Opbouw handvatten

DAP Opbouwhandvat

€1,90

Dit opbouw handvat van DAP is eenvoudig te monteren. Het handvat is terugverend en heeft een PVC handgreep voor extra grip. Bekijk ons assortiment voor meer flightcase onderdelen!

Adam Hall 3423 Opbouw koffer handvat

€2,50

Fritz-Events heeft ook vele handvatten in het assortiment. Dit handvat van Adam Hall is er daar één van. Dit opbouw koffer handvat is uitgevoerd met zwart kunststof.

Adam Hall 3429 Opbouw koffer handvat

€4,95

Fritz-Events schiet ook niet tekort als het om handvatten gaat. Bijvoorbeeld dit rubberen handvat van Adam Hall. Het handvat is eenvoudig te monteren en heeft een uitstekende grip.

Adam Hall 3414BRN lederen opbouwhandvat bruin lang

€13,80

Dit robuuste opbouwhandvat van Adam Hall combineert kwaliteit en uitstraling. Het bruin lederen handvat is afgewerkt met fraaie stiksels.

Adam Hall 3414BLK lederen opbouwhandvat zwart lang

€13,80

Adam Hall maakt een flightcase af met dit fraaie lederen opbouwhandvat. Met een breedte van 21cm is de 3414BLK gemakkelijk vast te pakken.

Adam Hall Lederen opbouwhandvat zwart

€4,95

Zeer degelijk opbouwhandvat van het merk Adam Hall. Gemaakt van mooi zwart leer met zwarte zomen. Het handvat ligt fijn in de hand en kan enorme krachten verdragen.

Adam Hall 34482 Opbouw handvat

€3,80

Opzoek naar een opbouw handvat van Adam Hall, dit geveerde model met PVC handgreep zorgt voor de optimale grip. Zo kan je gemakkelijk een flightcase optillen!

Adam Hall 34331 Opbouw handvat

€4,80

Ruim opbouw koffer handvat van Adam Hall. Dit metalen handvat heeft een plastic handgreep. Alle bevestigingsschroeven worden met dit handvat mee geleverd.

Adam Hall 3443 Opbouw handvat

€3,60

Dit terugverende opbouw handvat is eenvoudig maar stevig te monteren met 3 popnagels. Door de PVC hangreep heb je de ideale grip.

Adam Hall 3440 Opbouw handvat

€1,95

Fritz-Events heeft ook een ruim assortiment aan handvatten. Bijvoorbeeld dit opbouw handvat van Adam Hall. Het heavy duty handvat is eenvoudig te monteren met 4 popnagels.

Adam Hall 3438 Opbouw koffer handvat

€5,25

Ben jij een flightcase koffer aan het maken? Dit kunststoffen handvat met chromen afwerking is eenvoudig te monteren met de twee mee geleverde schroeven.

Adam Hall 3437 Opbouw koffer handvat

€3,50

Dit opbouw koffer handvat is ideaal om voor een flightcase koffer. Het handvat is van kunststof gemaakt en heft een beschermingsplaat van nikkel.

Adam Hall 3435 Opbouw koffer handvat

€9,00

Dit gemakkelijk op te bouwen koffer handvat wordt geleverd met 2 schroeven. Het handvat heeft een kunststoffen handgreep en is verfraaid met een chromen rand en bevestiging.

Adam Hall 3431 Opbouw koffer handvat

€2,50

Dit zwarte opbouw koffer handvat is een zeer degelijk handvat met een gewicht van slechts 65 gram. Het handvat is van het merk Adam Hall die bekend staat om zijn kwalitatieve flightcase onderdelen.

Adam Hall 3428 Opbouw koffer handvat techno

€8,40

Dit fraaie opbouw koffer handvat voorzien van een PVC buis die over de veer heen loopt. Dit handvat is dan ook naast het mooie uiterlijk zeer prettig in de hand te houden.

Adam Hall 3427 Opbouw koffer handvat 280mm

€2,50

Opzoek naar een opbouw koffer handvat? Dit opbouw handvat is gemakkelijk te monteren en heeft een lengte van 280mm. Bekijk ook de andere handvatten in het assortiment van Fritz-Events.

Adam Hall 3426 Opbouw koffer handvat 300mm

€1,90

Dit opbouw koffer handvat is eenvoudig te monteren op een koffer met 4 popnagels of schroeven. Het handvat heeft een lengte van 300mm en biedt een optimale grip.

Adam Hall 3419 Opbouw koffer handvat

€7,65

Dit opbouw koffer handvat van Adam Hall heeft fraaie chromen uiteindes. De handgreep is van kunststof en heeft een uitstekende grip.

Adam Hall 3417 Opbouw koffer handvat leer

€8,20

Dit opbouw koffer handvat heeft niet alleen een goede houvast maar is ook nog eens een lederen handvat. Bekijk meer handvatten in het assortiment van Fritz-Events.

Adam Hall 3416 Opbouw koffer handvat leer

€7,25

Opbouw koffer handvat van Adam Hall met lederen handgreep. Dit handvat heeft de ideale grip en is eenvoudig te monteren.