MagicFX

Page:

MagicFX Stage Flame vlammenwerper

€1.840,00

De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.

MagicFX Stage Propellor LED

€3.589,00

Ooit zo'n grote ventilator gezien die ook nog eens van kleur kan veranderen? Magic FX doet menigeen verbazen met deze Stage Propellor LED.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX CO2 Gun

€320,00

Met de Magic FX CO2 gun schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Hoodie maat M

€49,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een M.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Power Shot

€192,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Flamaniac vlammenwerper

€4.165,00

De Magic FX Flamaniac is een vlammenwerper met 5 uitgangen. Dunne vlammen vliegen razendsnel in verschillende hoeken uit de Flamaniac. Een zeer spectaculair effect!

MagicFX Stadium Shot II

€2.170,00

Met de Magic FX Stadium Shot II schiet je in één keer ongeveer 2kg confettisnippers. Streamers komen tot wel 45m ver!

MagicFX CO2 Backpack voor gasfles

€216,00

Bij een mobiele CO2 Gun of CO2 Pistol moet je niet gebonden zijn aan een gasfles op het podium. Die kan vanaf nu in deze CO2 Backpack. Ideaal voor festivals!

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Effectivator 4 controller

€430,00

Diverse special effects eenvoudig bedienen? Het kan met deze Magic FX Effectivator 4. De ideale controller voor CO2 Jets of Power Shots bijvoorbeeld.

MagicFX Stage Flame Spray can 400ml

€11,90

Aerosol bus met spray geschikt voor de Magic FX Stage Flame.

MagicFX Stadium Shot X-treme confettishooter

€3.150,00

De Stadium Shot X-treme is de grootste confettishooter van MagicFX! Hij schiet in een keer een enorme hoeveelheid confetti af op festivals of in een stadion.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen multicolour slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX Confetti pistol

€435,00

Confetti schieten bij een evenement? Het kan met grote shooters, maar dit Magic FX Confetti Pistol geeft een net zo spectaculair effect. Hij is geschikt voor elektrische confetti of streamer cannons van 40 of 50cm groot. Een waanzinnig effect!

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm zilver metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van zilveren PVC snippers.

MagicFX Effectivator 1 controller

€292,00

De Magic FX Effectivator 1 is ideaal voor iedereen die werkt met effecten. Met de Fire knop zorg je voor spanning op de schuko uitgang. Voorzien van sleutelschakelaar.

MagicFX Slowfall confetti hartjes 55mm wit

€13,50

Op bruiloften of verlovingsfeesten zijn deze hartjes altijd een succes. Ze vallen langzaam naar beneden dankzij het dunne materiaal. Dit is de witte versie.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.