Feestdagen

Ook rondom de feestdagen proberen we je bij Fritz-Events zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas ontkomen we er niet aan om iets af te wijken van de gebruikelijke bezorging en openingstijden.

Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen. Voor de overige dagen geldt gewoon; op werkdagen vóór 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad). Door de coronacrisis kunnen we de levertijden iets minder goed garanderen. Informatie hierover vind je op de Klantenservice-pagina.

De openingstijden van onze klantenservice en showroom blijven met uitzondering van onderstaande data op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezorgen rond de feestdagen

DAG VAN BESTELLENBEZORGDATUM
Vr 24 december (voor 15u)Vanaf ma 27 december
Za 25 decemberVanaf di 28 december
Zo 26 decemberVanaf di 28 december
Vr 31 december (voor 15u)Vanaf ma 2 januari
  

Openingstijden rond de feestdagen

DATUMOPENINGSTIJDEN
Vr 24 december9.00 - 17.00 uur
Za 25 decemberGesloten
Zo 26 decemberGesloten
Vr 31 december9.00 - 17.00 uur
Za 1 januariGesloten

Vertraagde leveringen

Houd rond feestdagen rekening met eventuele langere levertijden door de drukte bij PostNL wegens de vele online bestellingen en de coronacrisis, en door gewijzigde openingstijden van leveranciers. Veel van onze leveranciers zijn namelijk rondom feestdagen meerdere dagen gesloten. Hierdoor kan het zijn dat we een verwachte levertijd van 2-5 werkdagen soms niet na kunnen komen. We proberen je hier zo goed mogelijk over te informeren. Vragen over levertijden? Onze klantenservice helpt je graag!