Feestdagen

Ook rondom de feestdagen proberen we je bij Fritz-Events zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas ontkomen we er niet aan om iets af te wijken van de gebruikelijke bezorging en openingstijden.

Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen. Voor de overige dagen geldt gewoon; op werkdagen vóór 18:00u besteld, de volgende dag in huis (mits op voorraad). Door de coronacrisis kunnen we de levertijden minder goed garanderen. Informatie hierover vind je op de Klantenservice-pagina.

De openingstijden van onze klantenservice blijven met uitzondering van onderstaande data op werkdagen van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Onze fysieke winkels is als gevolg van de lockdown helaas voorlopig gesloten.

Bezorgen rond de feestdagen

DAG VAN BESTELLENBEZORGDATUM
Do 24 december (voor 15u)Vanaf ma 28 december
Vr 25 decemberVanaf di 29 december
Za 26 decemberVanaf di 29 december
Do 31 december (voor 15u)Vanaf za 2 januari
Vr 1 januariVanaf di 5 januari
  

Openingstijden rond de feestdagen

DATUMOPENINGSTIJDEN
Do 24 decemberGesloten
Vr 25 decemberGesloten
Za 26 decemberGesloten
Do 31 decemberGesloten
Vr 1 januariGesloten

Vertraagde leveringen

Houd rond feestdagen rekening met eventuele langere levertijden door de drukte bij PostNL wegens de vele online bestellingen en de coronacrisis, en door gewijzigde openingstijden van leveranciers. Veel van onze leveranciers zijn namelijk rondom feestdagen meerdere dagen gesloten. Hierdoor kan het zijn dat we een verwachte levertijd van 2-5 werkdagen soms niet na kunnen komen. We proberen je hier zo goed mogelijk over te informeren. Vragen over levertijden? Onze klantenservice helpt je graag!