Adam Hall

Page:

Adam Hall Hardschuim 200cm x 100cm x 5mm

€11,95

Dit Adam Hall hardschuim wordt veel toegepast aan de binnenkant van flightcases. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes. Deze hardschuim plaat heeft een afmeting van 200cm x 100cm x 5mm.

Adam Hall Donkergrijs vilt 150cm breed per meter

€14,95

Om een luidspreker te bekleden heeft Adam Hall dit 150cm brede vilt. Het donkergrijze vilt is 150cm breed en de lengte bepaal je zelf. Het vilt is namelijk per meter te bestellen.

Adam Hall 87402P1 vakverdeling voor 2 HE racklade

€4,95

Met dit product van Adam Hall verdeel je een 2 HE racklade in diverse compartimenten. Ideaal dus voor het opbergen van verlooppluggen, kabeltjes of microfoons bijvoorbeeld. Dit deel is ontworpen voor de breedte van een 19 inch racklade.

Adam Hall Laptop standaard wit

€17,60

Simpele witte laptopstandaard van Adam Hall, geschikt voor alle laptops met een formaat tussen 12 inch en 17 inch.

Adam Hall Aluminium hoekprofiel 22x22mm 1,5mm dik

€2,15

Hoekprofiel 22x22mm van het merk Adam Hall. Adam Hall staat onder andere bekend om zijn degelijke flightcase onderdelen. Deze zien we terug bij vele verhuurbedrijven, maar ook andere bekende merken maken gebruik van Adam Hall beslag.

Adam Hall 4907 Rubber voetje 38x15mm

€0,50

Dit Adam Hall 4907 rubber voetje is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo kan deze onder een luidspreker gemonteerd worden, maar ook onder een wasmachine als trillingsdemper.

Adam Hall 3471 Uitschuifbaar opbouw trolley handvat

€19,95

Dit uitschuifbare trolley handvat heeft een maximale belasting van 20kg. Het handvat van Adam Hall is eenvoudig te monteren aan een flightcase en geeft een ideale grip.

Adam Hall Schuim tape 20mm x 10m

€4,50

Deze rol schuim tape is ideaal om tussen een deur te plaatsen. Dit voorkomt dat deze gaat trillen of klapperen. De tape is 10m lang en 20mm breed.

Adam Hall Zwart vilt 150cm breed per meter

€14,95

Op zoek naar zwart vilt om een luidspreker mee te bekleden? Dit zwarte vilt is 150cm breed en kan per meter worden besteld.

Adam Hall Deco Molton zwart per meter

€12,95

Adam Hall molton doek met een breedte van 3 meter. De lengte bepaal je zelf, we verkopen dit doek per strekkende meter. Het gewicht is 160 gram per m² en natuurlijk is dit doek geïmpregneerd.

Adam Hall 34082 Medium inbouw handvat 8mm diep

€4,20

Dit 8mm diepe inbouw handvat heeft door zijn terugverende PVC handgreep de optimale grip. Adam Hall produceert ook dit artikel met aandacht en kwaliteit.

Adam Hall Akoestisch molton doek wit 3m breed (per meter)

€27,00

Dit witte akoestische doek is behoorlijk dik en absorbeert daardoor geluid. Ideaal dus voor in repetitieruimtes of studio's. Het doek is geïmpregneerd, maar verder onbewerkt. Er zitten dus geen ogen in. De breedte is 3m en de lengte bepaal je zelf.

Adam Hall 4909 Rubber voetje 38x20mm

€0,60

Dit rubberen voetje kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo kan deze onder een flightcase geplaatst worden, maar ook als muurbescherming dienen!

Adam Hall 4008 Platte hoek klein

€0,80

Deze compacte platte hoek van Adam Hall geeft bescherming. De platte hoek is eenvoudig te monteren, je schroeft deze namelijk met schroeven vast.

Adam Hall Zwarte 19mm schroeven (20 stuks)

€2,35

Ook voor schroeven kun je bij ons terecht! Zoals deze zwarte 19mm schroeven die we leveren in setjes van 20 stuks.

Adam Hall Plastic hoekprofiel 22x22mm 1,5mm dik

€1,85

Plastic zwart hoekprofiel van het merk Adam hall met een afmeting van 22x22mm en een dikte van 1,5mm.

Adam Hall 2600 Dubbele scharnier

€2,50

Dit dubbel scharnier heeft een afmeting van 83.5 x 70mm. Het dubbele scharnier is van het merk Adam Hall die bekend staan om hun flightcase onderdelen.

Adam Hall LED zwanenhalslampje

€5,95

Dit zwanenhalslampje is voorzien van 2 LED's. De USB aansluiting maakt het mogelijk hem zelfs op een computer of laptop aan te sluiten.

Adam Hall Rackware 5660 vierkant moer (10 stuks)

€0,95

10 stuks vierkante M6 moeren van het merk Adam Hall.

Adam Hall 3412 Opbouw handvat

€3,95

Dit opbouw handvat van Adam Hall is met vier popnagels gemakkelijk te monteren. De handgreep geeft extra grip door zijn PVC omhelzing.

Adam Hall GMBH is een Duits merk dat in 1975 is opgericht door mr. Adam Hall (hoe kan het ook anders!) Het merk stond toen vooral bekend als leverancier van vele flightcase onderdelen. In 1980 bracht de Engelsman David Kirby het merk naar Duitsland en daar zit het hoofdkantoor nog steeds. Inmiddels brengt het merk duizenden producten op de markt, die in grote lijnen in te delen zijn als volgt.

Flightcase onderdelen
Wij van Fritz-Events bieden het totale pakket van Adam Hall aan. We zijn daarmee uniek in Nederland en daardoor behoren we tot de grootste inkopers. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn nog steeds de flightcase onderdelen. Adam Hall biedt je alles, maar dan ook álles wat je nodig hebt voor het bouwen of verbouwen van een flightcase. Denk hierbij aan wielen, sluitingen, hoeken, handvatten, onderzetdopjes en scharnieren, maar ook tientallen andere flightcase onderdelen waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt. 

De bekendste en belangrijkste onderdelen kun je in onze winkel vinden op een houten bord. Zo kun je verschillende bolhoeken met elkaar vergelijken of kijken welke overzethoek het beste past. 

Bekabeling
Ook voor kabels kun je terecht bij Adam Hall. Dat loopt uiteen van multikabels met stagebox en multikabels op haspel tot aan enkele zeer populaire lege kabelhaspels zoals de 70220 kabelhaspel en de 70225. Een ander uiterste zijn de 19 inch stroomverdelers die erg gewild zijn. 

Statieven
Zoek je een luidsprekerstatief, microfoonstatief of plasmastandaard? Of enkel een statief accessoire

Je ziet het; Adam Hall heeft het allemaal. In het magazijn van 8000m² liggen duizenden producten klaar om verzonden te worden. En wij zorgen ervoor dat het in korte tijd bij je in huis is! Want veel Adam Hall producten liggen gewoon klaar voor je in ons eigen magazijn en onze winkel in Cuijk.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Adam Hall terecht.