Tape

Een goede tape is belangrijk en onmisbaar voor muzikanten, licht- & geluidstechnici en filmproducenten. Wij hebben om deze rede een breed assortiment zorgvuldig geselecteerde tape van Top Merken voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan het afplakken van kabels, het vastzetten van objecten, ter markering / waarschuwing of om objecten op elkaar of op een wand te plakken. Iedere toepassing is mogelijk met behulp van ons assortiment Gaffer, PVC, Neon, Markering en Dubbelzijdige tape. Nichiban, Deltec Adam Hall, Advance en Showtec tape nodig? Tape kopen doe je dan snel en voordelig online bij Fritz-Events.

... Lees meer

Breed aanbod tape voor licht, geluid, DJ Gear & Special Effects

Door onze ruime kennis en ervaring in de entertainment industrie weten wij welke tape het meest geschikt is voor onze klanten. Wij hebben ons assortiment op basis hiervan zorgvuldig geselecteerd en bieden hierdoor een uitstekende kwaliteit tape aan tegen een scherpe prijs. Doordat we ontwikkelingen nauw volgen, vind je bij ons altijd de tape met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Denk bijvoorbeeld aan Deltec gaffer die dezelfde kwaliteit levert als Nichiban, maar stukken voordeliger is.

Wanneer gebruik je welke tape?

Veruit het bekendste type tape in licht en geluid is gaffa of gaffer tape. Dit is een speciale tape die geen lijmresten achterlaat, makkelijk afscheurt en een hoge kleefkracht heeft. Dit in tegenstelling tot goedkope duct tape, die meestal wel resten achterlaat. Duct tape is in deze branche dus een no-go. Gebruik gaffa bijvoorbeeld om markeringen aan te geven op een podium, of om doeken vast te maken. Voor kabels kun je beter isolatie- of kabeltape gebruiken zoals eerder vermeld. Hieronder een opsomming van de verschillende categorieën binnen deze pagina.

  • Gaffa tape: de meest gebruikte tape in de geluid- en lichtwereld en laat geen lijmresten achter. Bovendien is gaffa tape te bestellen in diverse breedtes, lengtes en kleuren.
  • Markeringstape; markeer je producten met onze checked, incomplete en defect tape.
  • Neon tape: felle tape dat oplicht in combinatie met blacklight. Neon tape is ideaal voor creatieve toepassingen of het markeren van randen van een podium.
  • PVC tape: wordt doorgaans gebruikt voor het markeren van kabels of voor het tijdelijk repareren van beschadigde kabels. PVC tape is te bestellen in vele soorten, maten en kleuren.
  • Dubbelzijdige tape: om lichte objecten op elkaar of een wand te plakken

Hulp nodig bij aanschaf tape?

Weet je niet zo goed welk type tape het meest geschikt is voor de toepassing waarvoor je het wilt gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice, en wij kunnen je voorzien van eerlijk & deskundig advies. Je bent hierdoor verzekerd dat je tape koopt die geschikt is voor jouw gewenste toepassingen. Ga je bij ons tape kopen, dan ben je verzekerd van een snelle verzending en verzending is gratis vanaf €75, -. Indien je direct tape nodig hebt, dan kun je onze showroom in het Brabantse Cuijk bezoeken.