Schuim lijm en tape

Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
M6900 Lijm spuitbus voor schuimplaten
€ 11,90
Lijmspray voor flightcases
€ 10,80
Schuim tape 20mm x 10m
€ 4,50

Naast lijm ook schuim tape

Wil jij een dun laagje schuim tussen een deur plaatsen om te voorkomen dat deze gaat trillen of klapperen? Bij feesten en partijen staat de muziek vaak op een dergelijk niveau dat klapperende deuren een ergernis kunnen worden. Ook als regelmatig wind op een deur staat kan dit tot klapperen lijden. Het plaatsen van schuim (met kleefrand) is de ideale manier om hier geen last meer van te hoeven hebben. Door het geluidsniveau kan het ook voorkomen dat luidsprekerkasten tegen elkaar beginnen te klapperen. Geluidshinder en mogelijke beschadiging kun je voorkomen door het gebruiken van schuim tape tijdens het opbouwen van je speaker kasten.

Ook flightcase- en speakerschuim koop je bij Fritz-Events

Niet alleen voor het lijmen van schuim, maar ook voor het kopen van je benodigde schuim bestel je bij Fritz-Events! Wij hebben een breed aanbod aan flightcase en speaker schuim. Wij hebben verschillende maten en typen schuim zoals hardschuim, plukschuim, speakerschuim en noppenschuim. Of je nu schuim voor de wand nodig hebt voor een goede akoestiek, voor de inrichting van je flightcase of voor het vernieuwen van je speakerschuim, je begint dan altijd bij Fritz-Events!

Vragen over schuim lijm

Bij vragen voor het kopen van de juiste benodigdheden of beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Daarnaast is verzending gratis vanaf €75,-.