Tape

Assortiment tape

Bij Fritz-Events hebben we een ruim aanbod aan tape. Bijvoorbeeld tape die eruit springt met zijn felle neon-kleuren, of juist tape die niet opvalt. Dubbelzijdige tape om dingen aan elkaar te maken of markeringstape om vlakken of afstanden duidelijk te maken. Natuurlijk hebben we ook PVC-tape, wat ook wel bekend staat als isolatietape. Deze kun je gebruiken om kabels tijdelijk te repareren, maar ook om kabels bij elkaar te binden en netjes weg te werken. Bij ons vind je tape van onder andere Nichiban, Deltec, Showtec en Gaffergear. 

Veruit de bekendste soort tape in licht en geluid is gaffa of gaffer tape. Dit is een speciale tape die geen lijmresten achterlaat, makkelijk afscheurt en een hoge kleefkracht heeft. Dit in tegenstelling tot goedkope ducttape, die meestal wel resten achterlaat. Ducttape is in deze branche dus een no-go. Gebruik gaffa bijvoorbeeld om markeringen aan te geven op een podium, of om doeken vast te maken. Voor kabels kun je beter isolatie- of kabeltape gebruiken zoals eerder vermeld.

Controletape gebruik je vaak direct op een kist of product. Zo kun je aangeven of en door wie een product of kist gecheckt is, en of het weer klaar is om een volgende productie mee te gaan. Zo kun je een goed onderscheid houden tussen producten die klaar staan en producten die kapot zijn of nog wat missen.

Welke tape heb ik nodig?

Wil je tape bestellen maar je weet niet zeker welke? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat je zeker de goede tape koopt! Met onze ervaring en deskundig advies kunnen we je altijd helpen bij de juiste keuze. Of kom langs in de showroom en blijf eens plakken met een kop koffie! We zien je graag in Cuijk!