MagicFX

Page:

MagicFX Stage Flame vlammenwerper

€1.840,00

De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Power Shot

€192,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX CO2 Gun

€320,00

Met de Magic FX CO2 gun schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX Stage Propellor LED

€3.589,00

Ooit zo'n grote ventilator gezien die ook nog eens van kleur kan veranderen? Magic FX doet menigeen verbazen met deze Stage Propellor LED.

MagicFX Stadium Shot II

€2.170,00

Met de Magic FX Stadium Shot II schiet je in één keer ongeveer 2kg confettisnippers. Streamers komen tot wel 45m ver!

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit+zilver

€7,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is wit+zilver en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen multicolour slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX Flamaniac vlammenwerper

€4.165,00

De Magic FX Flamaniac is een vlammenwerper met 5 uitgangen. Dunne vlammen vliegen razendsnel in verschillende hoeken uit de Flamaniac. Een zeer spectaculair effect!

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Effectivator 4 controller

€430,00

Diverse special effects eenvoudig bedienen? Het kan met deze Magic FX Effectivator 4. De ideale controller voor CO2 Jets of Power Shots bijvoorbeeld.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,75

Deze handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX CO2 Jet

€695,00

De CO2 Jet is een indrukwekkend effect van het merk Magic FX. Hij zorgt voor grote, witte, ijskoude rookpluimen die gebruikt worden als special effect op evenementen.

MagicFX Base Plate voor Power Shot

€49,00

Met deze Base Plate zorg je er voor dat de Magic FX Power Shot mooi op zijn plaats blijft gaan tijdens het schieten. De plaat is gemaakt van staal en voorzien van diverse bevestigingsgaten.

MagicFX Confetti Gun flightcase

€199,00

Als je in het bezit bent van een Magic FX Confetti gun wil je deze graag in goede staat houden. Deze flightcase is speciaal ontwikkeld voor de Magic FX Confetti Gun.

MagicFX Slowfall sneeuw confetti 10x10mm wit

€13,50

Dat het ook kan sneeuwen in de zomer bewijst Magic FX met deze sneeuwconfetti in een afmeting van 10x10mm. Geleverd per zak met 1 kilo snippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm goud metallic

€7,35

Dit is de luxe versie van de normale handheld shooter. Hij is 80cm lang en gevuld met gouden reflecterende metallic confetti. Eenvoudig af te schieten.

MagicFX Stadium Shot X-treme confettishooter

€3.150,00

De Stadium Shot X-treme is de grootste confettishooter van MagicFX! Hij schiet in een keer een enorme hoeveelheid confetti af op festivals of in een stadion.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.