Luidsprekerhoezen en draagtassen

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 5 subwoofer

€29,00

Bescherm de actieve subwoofer van de LD Systems MAUI 5 tijdens transport met deze luidsprekerbeschermhoes. Deze hoes is speciaal ontwikkeld voor de MAUI 5 subwoofer.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 5 satellieten

€39,00

Met deze luidsprekerbeschermhoes berg je je 3-delige LD Systems MAUI 5 array satelliet goed op tijdens bijvoorbeeld transport. De tas is gemaakt van stevig nylon.

LD Systems Roadjack 8 PC beschermhoes

€34,00

Deze beschermhoes is speciaal gemaakt voor de LD Systems Roadjack 8. Er zijn uitsparingen gemaakt om op elk moment bij de handgrepen te kunnen.

LD Systems Roadjack 10 PC beschermhoes

€39,00

Deze beschermhoes is speciaal gemaakt voor de LD Systems Roadjack 10. Er zijn uitsparingen gemaakt om op elk moment bij de handgrepen te kunnen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 8 G3

€24,00

Wie in het bezit is van de LD Systems Stinger 8 G3 luidspreker wil daar waarschijnlijk liever geen krassen op krijgen. Daarom ontwierp LD Systems deze oerdegelijke luidsprekerhoes, op maat gemaakt voor de Stinger 8 G3.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 10 G3

€30,00

Niet vaak kom je zo'n stevige luidsprekerhoes tegen als dit type van LD Systems. Hij is op maat gemaakt voor de Stinger 10 G3 en past helemaal perfect. Hij is vervaardigd uit waterafstotend nylon en voorzien van kabelcompartiment.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 12 G3

€38,00

De luidsprekerhoezen die fabrikanten leveren zijn niet altijd de meest stevige hoezen. Deze luidsprekerhoes voor de LD Systems Stinger 12 G3 is daar echt een uitzondering op. Hij is namelijk oerdegelijk en voorzien van 8mm dikke vulling.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 15 G3

€45,00

Een nieuwe serie LD Systems Stinger luidsprekers, betekent ook een nieuwe serie luidsprekerhoezen. Deze hoes is op maat gemaakt voor de LD Systems Stinger 15 G3 en zit als gegoten!

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger Sub 15 G3

€47,90

De LD Systems Stinger Sub 15 G3 optimaal beschermen? Het kan met deze fijne luidsprekerhoes, die op maat gemaakt is voor deze subwoofer. Hij is vervaardigd uit waterafstotend nylon en voorzien van flapjes voor de handgrepen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger Sub 18 G3

€49,00

Regelmatig leveren fabrikanten luidsprekerhoezen voor hun producten. Vaak zijn dat simpele, dunne hoesjes, maar niet bij LD Systems. Deze hoes voor de Stinger Sub 18 is namelijk gemaakt van waterafstotend nylon en heeft een 8mm dikke vulling.

QSC Waterafstotende beschermhoes voor K12.2

€69,00

Wil jij de QSC K12.2 luidspreker liefst ook buiten gebruiken? Geen probleem met deze waterafstotende beschermhoes! Hij is voorzien van een meshdoek aan de voorzijde en aan de achterzijde is gebruik gemaakt van klittenband.

DAP Luidsprekerhoes voor 2x Odin S-18A

€195,00

Met deze luidsprekerhoes bescherm je twee DAP Odin S-18A subwoofers perfect tijdens transport en opslag. Deze hoes is gemaakt om 2 subwoofers op een wielplaat te beschermen.

QSC Waterafstotende beschermhoes voor K8.2

€44,00

Je QSC K8.2 luidspreker inzetten tijdens een buitenevenement is geen enkel probleem, dankzij deze mooie luidsprekerhoes van QSC. Hij is speciaal op maat gemaakt voor de K8.2 en kan tijdens gebruik gewoon blijven zitten.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS210

€39,00

Voorkom krassen en deuken in je Alto Pro TS210 luidspreker met deze stevige nylon luidsprekerhoes. Hij is eenvoudig te plaatsen over de luidspreker en ook zijn de handgrepen nog prima te bereiken.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS212

€39,00

Met deze luidsprekerhoes van Alto Pro bescherm je je TS212 luidspreker perfect tijdens transport en opslag. De hoes is op maat gemaakt, het gebruikte materiaal is nylon en zorgt voor goede bescherming en een lange levensduur.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS215

€39,00

Deze Alto Pro Luidsprekerhoes voorkomt beschadigingen zoals krassen op je Alto Pro TS215 actieve luidspreker. De hoes is speciaal ontwikkeld voor deze luidspreker en beschermt dan ook optimaal.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS212S

€49,00

Een mooie subwoofer zoals de Alto Pro TS212S kun je alleen maar mooi houden door hem goed te beschermen. Alto heeft hiervoor deze luidsprekerhoes op de markt gebracht. Hij heeft de perfecte pasvorm!

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS215S

€49,00

Bescherm je ALto TS215S subwoofer tegen krassen, deuken en andere beschadigingen met deze fijne, stevige, nylon luidsprekerhoes. Je plaatst hem heel eenvoudig over de subwoofer.

Alto Pro Luidsprekerhoes voor TS218S

€49,00

Eenmaal in het bezit van één of meerdere Alto Pro TS218S subwoofers wil je deze natuurlijk goed beschermen tegen krassen, deuken en andere beschadigingen. Alto Pro heeft daarom deze luidsprekerhoes op de markt gebracht, die perfect past!

Electro Voice Luidsprekerhoes voor ETX-10P

€44,00

Optimale bescherming is van grote invloed op de levensduur van je Electr Voice ETX-10P. Met deze beschermhoes voorkom je schade aan je speaker en zul je er nog jaren van kunnen genieten. Hij heeft uitsparingen aan de zijkant en is gevoerd.

Een goede hoes of draagtas voor je luidsprekers is natuurlijk een must. Makkelijk te vervoeren en voor alle boxen beschikbaar. Voor nog meer stevigheid kijkt eens naar de luidspreker flightcases.