Popfilter

Prijs
Min: €0
Max: €85
Merken
Toon meer
Nylon Popfilter zwart
€ 14,50
Metalen Popfilter zwart
€ 10,90
23956 popkiller voor studiomicrofoons
€ 19,80
23966 popkiller voor studiomicrofoons
€ 31,00
PS-6 Popfilter 6 inch met zwanenhals
€ 45,00
PDS-M16 6 inch anti-plopscherm
€ 21,95
Studio Eyeball
€ 26,60
DDS-02 Microfoon scherm
€ 82,00
M06 Microfoon popfilter
€ 13,95
DSM 400 Shockmount met popfilter
€ 34,90
SM6 shockmount met popfilter
MZP 40 popfilter
€ 73,00

Bevestigen van een popfilter

Een popfilter kun je eenvoudig en relatief stabiel monteren aan je microfoon standaard of shockmount. Afhankelijk van je statief en toepassing kun je kiezen voor de popfilter met je gewenste type bevestiging. Je kunt kiezen uit een divers aanbod popfilters met erg uiteenlopende prijzen. Onze bevindingen zijn dat een duurdere uitvoering niet per definitie een betere werking hebben. Om deze rede bestaat ons huidige online aanbod uit relatief goedkope maar solide varianten pop-filters van de merken DAP, K&M, Shure, LD Systems, Power Dynamics, Vonyx, Adam Hall, Rode en Sennheiser.

Reflectiefilter

Heeft je ruimte niet de optimale akoestiek en wil je toch graag zang- of spraak opnemen met zo min mogelijk echo of galm? Een microfoon scherm of reflectiefilter kan in dit geval uitkomst bieden. Het reduceert namelijk vervelende bijgeluiden in de ruimte door het creëren van een afgesloten en goed geluidsisolerende ruimte. Daarnaast is een reflectiefilter een erg betaalbare oplossing om bijgeluiden en galm/echo drastisch te reduceren tot onmerkbare proporties.

Vragen over popfilter of reflectiefilter?

Heb je vragen over het creëren van een optimaal klimaat voor het opnemen van je zang- of spraakkunsten? Wij zijn hier al ruim 10 jaar dé specialist in en kunnen je hierin eerlijk en deskundig advies geven. Uiteraard willen wij dat onze producten op een juiste manier worden ingezet en van een maximaal rendement genieten, dus neem bij twijfels of vragen direct contact op met onze klantenservice! Mogelijk heb je de bestelling dan morgen al in huis en is je orderwaarden hoger dan €75, -, dan is verzending gratis!