MagicFX

Page:

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,75

Deze handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Slowfall confetti 55x17mm multicolour

€8,95

Dit is de bekendste confetti die Magic FX levert. Het zijn normale snippers van 55x17mm maar daarom niet minder spectaculair. Dit is de multicolour uitvoering.

MagicFX CO2 Gun II

€299,00

Met de Magic FX CO2 gun II schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Cannon 50cm leeg

€5,25

Lege Magic FX cannon om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is elektrisch af te schieten.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen multicolour slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX Partyfetti 6x6mm multicolour

€14,40

Het meest feestelijke effect krijg je met de kleurrijke MagicFX Partyfetti, gekleurde snippers confetti van slechts 6x6mm. Met de hand te gooien, maar ook af te schieten met de meeste MagicFX producten.

MagicFX Power Shot

€180,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Power Shot II confettishooter

€219,00

De Power Shot is één van de oudste en bekendste producten van het Nederlandse merk MagicFX. Nu is er een upgrade geïntroduceerd, die de logische naam Power Shot II heeft gekregen. Voortaan staan je cannons in dezelfde hoek, dankzij de gradenindicator.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 80cm lang gevuld met multicolour streamers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm geel

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is geel en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Stage Flame Spray can 400ml

€12,15

Aerosol bus met spray geschikt voor de Magic FX Stage Flame.

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm goud metallic

€9,20

Uit deze Electric Streamer cannon van Magic FX komen gouden streamers. Ze zijn gemaakt van een reflecterende folie. Maar liefst 80cm lang en goud van kleur.

MagicFX Confetti Gun flightcase

€215,00

Als je in het bezit bent van een Magic FX Confetti gun wil je deze graag in goede staat houden. Deze flightcase is speciaal ontwikkeld voor de Magic FX Confetti Gun.

MagicFX Pro schuim/sneeuwvloeistof concentraat 5L

€19,75

Voor het maken van een mooie sneeuw of schuimlaag heeft MagicFX deze vloeistof ontwikkeld. Na verloop van tijd lost het schuim vanzelf op.

MagicFX Power Drop valdoek unit

€239,00

De Magic FX Power Drop is een klein kastje geschikt voor het op afstand automatisch laten vallen van een doek, zoals een theaterdoek. Zodra er spanning op staat, schiet het haakje weg.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.