Vloeistoffen

Bij de meeste special effects is het belangrijk om de juiste vloeistof te gebruiken. Heb je een rookmachine, fazer, hazer, bellenblaasmachine, sneeuwmachine, schuimmachine, CO2 jet/gun of vlammenwerper? Dan ontkom je er niet aan om met de juiste vloeistoffen te gaan werken voor een optimale werking. De juiste brandstof voor al je special effects koop je bij Fritz-Events door ons brede aanbod, scherpe prijzen en snelle levering. Verzendkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf €75, - en bestel je voorradige producten voor 18.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis!

... Lees meer

Overige special effects vloeistoffen

Naast de gebruikelijke rook-, hazer-, vuur-, schuim- en sneeuwvloeistof, vind je bij ons diverse geur- en reinigingsvloeistoffen. Geurvloeistoffen kunnen worden toegevoegd aan de normale rook brandstof ter bevordering van de geur in een ruimte. Denk hierbij aan de zweetlucht die tegenwoordig in cafés en discotheken hangt door de invoering van het rookverbod. De toevoeging van speciale stoffen kunnen helpen je gasten te verassen of om de geur van een ruimte aangenamer te maken. Wil je de rookmachine van binnen weer helemaal schoon krijgen, dan kan dit met onze reinigingsvloeistof.

Vloeistoffen van verschillende merken en inhoud

Wij hebben een enorm breed aanbod aan brandstoffen voor special effects. Zo kun je bij ons naast het benodigde type kiezen van welk merk je deze wilt hebben en met welke inhoud. Bekende merken hiervan zijn: American DJ, Showtec, Cameo, JEM, Rush, Beamz, JB-systems, Antari, MagicFX en Chauvet DJ. Je kunt kiezen voor flessen en kannen met een inhoud van 250ml tot 20 liter.

Vragen of advies bij het kopen van je benodigde vloeistof?

Er zitten uiteraard veel verschillen tussen de diverse vloeistoffen die wij in ons online assortiment hebben. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij kunnen je voorzien van eerlijk en deskundig advies voor jouw specifieke situatie. Bij ons hoef je daarnaast niet telefonisch in de wacht te staan en e-mail verkeer beantwoorden we op werkdagen binnen 4 uur! Special effects vloeistoffen koop je daarom snel en voordelig online bij Fritz-Events!