Truss / Statief Haken en klemmen

Bij het ophangen van verlichting (zoals LED-parren en andere lichteffecten) ontkom je er niet aan om haken en klemmen te moeten gebruiken. Door de juiste koppel- en bevestigingsmaterialen te gebruiken kun je verlichting gemakkelijk en veilig aan trussen en lichtstatieven bevestigen. Voor een deskundig advies, een goede service en scherpe prijzen koop je ieder benodigd type haak en klem bij Fritz-Events!

... Lees meer

Truss en statief haak / klem

Het is een nachtmerrie voor iedere geluid- en lichttechnicus om hun verlichting de menigte in te zien donderen. Dit wil je dan ook ten alle tijden zien te voorkomen. Het is hierdoor uitermate belangrijk om met veilige- en uiterst betrouwbare klemmen en haken te werken en hier een betrouwbare partner in te vinden die een zorgvuldig geselecteerde collectie aanbiedt, waarvan alle producten voldoen aan de strengste normen zonder dit tijdverlies oplevert gedurende het opbouwen of afbreken.

Uiteraard kun je bij ons ook safety's kopen om te verzekeren dat er niets mis kan gaan met je apparatuur en om veiligheid te kunnen garanderen. Safety's zijn kabels met karabijnhaken en zijn een extra koppeling tussen verlichting en trussen die een nog veiligere situatie creëren.

Je benodigde haak of klem vinden?

Bij ons vind je online een breed assortiment aan haken, couplers, halfcouplers, swivel couplers en quick couplers. Staat het type haak of klem dat je zoekt niet in de verschillende productcategorieën, vergeet dan vooral niet onze overige haken & klemmen pagina te bezoeken. Ook trussen en statieven vind je uiteraard bij Fritz-Events.

Meer informatie over je haak of klem?

Zit een specifieke haak of klem die je zoekt niet in ons online assortiment, neem dan gerust contact met ons op middels onze klantenservice. Wellicht kunnen wij jou hier dan toch mee helpen. Ook voor andere vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Koop je in totaal voor meer dan €75,-, dan is de verzending voor jou geheel gratis!