Truss systeem

Hier vind je een compleet aanbod aan truss buizen en accessoires voor het bouwen van je maatwerk truss systeem. Voor advies over een passende truss installatie neem je contact op met onze klantenservice. Wij geven je namelijk graag eerlijk, deskundig advies bij het voorzien in truss onderdelen. Een truss systeem is onder andere handig op het podium, op beursstands, in zalen en clubs. Een truss systeem is namelijk licht van gewicht en je hebt in no-time een stevige constructie staan voor het ophangen van bijvoorbeeld je armaturen, speakers of LED schermen. De mogelijkheden van truss onderdelen zijn eindeloos. Het is net professionele lego, maar dan van aluminium.

... Lees meer

Truss kopen?

Truss onderdelen heb je in alle soorten en maten en wij hebben ze allemaal in ons online assortiment zitten. Denk bijvoorbeeld aan truss buizen, vierkant trussen en truss circels. Deze onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor je een maatwerk systeem kunt samenstellen naar eigen wens. Wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk offerte.

Advies bij aanschaf truss systeem

Zou je graag wat advies willen bij het kopen van truss systeem? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag naar het volgende niveau! Koop vandaag nog jouw truss bij Fritz-Events!