MagicFX

Page:

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX CO2 Gun II

€299,00

Met de Magic FX CO2 gun II schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm goud metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van gouden snippers.

MagicFX Electric Cannon 50cm leeg

€5,25

Lege Magic FX cannon om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is elektrisch af te schieten.

MagicFX Pro schuim/sneeuwvloeistof concentraat 5L

€19,75

Voor het maken van een mooie sneeuw of schuimlaag heeft MagicFX deze vloeistof ontwikkeld. Na verloop van tijd lost het schuim vanzelf op.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Slowfall sneeuw confetti 10x10mm wit

€15,95

Dat het ook kan sneeuwen in de zomer bewijst Magic FX met deze sneeuwconfetti in een afmeting van 10x10mm. Geleverd per zak met 1 kilo snippers.

MagicFX Power Shot II confettishooter

€219,00

De Power Shot is één van de oudste en bekendste producten van het Nederlandse merk MagicFX. Nu is er een upgrade geïntroduceerd, die de logische naam Power Shot II heeft gekregen. Voortaan staan je cannons in dezelfde hoek, dankzij de gradenindicator.

MagicFX Confetti Gun flightcase

€215,00

Als je in het bezit bent van een Magic FX Confetti gun wil je deze graag in goede staat houden. Deze flightcase is speciaal ontwikkeld voor de Magic FX Confetti Gun.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm goud

€7,60

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met gouden PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,75

Deze handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Flamaniac vlammenwerper

€3.795,00

De Magic FX Flamaniac is een vlammenwerper met 5 uitgangen. Dunne vlammen vliegen razendsnel in verschillende hoeken uit de Flamaniac. Een zeer spectaculair effect!

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Stadium Shot X-treme confettishooter

€2.895,00

De Stadium Shot X-treme is de grootste confettishooter van MagicFX! Hij schiet in een keer een enorme hoeveelheid confetti af op festivals of in een stadion.

MagicFX Smokejet verticale rookmachine met RGBA LEDs

€799,00

De MagicFX Smokejet is een verticale rookmachine met ingebouwde LED's die zorgen voor gekleurde rook. Het is overigens ook mogelijk deze Smokejet in een trussconstructie te monteren om zo naar beneden te spuiten.

MagicFX CO2 Jet

€695,00

De CO2 Jet is een indrukwekkend effect van het merk Magic FX. Hij zorgt voor grote, witte, ijskoude rookpluimen die gebruikt worden als special effect op evenementen.

MagicFX Super Blaster XL

€1.895,00

Confettishooters zijn er in kleine en grote maten. Tot welke categorie deze Magic FX Super Blaster XL behoort kun je raden. Blaast 10 tot 15 kilo confetti per minuut!

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Electric Streamer cannon kan worden afgeschoten met de Magic FX Power Shot, Showtec FX Shot of de Magic FX Confetti Gun. De lengte van deze cannon is 80cm en de buis is gevuld met multicolour streamers. De output is zo'n 20 meter.

MagicFX Metallic confetti 55x17mm goud metallic

€16,95

Plastic zak gevuld met duizenden gouden confettisnippers van 55x17mm. Voorzien van een reflecterende folielaag zodat de confetti extra glinstert in de lucht.

MagicFX Hoodie maat M

€59,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een M.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.