Theaterdoeken

Theaterdoeken, ook backdrops genoemd, zijn dikke brandwerende doeken die vaak worden gebruikt in de evenementenbranche. Je kunt ze gebruiken om een sfeervolle uitstraling te creëren, om grote vlaktes af te schermen/blinderen en om geluid te dempen. Je komt ze dan ook veelvuldig tegen in cafés, theaters, feesttenten, poppodia en op beurzen en festivals. Ook kun je bij ons direct benodigde bevestigingsmaterialen bijbestellen, zoals een klem, haak of elastiek koord. Een benodigde gaasdoek, sterrendoek, stretchdoek, akoestisch doek of backdrop kopen doe je snel en voordelig online bij Fritz-Events met een geweldige klantenservice en eerlijk & deskundig advies.

... Lees meer

Volledige aanbod top merk theaterdoeken

Showtec is een toonaangevend en immens populair merk op het gebied van theaterdoeken. Zo leveren zij een breed aanbod theaterdoeken van top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij hebben het gehele assortiment theaterdoeken van Showtec in ons online assortiment en hanteren hierbij scherpe prijzen.

Theaterdoek bedrukken

Wil je backdrops laten bedrukken? Dan kun je terecht bij backdropdrukker.nl. Dit bedrijf maakt backdrops en theaterdoeken met logo of afbeelding. Dit kan full-color. De doeken zijn ook te configureren als afrokdoek of pipe-and-drape-doek.

Pipe and drape

Theaterdoeken worden vaak gebruikt in combinatie met pipe and drape systemen. Dit is de ruggengraat waartussen je theaterdoeken kunt bevestigen om grotere oppervlakten keurig netjes af te kunnen schermen. Niet alleen theaterdoeken maar ook koordgordijnen worden hiervoor gebruikt en zijn tevens bij ons te bestellen.

Vragen over je benodigde theaterdoek?

Wil je een backdrop kopen, maar heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je hier graag mee! Verzorg of organiseer jij evenementen of groepsbijeenkomsten, dan koop je alle benodigdheden bij Fritz-Events door onze uitmuntende service, eerlijk en deskundig advies en scherpe prijzen.