Microfoon windkap

Ga jij geluid opnemen op een plek waar de wind factor belemmerend kan werken voor de kwaliteit van je audio-opnames, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een windjammer of windhield. Dit voorkomt dat de wind hard tegen de membraan klapt. Dit kan namelijk zorgen voor een klappend of zoemend geluid die nadelig is voor je geluidskwaliteit en verstaanbaarheid. Voor een passende microfoon windkap ga je naar Fritz-Events en koop je een microfoon windkap snel en voordelig online! Wij hanteren namelijk lage prijzen, leveren snel en bieden een uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1000
Merken
Windscherm voor VP89L
€ 69,00
Windscherm voor VP89M
€ 49,00
Windscherm voor VP89S en VP82
€ 43,00
Windshield kit voor VP89L
€ 979,00
Windshield kit voor VP89M
€ 909,00
Windshield kit voor VP89S en VP82
€ 839,00
Windjammer voor VP89L
€ 209,00
Windjammer voor VP89M
€ 209,00
Windjammer voor VP89S en VP82
€ 209,00

Schuimrubber of stoffen windkap?

Een Shure windscherm kan zijn gemaakt van schuimrubber of van stof. Beide windkappen hebben dezelfde functie, maar je kunt je afvragen welk type je nu het beste kunt gebruiken in jouw situatie. Wij bevelen aan een windkap van schuimrubber te nemen indien de kans bestaat dat hij vuil kan worden door bijvoorbeeld speeksel of rondvliegend bier. Een overhead microfoon of shotgun richtmicrofoon in een buitensetting zal hier niet zo snel last aan ondervinden en daarvoor is een stoffen windkap dan weer uiterst geschikt.

Voor je complete microfoon set ga je naar Fritz-Events!

Niet alleen voor je windkap, maar ook voor alle andere benodigdheden op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld je microfoon nog niet gekocht, neem dan een kijkje naar onze scherp geprijsde microfoons. Ook microfoonstatieven en microfoonkabels bestel je gelijk met je bestelling mee! Heb je namelijk een ordergrootte van boven de €75, -, dan is verzending gratis!

Vragen over een microfoon windkap?

Heb je vragen over het kopen van je gewenste windkap of bestelling? Ook voor eerlijk en deskundig advies zijn wij 6 dagen per week beschikbaar. Je kunt ons bereiken via onze klantenservice en wij zullen je vraag direct beantwoorden! Bestel je daarnaast voor 18.00 uur een voorradig product, dan heb je hem morgen al in huis!