Dateq

Page:

Dateq LPM 7.4 7-kanaals mixer

€1.650,00

De Dateq LPM7.4 is een zeer populaire mixer met 2 aparte mastersecties. Natuurlijk is hij voorzien van 19 inch rackoren voor eenvoudige montage.

Dateq Onyx 6-kanaals mixer

€770,00

Met de Dateq Onyx regel je precies welke muziek er in welke ruimte te horen is. Per kanaal kies je namelijk of het geluid naar zone A, B of beiden moet gaan.

Dateq Crew 7-kanaals mixer

€635,00

De Dateq Crew komen we heel veel in horecagelegenheden tegen. Hij biedt 7 kanalen en 2 verschillende master uitgangen in een compacte behuizing van slechts 3 HE.

Dateq SPL-D2 Geluidsdrukmeter

€695,00

Op elk moment overzichtelijk hebben wat het geluidsniveau is? De Dateq SPL-D2 is een hoogwaardige geluidsdrukmeter, ook wel dB-meter genoemd. Ideaal voor bijvoorbeeld horecagelegenheden.

Dateq Ace 6-kanaals mixer

€539,00

De Dateq Ace is een 6-kanaals mixer met een hoogte van slechts 1 HE. Hij is voorzien van 2 verschillende zone-uitgangen dus ideaal voor de horeca.

Dateq SPL2 geluidsdruk limiter

€598,00

Ben jij op zoek naar een apparaat dat ervoor zorgt dat je geluid nooit te hard staat? Check dan deze Dateq SPL2 geluidsdruk limiter. De begrenzer zorgt ervoor dat de geluidsdruk nooit boven een vooraf ingesteld niveau komt.

Dateq SRL-1 Stage relais

€439,00

Met het Dateq SRL1 stage relais kun je een lamp laten branden en de stroomvoorziening onderbreken als een bepaalde geluidsdruk wordt overschreden. Het is een uitbreiding voor de SPL-D2 geluidsdrukmeter en de SPL3, SPL3TS en SPL5 limiters.

Dateq SPL6 geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok

€1.795,00

De Dateq SPL6 is geavanceerde geluidsdruk limiter die rekening houdt met publiek. Maakt het publiek veel lawaai, dan zal dat geen invloed hebben op de terugregeling van de begrenzer. Het is de speciale correlatie detectie die daarvoor zorgt.

Dateq SPL3TS geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok

€929,00

De SPL3TS geluidsdruk limiter van Dateq doet wat hij moet doen, namelijk continu het ingangsniveau meten en het uitgangsniveau hierop aanpassen. Deze versie is voorzien van een interne klok en een meetmicrofoon.

Dateq SPL2TS geluidsdruk limiter met klok

€645,00

Met deze Dateq SPL2TS geluidsdruk limiter met klok staat je geluid nooit meer te hard. Hij verzwakt namelijk de geluidsdruk als het ingestelde maximum wordt overschreden. Met de ingebouwde klok stel je andere maxima in per dagdeel.

Dateq SPL5 Digitale geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok

€1.235,00

De Dateq SPL5 Digitale geluidsdruk limiter met meetmicrofoon en klok is het vlaggenschip onder de geluidsdrukbegrenzers. Hij regelt het geluidsniveau op één dB nauwkeurig en is daarnaast voorzien allerlei handige features.

Dateq SPL3 geluidsdruk limiter met meetmicrofoon

€679,00

Met de Dateq SPL3 geluidsdruk limiter wordt continue het geluidsniveau gemeten en aangepast als dit boven een ingesteld maximum uitkomt. De geluidsdruk kan ook met de meegeleverde microfoon worden bepaald, bij bijvoorbeeld een band.