Flightcase onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor reparatie of het bouwen van een maatwerk flightcase of ander type bescherming/constructie? Alle benodigde onderdelen koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events! Dankzij ons brede assortiment flightcase onderdelen kun je hem naar eigen inzicht samenstellen met hoge kwaliteit producten van onder meer Penn Elcom en Adam Hall. Of je nu op zoek bent naar schuim, bevestigingsmaterialen of wielen, bij ons ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit beslag door onze zorgvuldige selectie aan hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook bestel je bij Fritz-Events door de snelle levering en scherpe prijzen!

Lees meer

Stevige en robuuste flightcase onderdelen van Adam Hall & Penn Elcom

Een sterke eigenschap van flightcase onderdelen is dat ze tegen een stoot kunnen. Soms heb je slechts een geringe tijd om een podium op te bouwen en ontkom je er niet aan dat lomp met beschermingsmateriaal wordt omgegaan. Uiteraard wil je in deze situaties voorkomen dat handvaten en sluitingen afbreken, wielen verslijten en bolhoeken indeuken. Door flightcases te voorzien van sterk en kwalitatief hoogwaardig beslag voorkom je mogelijke onvoorziene kosten, blessures, onhandige situaties en ergernissen. Bij ons ben je verzekerd van Duitse kwaliteit onderdelen en voorkom je ongewenste situaties.

Hulpmaterialen voor flightcase onderdelen en kant-en-klare flightcases

Voordat je begint met het maken van je maatwerk flightcase bevelen wij je aan om eerst ons aanbod flightcases door te nemen en te kijken of jouw specifieke type er wellicht al tussen staat. Door ons brede assortiment met honderden soorten en maten is de kans namelijk groot dat je hier je gewenste product kunt bestellen, wat vaak veel tijd en geld bespaard ten opzichte van maatwerk productie.  

Naast de onderdelen zelf bieden wij boortjes, lijm en rackware aan, zodat je de onderdelen op een juist manier kan bevestigen of monteren.

Eerlijk en deskundig advies bij samenstellen en maken van je flightcase

Ben je onervaren in het maken van je flightcase en kun je hulp gebruiken bij het samenstellen van je benodigde onderdelen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen je daar een eerlijk en deskundig advies in geven. Door jou de juiste vragen te stellen proberen wij je wensen zo goed als mogelijk te kunnen vertalen, zodat jij geen miskoop doet en snel aan de slag kunt. Verzending is gratis vanaf €75, - en hebben we jouw product op voorraad, dan heb jij de bestelling morgen in huis indien je voor 18.00 besteld.