MagicFX

Page:

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX CO2 Gun II

€299,00

Met de Magic FX CO2 gun II schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX CO2 Pistol flightcase

€225,00

Als je jouw kostbare product veilig wilt opbergen en vervoeren dan is een flightcase een uitkomst. Deze flightcase van MagicFX is speciaal ontworpen voor hun CO2 Pistol. Het op maat gemaakte schuim sluit jouw CO2 Pistol mooi in.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,75

Deze handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen multicolour slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX Power Shot

€180,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Pro sneeuwvloeistof 5L

€8,95

Sneeuwvloeistoffen leveren we van diverse merken. Deze Pro sneeuwvloeistof is van het merk Magic FX en in de kan zit 5 liter.

MagicFX Stage Flame Spray can 400ml

€12,15

Aerosol bus met spray geschikt voor de Magic FX Stage Flame.

MagicFX CO2 Jet

€695,00

De CO2 Jet is een indrukwekkend effect van het merk Magic FX. Hij zorgt voor grote, witte, ijskoude rookpluimen die gebruikt worden als special effect op evenementen.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm goud metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van gouden snippers.

MagicFX Flamaniac vlammenwerper

€3.795,00

De Magic FX Flamaniac is een vlammenwerper met 5 uitgangen. Dunne vlammen vliegen razendsnel in verschillende hoeken uit de Flamaniac. Een zeer spectaculair effect!

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm roze

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met roze confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Pro schuim/sneeuwvloeistof concentraat 5L

€19,75

Voor het maken van een mooie sneeuw of schuimlaag heeft MagicFX deze vloeistof ontwikkeld. Na verloop van tijd lost het schuim vanzelf op.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van multicolour snippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm geel

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met gele confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Base Plate voor Power Shot

€49,00

Met deze Base Plate zorg je er voor dat de Magic FX Power Shot mooi op zijn plaats blijft tijdens het schieten. De plaat is gemaakt van staal en voorzien van diverse bevestigingsgaten.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.