Trolley handvatten

Penn Elcom Enkelstangs opbouw trolley handgreep

€16,95

Deze trolley handgreep is in 2 delen uitschuifbaar. Hij bestaat uit 1 stang met aan de bovenzijde een fijn handvat. Het gaat hier om een opbouw model.

Adam Hall 34703 Uitschuifbaar opbouw handvat

€23,40

Verplaats jouw flightcase met gemak. Dit uitschuifbare opbouw handvat van Adam Hall maakt een trolley van een flightcase. Het eenvoudig te monteren handvat heeft een maximale belasting van 20kg.

Adam Hall 34704 Uitschuifbaar opbouw handvat

€24,90

Dit zeer eenvoudig te monteren uitschuifbare opbouw handvat kan uitgeschoven worden tot een lengte van 93,5cm. Met dit handvat van Adam Hall is het dan ook eenvoudig om een flightcase te verplaatsen.

Adam Hall 3471 Uitschuifbaar opbouw trolley handvat

€19,95

Dit uitschuifbare trolley handvat heeft een maximale belasting van 20kg. Het handvat van Adam Hall is eenvoudig te monteren aan een flightcase en geeft een ideale grip.

Adam Hall 3472 Uitschuifbaar trolley handvat afneembaar

€47,95

Dit uitschuifbare handvat is afneembaar zodat bijvoorbeeld van het opbergen van de flightcase gemakkelijker wordt. Dit handvat heeft een maximale belading van 20kg.

Penn Elcom HG-4082 Uitschuifbaar opbouw trolley handvat

€21,50

Heb je een zware flightcase, maar wil je hem wel gemakkelijk kunnen vervoeren? Kijk dan eens naar dit HG-4082 uitschuifbare opbouw handvat van Penn Elcom. Hij is uit te schuiven tot een lengte van maar liefst 950mm.

Penn Elcom H2001 Heavy Duty Uitschuifbaar opbouw trolley handvat

€35,40

Zet je zware flightcase om naar een handig mee te nemen trolley met dit sterke H2001 opbouw handvat van Penn Elcom. Hij is bedoeld om op de case te bouwen, zodat je een bestaande case kunt ombouwen tot trolley.

Penn Elcom H2017 Uitschuifbaar inbouw trolley handvat

€34,50

Met dit stevige inbouw handvat van Penn Elcom bouw je je flightcase om tot trolley. Zo wordt een zware kist toch goed vervoerbaar. Hij is uit te schuiven tot een lengte van 432mm en is weinig zichtbaar doordat hij mooi ingebouwd zit.

Penn Elcom HG-4515 Uitschuifbaar opbouw trolley handvat met wielen 335mm

€42,40

Dit handige en vooral stevige uitschuifbare handvat kun je gemakkelijk op een kist monteren. Hij is voorzien van wielen voor gemakkelijk vervoer en kan tot maar liefst 975mm uitschuiven.

Penn Elcom HG-4512 Uitschuifbaar opbouw trolley handvat met wielen 220mm

€42,90

Voorkom dat je een zware kist moet tillen met dit handige HG-4512 trolley handvat van Penn Elcom. Hij is voorzien van stevige wielen met een basis van 220mm breed.

Adam Hall 34733 Uitklapbaar inbouw handvat

€31,95

Dit uitklapbare inbouw handvat van het merk Adam Hall is ideaal om een flightcase mee te verplaatsen. Het gemakkelijk in te bouwen handvat is ook eenvoudig in te klappen.

Adam Hall 34731 Uitschuifbaar inbouw handvat

€27,95

Mobiliseer een flightcase eenvoudig met dit uitschuifbare inbouw handvat. Door dit handvat uit te schuiven maak je van een flightcase een trolley in één handbeweging.

Adam Hall 3473 Uitschuifbaar inbouw trolley handvat groot

€42,00

Dit grote uitschuifbare inbouw handvat is ideaal om een flightcase om te bouwen tot trolley. De maximale belading bedraagt 20kg, en het handvat is tot een hoogte van 89,5cm uit te schuiven.

Adam Hall Uitschuif handvat groot met verzet zilver

€46,50

Nog makkelijker een flightcase mee nemen? Dit uitschuifbare handvat van Adam Hall is zeer eenvoudig te monteren en heeft een maximale belasting tot 20kg.

Adam Hall Uitschuif handvat groot met verzet zwart

€46,50

Met dit zwarte uitschuifbare handvat van Adam Hall kan je vele flightcases gemakkelijk met je mee nemen. De maximale belastbaarheid bedraagt 20kg.

Adam Hall Uitschuif handvat medium met verzet zilver

€42,50

Wil jij een flightcase gemakkelijk meenemen? Met een maximale belasting van 30kg is dit uitschuifbare handvat van Adam Hall daar de ideale oplossing voor.

Adam Hall Uitschuif handvat medium met verzet zwart

€43,50

Met een maximale belasting van 30kg is dit uitschuifbare handvat van Adam Hall ideaal om vele flightcases eenvoudig mee te nemen. Liever een andere kleur of maximale belasting, kijk dan ook naar onze andere handvatten!

Adam Hall Uitschuif handvat klein met verzet zilver

€39,50

Om een flightcase gemakkelijk mee te kunnen nemen heeft Adam Hall dit uitschuifbare handvat geproduceerd. Dit handvat is eenvoudig te monteren en heeft een maximale belasting van 40kg.

Adam Hall Uitschuif handvat klein met verzet zwart

€39,50

Met dit eenvoudig te monteren uitschuifbare handvat kan je vele flightcases gemakkelijk met je mee nemen. De maximale belasting bedraagt 40kg van dit zwarte uitschuifbare handvat.

Adam Hall 34725 Uitschuifbaar trolley handvat afneembaar

€99,00

Dit afneembare uitschuifbaar handvat van Adam Hall is eenvoudig op een flightcase te monteren en te verwijderen. Het trolley handvat is tot 98cm uitschuifbaar en heeft een maximale belasting van 25kg.

Een trolley handvat kun je tegenkomen op uiteenlopende flightcases of koffers. Is je trolley handvat kapot of maak je zelf een flightcase of koffer met een trolley handgreep, kijk dan even naar ons hele assortiment. Er zijn telescopische handvatten en zelfs modellen compleet voorzien van wieltjes. Bij elk product staat de actuele levertijd vermeld.