MagicFX

Page:

MagicFX Stage Flame vlammenwerper

€1.840,00

De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Power Shot

€192,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX CO2 Gun

€320,00

Met de Magic FX CO2 gun schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX Propaan gasslang 10m

€43,50

Deze propaan gasslang van 10m is een toebehoren voor de Magic FX Stage Flame. Hij is ontworpen om de Stage Flame aan te kunnen sluiten op een externe gasfles.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm goud metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van gouden snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is wit en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van multicolour snippers.

MagicFX Flamaniac vlammenwerper

€4.165,00

De Magic FX Flamaniac is een vlammenwerper met 5 uitgangen. Dunne vlammen vliegen razendsnel in verschillende hoeken uit de Flamaniac. Een zeer spectaculair effect!

MagicFX Effectivator 4 controller

€430,00

Diverse special effects eenvoudig bedienen? Het kan met deze Magic FX Effectivator 4. De ideale controller voor CO2 Jets of Power Shots bijvoorbeeld.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm goud metallic

€9,95

Deze Electric confetti cannons zijn gevuld met gouden confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Stage Flame Spray can 400ml

€11,90

Aerosol bus met spray geschikt voor de Magic FX Stage Flame.

MagicFX Propaan gasdrukregelaar

€59,95

Met deze gasdrukregelaar bepaal je de druk die naar het aangesloten effect gaat. De druk uit een gasfles is namelijk niet altijd gelijk. Geschikt voor effecten zoals de Stage Flame.

MagicFX CO2 Backpack voor gasfles

€216,00

Bij een mobiele CO2 Gun of CO2 Pistol moet je niet gebonden zijn aan een gasfles op het podium. Die kan vanaf nu in deze CO2 Backpack. Ideaal voor festivals!

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Electric Streamer cannon kan worden afgeschoten met de Magic FX Power Shot, Showtec FX Shot of de Magic FX Confetti Gun. De lengte van deze cannon is 80cm en de buis is gevuld met multicolour streamers. De output is zo'n 20 meter.

MagicFX Electric Cannon 80cm leeg

€5,45

Lege Magic FX cannon om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is elektrisch af te schieten.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 80cm multicolour

€6,70

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 80cm lang gevuld met multicolour streamers.

MagicFX CO2 Jet flightcase

€199,00

Deze kunststof koffer van Magic FX zorgt voor de beste bescherming van de CO2 Jets. De binnenkant is voorzien van schuim met vakverdeling voor twee CO2 Jets.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm oranje metallic

€9,95

Deze Electric confetti cannons zijn gevuld met oranje confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.