Vlammenwerper / Vuurfontein

In deze special effects categorie "vuurmachine" vind je vuurfonteinen, vlammenwerpers en bijbehorende accessoires. Onder accessoires behoren sparkel poeder vulling, een trechter om achtergebleven poeder uit een Sparxtar te halen en een gasslang. Een vuurmachine krijgt steeds meer populariteit op podia door de waanzinnige beleving die het toevoegt aan een show. Bezoekers worden omvergeblazen door de metershoge vlammen en de chique uitstraling van sparkels. De combinatie tussen deze twee is verbluffend en geeft veel meer beleving en dynamiek in een show. Daarnaast levert het fraai beeldmateriaal op voor waanzinnige online promotie! Een vuurmachine koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2000
Sparkular indoor vuurwerkfontein
€ 1.695,00

Veiligheid bij gebruik van vlammenwerper

Wil je een vuurfontein of vlammenwerper op het podium, dan is het uiteraard belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen. Uiteraard is het belangrijk dat de ruimte hoog genoeg is, aangezien je de vlammen en sparx (sparkular) hoog op kunt voeren. Daarnaast wil je voldoende ruimte creëren tussen het publiek en de vlammenwerper om te voorkomen dat hieruit ongelukken kunnen ontstaan. Het is namelijk nooit verstandig om te dicht bij een vlammenwerper te gaan staan en het is aan de mensen op het podium en de technici om er dan ook verantwoordelijk mee om te gaan.

Iedere vuurmachine van Magic FX is uiteraard gekeurd en voorzien van talloze veiligheidskenmerken. Wij zijn dealer en kunnen maatregelen adviseren om de veiligheid te kunnen garanderen.

Geschikte evenementen voor vlammenwerpers en vuurfonteinen

Geschikte locaties voor vuur effecten zijn festivals, concerten, buitenevenementen, feesttenten en podia. Bij dit soort evenementen kun je vaak voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen om veilig met vuur effecten te kunnen werken. In cafés, discotheken en zalen is dit niet altijd het geval en daarom wordt het hier dan ook zelden gebruikt.

Advies nodig over je gewenste vlammenwerper of vuurfontein?

Het je een vraag over het waarborgen van veiligheid bij gebruik van vuur effecten? Over de aansluiting en de werking ervan of andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn namelijk al ruim 10 jaar dé specialist in special effects en kunnen je hierdoor voorzien van eerlijk en deskundig advies. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je een voorradig product vandaag, dan heb je hem morgen al op de zaak!