Dateq LPM 7.4 7-kanaals mixer

LPM7.4
€1.650,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Dateq LPM7.4 is een zeer populaire mixer met 2 aparte mastersecties. Natuurlijk voorzien van 19 inch rackoren voor eenvoudige montage.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Dateq
  • EAN:
  • Artikelnummer:LPM7.4
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De Dateq LPM 7.3 is één van de meest gebruikte mixers bij Drive-In Shows en verhuurbedrijven. Na jarenlang trouw dienst gedaan te hebben, werd het tijd voor een opvolger, de LPM 7.4.

Verschillen
Het grootste verschil is direct zichtbaar, in plaats van 1 vinden we 2 masterfaders op deze mixer terug. Iedere master heeft zijn eigen gebalanceerde XLR uitgang, zodat het heel makkelijk is om naast de eigen geluidsset gebruik te maken van de reeds aanwezige set in een zaal of café.

Eindeloze mogelijkheden
De Dateq LPM 7.4 is net als zijn voorganger uitgevoerd met schakelbare ingangssignalen. Zo biedt deze mixer 3 Phono ingangen, 11 Line ingangen en maar liefst 7 Microfoon ingangen. Elk microfoonkanaal heeft een inschakelbare 48V fantoomvoeding.In totaal zijn er dus 21 audio-ingangen beschikbaar, wat redelijk uniek is voor een mixer van dit formaat.

Effectmogelijkheden
Een andere mooie eigenschap van deze mengtafel is de stereo- effect send uitgang. Elke ingangsmodule kan worden ingesteld om zijn signaal al dan niet naar de effect uitgang te sturen. Hierdoor kan de effect uitgang ook worden gebruikt als cleanfeed uitgang. De LPM 7.4 is de perfecte mixer voor Drive-In Show DJ's die regelmatig een extra microfoon willen gebruiken, maar ook voor horeca toepassingen of dansscholen.

Specificaties:
-7-Kanaals mixer
-Ingangen: 3x Phono, 11x Line en 7x Microfoon
-Uitgangen: Master (XLR en RCA), Record out (RCA), Monitor out (RCA), Hoofdtelefoon uitgang (Jack)
-Voorzien van 2 Mastersecties met elk gebalanceerde XLR uitgangen
-Line ingangen per kanaal zijn bovenaan het kanaal omschakelbaar
-48 Volt phantom power
-3-Bands toonregeling per kanaal
-Effect send/return op de mastersectie
-2x 40 segment LED VU-meter
-Inbouwdiepte: 107mm
-Breedte: 19 inch
-Hoogte: 7 HE

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen