneer je een microfoonstandaard gaat kopen.

Microfoonstandaard kopen? Dat doe je natuurlijk bij Fritz-Events!

Er zijn diverse gebruiksdoeleinden waarvoor je een standaard voor een microfoon kunt kopen. Overal vind je immers microfoons; is het niet op een podium tijdens een concert of presentatie, dan is het wel in een studio waar een album wordt opgenomen. Deze microfoons staan doorgaans op een standaard, zodat een spreker of zanger(es) zijn of haar handen vrij heeft. Voor vrijwel iedere toepassing biedt Fritz-Events een microfoonstandaard te koop aan, zoals:

 

Iedere microfoonstandaard van Fritz-Events heeft zijn eigen kenmerken, zodat je gegarandeerd een passende microfoonstandaard kunt kopen die voldoet aan je wensen. Naast een microfoonstandaard, bieden wij natuurlijk ook toebehoren te koop aan. Hierbij kun je denken aan microfoonhouders, zwanenhalzen, microfoonhengels et cetera.

Deskundigheid van de specialist

Weet je niet exact welke standaard voor een microfoon je moet kopen voor het evenement dat je organiseert? Of wil je meer gedetailleerde informatie over een specifieke microfoonstandaard? Of wil je op een andere manier gebruik maken van de deskundigheid van Fritz-Events? Voel je vrij om contact met ons opnemen, want wij staan je graag te woord.

Bestel vandaag nog je gewenste producten

Fritz-Events biedt vele producten aan, waaronder microfoonstatieven, die gemakkelijk zijn te bestellen in de webshop. Wanneer je vandaag, voor 18.00u, nog een bestelling plaatst, ontvang je jouw bestelde producten vaak morgen al. Ideaal wanneer je een microfoonstandaard snel in gebruik wilt nemen. Als je bovendien voor meer dan €75 koopt, wordt de bestelling gratis verzonden. Voor meer informatie over bijvoorbeeld het bestelproces of over ons assortiment, bel je naar 0485-310001. Wij hopen je binnenkort te verwelkomen; in onze webshop of in onze showroom in Cuijk.