Flightcase onderdelen

Met ons brede aanbod flightcase onderdelen van Penn Elcom, Adam Hall en DAP kun je geheel naar eigen inzicht zelf een flightcase samenstellen en bouwen. Flightcase onderdelen binnen ons assortiment zijn van degelijke kwaliteit en zijn in staat om de zware belasting van frequent toeren te overleven. Onder flightcase onderdelen vallen: beslag, flightcase wielen, handvatten, sluitingen, schuim en rubber voetjes. Wil je snel en voordelig een maatwerk oplossing voor je koffer, flightcase of trolley? Koop dan je benodigde flightcase materiaal bij Fritz-Events voor de beste service en eerlijk, deskundig advies.

... Lees meer

Stevige Penn Elcom/Adam Hall flightcase onderdelen

Een sterke eigenschap van onze flightcase onderdelen is dat ze tegen een stoot kunnen. Soms heb je slechts een geringe tijd om een podium op te bouwen en ontkom je er niet aan dat lomp met beschermingsmateriaal wordt omgegaan. Uiteraard wil je in deze situaties voorkomen dat handvaten en sluitingen afbreken, wielen verslijten en bolhoeken indeuken. Door flightcases te voorzien van sterk en kwalitatief hoogwaardig beslag voorkom je mogelijke onvoorziene kosten, blessures, onhandige situaties en ergernissen. Bij ons ben je verzekerd van Duitse kwaliteit onderdelen en voorkom je ongewenste situaties.

Bevestigingsmaterialen en kant-en-klare flightcases

Wij bevelen je eerst aan een kijkje te nemen in ons brede aanbod flightcases alvorens je begint met het kopen van je flightcase onderdelen. Wie weet hebben wij de case waar jij naar op zoek bent in ons huidige assortiment en kan veel tijd en moeite schelen. Naast flightcases en flightcase onderdelen bieden wij ook boortjes, lijm en rackware aan, zodat je de onderdelen op een juist manier kan bevestigen of monteren.

Flightcase onderdelen samenstellen

Wij hebben een compleet aanbod flightcase onderdelen die je hier snel en voordelig online kunt bestellen. Profielen zijn onderverdeeld in diverse categorieën om snel je gewenste rack-, hoek of sluitprofiel kunt vinden. Ook handvatten, sluitingen en hoeken zijn onderverdeeld in categorieën om je op- en inbouw handgeep, vlindersluitingen en bolhoeken in no time te kunnen vinden. Ook blauwe bok- en zwenkwielen, ook flightcase wielen genoemd, hebben wij in alle soorten en maten. Voor eerlijk, deskundig advies op het gebied van flightcase materiaal kun je contact opnemen met onze klantenservice.