LED lichteffecten

American DJ Starburst DMX LED lichteffect

€189,00

De American DJ Starburst is een vernieuwde versie van de oude lichtbollen die we kennen uit de jaren 70. In plaats van tientallen gekleurde lenzen heeft de Starburst een krachtige 6 kleurige LED die voor mooie bundels zorgt.

Showtec Magician LED lichteffect

€222,00

De Showtec Magician is een multi licht- en lasereffect. De behuizing heeft aan de voorzijde zeven vlakken die vol met licht- en lasereffecten zitten. De Magician is dan ook de ultieme combinatie van licht en laser.

Showtec Double Derby LED lichteffect

€94,50

Deze Showtec Double Derby LED Q6 is uitgevoerd met een dubbele rij van 8x 3 lenzen met daarachter twee krachtige 12 Watt RGBCAW LED's. Deze combinatie zorgt voor 48 krachtige LED-stralen in vele kleuren.

Showtec Mushroom Q6 LED lichteffect

€78,40

Deze Showtec Mushroom Q6 is een LED uitvoering van de mushroom lichteffecten van vroeger. De mushroom heeft twee krachtige 12W 6-kleurige LED's die voor heldere en krachtige lichtstralen zorgen die zich door de ruimte bewegen.

Cameo Octafly XS LED dubbele bewegende LED-bar

€133,00

De Cameo Octafly XS is het kleine broertje van de Octafly RGBW. Dit lichteffect bestaat uit twee bewegende LED-barren met ieder 4 LED's met de kleuren rood, groen, blauw en wit. De barren en LED's zijn individueel aan te sturen.

Cameo UVO LED lichteffect

€175,00

De Cameo UVO is een 5-in-1 lichteffect dat voor een kleurrijk, feestelijk en zaalvullend effect zorgt. Zo heeft hij een rode en groene burst laser, een stroboscoop, moonflower, wash en blacklight in zich.

JB Systems LED Diamond II LED lichteffect

€45,90

De JB Systems LED Diamond II is een compact, maar indrukwekkend lichteffect. Door zijn vele lenzen projecteert hij bundels over 360 graden. Hij is voorzien van interne programma´s voor de mooiste lichtshows, maar kan ook via DMX werken.

Showtec Phantom 60 LED-bar moving-head

€619,00

Deze Showtec Phantom 60 LED-bar moving-head bestaat uit 6 RGBW LEDs, waarmee je alle kleuren kunt maken. Hij heeft de mogelijkheid om continu rond te blijven draaien, waardoor je de mooiste effecten kunt maken.

Cameo Multi FX Bar lichteffecten bar

€435,00

De Cameo Multi FX Bar is een bar met diverse effecten zoals LED-spots, LED-derby, stroboscoop en laser. Dit multi-effect zorgt voor een kleurrijk en zaalvullend disco-effect.

Cameo Flat Storm 3-in-1 LED-par laser en strobo lichteffect

€144,00

De Cameo Flat Storm 3-in-1 is een lichteffect dat gebruikt kan worden als LED-par, laser of stroboscoop. Door zijn 3 verschillende effecten zorgt dit lichteffect voor een zeer leuk en kleurrijk effect.

Cameo Superfly FX derby met Laser LED- en laser lichteffect

€125,00

De Cameo Superfly FX is een 2-in-1 lichteffect dat voorzien is van een LED-uitvoering van het traditionele derby-effect en een rood met groen lasereffect.

Showtec Galaxy 360 retro LED lichteffect

€799,00

Oude tijden herleven wanneer je deze Showtec Galaxy 360 aanzet. Steeds meer oude lichteffecten worden voorzien van LED lampen en terug op de markt gebracht. Bij deze Showtec Galaxy 360 is dat concept zeer goed geslaagd!

Showtec Astro 360 XL retro LED lichteffect

€769,00

De Showtec Astro 360 XL is de grote broer van de Astro 360. Dit is een retro lichteffect zoals we deze van vroeger kennen van bijvoorbeeld Clay Paky en Coemar, maar dan in een nieuw jasje.

Showtec Data Flash LED lichteffect

€169,00

De Showtec Data Flash is een compacte LED stroboscoop met een intense flitssnelheid. Daarnaast biedt hij de mogelijkheid om 8 aparte secties afzonderlijk aan te sturen. Ook een blinderfunctie behoort tot de mogelijkheden.

Cameo Ara Derby matrix LED beam Lichteffect

€148,00

De Cameo Ara is een LED lichteffect met 6 lenzen. Doordat deze lenzen allemaal in een andere richting staan, is de Ara een leuk lichteffect met een grote spreiding in allerlei kleuren.

Cameo Voodoo Derby en stroboscoop LED lichteffect

€145,00

De Cameo Voodoo is een 2-in-1 lichteffect. Hij is namelijk voorzien van 20 rode, groene, blauwe en amber-kleurige LED's, maar heeft daarnaast ook nog 12 witte stroboscoop LED's.

Cameo Eye-Eye Derby matrix LED beam Lichteffect

€129,00

De Cameo Eye-Eye is een LED lichteffect met maar liefst 24 LED's met een vermogen van 3 Watt per stuk. Deze LED's zijn verspreid over 6 lenzen die allemaal in een andere hoek staan.

Cameo Wayfarer Derby LED lichteffect

€124,00

De Wayfarer is één van de vele lichteffecten van het Duitse merk Cameo. Je herkent hem direct aan zijn 4 grote lezen, die wel wat weg hebben van 4 ogen. In de behuizing zitten 16 RGBA LED's van 3 Watt per stuk. Deze zorgen voor een kleurrijk effect.

Cameo Serum 3-in-1 Derby, moonflower en stroboscoop LED lichteffect

€105,00

De Cameo Serum kunnen we samenvatten als een uitgebreid LED lichteffect, waarin een stroboscoop, moonflower en derby zijn verwerkt. Het zorgt voor waanzinnige effecten, die je kunt aansturen in een 4- of 7-kanaals DMX modus.

American DJ Asteroid 1200 LED lichteffect

€1.357,00

Cafés, discotheken en drive-in shows opgelet! De Asteroid 1200 is een waanzinnig LED lichteffect van American DJ. Deze bol kan oneindig om zijn as draaien en heeft blauwe, groene, rode en witte LED's aan boord.