Beltpack riem of houder

Prijs
Min: €0
Max: €45
Merken
Aerobic beltpackhouder voor arm
€ 10,40
Aerobic beltpackhouder voor heup
€ 14,20
WA570A Beltpack opbergzakje
€ 45,00
POP 1 etui met riemclip
€ 28,00
H516 bevestigingsplaat voor C516 microfoon
€ 3,52

Specificaties van beltpack riemen en houders

In deze categorie vind je zwarte beltpack houders en riemen van DAP, Shure, Sennheiser en AKG. Ze zijn gemaakt van neopreen wat niet tot schurende of allergische reacties kan leiden, gemakkelijk uit te wassen is en goed bestand is tegen zweet.

Breed assortiment naast beltpack riemen en houders

Naast accessoires voor beltpacks hebben wij uiteraard een breed assortiment aan beltpack zenders en ontvangers, draadloze microfoons en in-ear monitor sets. Wij zijn dan ook ruim 10 jaar dé  expert op het gebied van geluid en kunnen je er eerlijk en deskundig advies over geven.

Vragen over een beltpack riem of houder

Heb je vragen over een beltpack riem/houder of algemener, op het gebied van licht, geluid, DJ gear of special effects? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je er graag vol enthousiasme mee. Koop daarnaast slim om geen verzendkosten te hoeven betalen door meerdere gewenste producten tegelijk te bestellen of bestel voor 18 uur om je producten morgen al in huis te hebben! Kun je online niet een goed oordeel over een product krijgen, dan kun je ook nog altijd een bezoek brengen aan ons 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk.