Feestdagen

Ook rondom Pasen en Pinksteren proberen we je bij Fritz-Events zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas ontkomen we er niet aan om iets af te wijken van de gebruikelijke bezorging en openingstijden.

Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen. Voor de overige dagen geldt gewoon; op werkdagen vóór 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad). Door de coronacrisis kunnen we de levertijden iets minder goed garanderen dan normaal. Informatie hierover vind je op de Klantenservice-pagina.

De openingstijden van onze klantenservice blijven met uitzondering van onderstaande data op werkdagen van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Onze fysieke winkel is alleen op afspraak geopend en je kunt bestellingen afhalen. Meer informatie hierover vind je wederom op de Klantenservice-pagina.

Bezorgen rond Pasen en Pinksteren

DAG VAN BESTELLENBEZORGDATUM
Za 3 aprilVanaf wo 5 april
Eerste Paasdag - zo 4 aprilVanaf wo 5 april
Tweede Paasdag - ma 5 aprilVanaf wo 5 april
Ma 26 aprilVanaf wo 28 april
Koningsdag - di 27 aprilVanaf do 29 april
Wo 12 meiVanaf vr 14 mei
Hemelvaartsdag - do 13 meiVanaf za 15 mei
Za 22 meiVanaf wo 26 mei
Eerste Pinksterdag - zo 23 meiVanaf wo 26 mei
Tweede Pinksterdag - ma 24 meiVanaf wo 26 mei


Openingstijden rond Pasen en Pinksteren

DATUMOPENINGSTIJDEN
Goede Vrijdag - vr 2 april9.00 - 18.00 uur
Tweede Paasdag - ma 5 aprilgesloten
Koningsdag - di 27 aprilgesloten
Hemelvaartsdag - do 13 meigesloten
Tweede Pinksterdag - ma 24 meigesloten

Vertraagde leveringen

Houd rond feestdagen rekening met eventuele langere levertijden door de drukte bij PostNL wegens de vele online bestellingen en de coronacrisis, en door gewijzigde openingstijden van leveranciers. Veel van onze leveranciers zijn namelijk rondom feestdagen meerdere dagen gesloten. Hierdoor kan het zijn dat we een verwachte levertijd van 2-5 werkdagen soms niet na kunnen komen. We proberen je hier zo goed mogelijk over te informeren. Vragen over levertijden? Onze klantenservice helpt je graag!