Flightbag

Een flightbag is een veilig en licht transportmiddel in de vorm van een transport tas, reistas, softcase, hardcase, rugzak, hoes of draagtas. Je vindt ze in alle vormen en maten voor het comfortabel en naar wens kunnen vervoeren van je apparatuur. Denk hierbij aan een opberg- en vervoersmiddel voor je MIDI controller, speaker, DJ-mixer, lichteffect, koptelefoon, microfoon- en keyboardstatief of laptop. Een softcase is ten opzichte van een flightcase minder zwaar, aangezien ze van stof zijn gemaakt. Een flightbag is uitermate geschikt voor transport van draagbaar apparatuur die je lopend of per fiets/auto veilig en comfortabel wilt kunnen vervoeren. Een bag of hoes koop je tegen een scherpe prijs bij Fritz-Events!

... Lees meer

Flightbag vs. flightcase

Bij het maken van de keuze voor een flightcase of flightbag is het van belang te kijken naar je wensen. Een case is gemaakt van hout of kunststof en daardoor robuust, maar neemt doorgaans wel meer ruimte in dan een flightbag. De bag is over het algemeen handzamer, lichter en goedkoper. Een goede afweging hangt dus sterk samen met je wensen en het gebruik. Wil je bijvoorbeeld apparatuur in een bak- of vrachtwagen willen kunnen stapelen, dan raden wij aan om met flightcases te gaan werken.

Universele- en specifieke flightbags

Om je apparatuur zo compact, veilig en comfortabel mogelijk te kunnen vervoeren hebben wij een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige universele- en specifieke hoezen en tassen voor licht, geluid, DJ gear en special effects. Hier vind je je flightbag, transporttas of laptoptas die het beste aansluit bij je apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur van Pioneer, Native instruments, Numark, Apple, K&M, LD Systems, Electro Voice en Odin.

Vragen over je benodigde flightbag?

Wij kunnen goed begrijpen dat je moeite hebt met het vinden van een geschikte flightbag of softcase. Je wilt bijvoorbeeld zeker zijn dat de transporttas perfect aansluit bij je apparatuur en dit is soms moeilijk online te bepalen. Om dit uit te vinden kun je contact opnemen met onze klantenservice, maar je kunt ook onze 200m2 grote showroom bezoeken in het gezellige Brabantse Cuijk. Koop je een transporttas bij Fritz-Events, dan is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je voor 18.00 uur vandaag, dan heb je een leverbaar product morgen al in huis. Wacht niet langer en bestel direct!