DAP

Page:

DAP Daily Case 2 Universele kunststof koffer

€18,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 2. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 7 Universele kunststof koffer

€24,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 7. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP FL31 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x Jack 150cm

€2,30

Deze DAP FL31 is één van de vele verloopkabels uit het assortiment van DAP. Hij verloopt van een mini-jack naar 2x mono jack. De lengte is 150cm.

DAP FL23 verloopkabel 2x Jack naar 2x RCA 150cm

€2,10

De DAP FL23 kabel wordt veel gebruikt om een CD/USB/MP3-speler aan te sluiten op een PA-mixer. Hij verloopt van 2 mono-jacks naar 2 RCA connectors. De lengte is 150cm.

DAP ASM-01 Studioschuim zwart 5cm dik

€24,00

Akoestisch schuim geschikt voor montage in een opnamestudio. Dit schuim is 5cm dik en gecertificeerd brandvertragend. Het is zeer eenvoudig vast te maken op muren of plafonds met bijvoorbeeld een lijmspuitbus.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €639,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP FL34 verloopkabel 1x stereo jack naar 2x mono jack 3m

€2,60

De DAP FL34 verloopkabel heeft aan de ene kant een stereo-jack connector en aan de andere kant twee mono-jacks. De kabel is 3m lang.

DAP FL30 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 150cm

€2,30

De DAP FL30 is een van de populairste verloopkabeltjes die we verkopen. Hij is aan de ene kant voorzien van een mini-jack en aan de andere kant van 2 RCA connectors. De lengte is 150cm.

DAP Daily Case 4 Universele kunststof koffer

€25,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 4. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Vlindersluiting medium

€1,60

Medium vlindersluiting van DAP van 80x72mm. Deze is ideaal om een flightcase goed af te sluiten. Hij bestaat uit 2 delen en is voorzien van 8 bevestigingsgaatjes.

DAP Gear Bag 2 transporttas

€16,95

Rookmachines en onder andere scanners wil je natuurlijk veilig en gemakkelijk met je meenemen. Dit is mogelijk met de Gear Bag 2 van DAP. Neem ook extra accessoires in het voorvak van de transporttas.

DAP FL39 verloopkabel 1x XLR female naar 2x XLR male 150cm

€5,60

De DAP FL39 is een Y-kabel. Hij verloopt van een XLR female connector naar twee XLR male connectors. De lengte van de kabel is 150cm.

DAP Daily Case 15 Universele kunststof koffer

€59,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 15. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Luidsprekerbekleding 120cm x 10m

€49,40

Deze DAP bekleding is speciaal bedoeld om tegen het luidsprekergrill te bevestigen. Aangezien het doek maar 2mm dik is, kan het geluid er zonder problemen doorheen. Deze rol is 120cm breed en 10m lang.

DAP PRE-101 Phono voorversterker

€27,90

De DAP PRE-101 is een phono voorversterker die je draaitafel de juiste spanning geeft zodat elke mixer zonder phono ingang de beste kwaliteit uitstuurt. De voorversterker is uitgerust met een geïntegreerde RIAA EQ.

DAP PCX-4 Passieve crossover 3-weg

€18,90

DAP Audio levert niet alleen complete luidsprekers, maar ook de componenten. Zo is deze cross-over ideaal voor zelfbouwspeakers of vervanging.

DAP Daily Case 9 Universele kunststof koffer

€42,25

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 9. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 16 Universele kunststof koffer

€68,50

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 16. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP DWS-56 Plopkappen (6 stuks) gekleurd

€3,10

Deze plopkappen zijn geschikt voor diverse gangbare microfoons zoals de Shure SM58. De set bestaat uit plopkappen in de kleuren rood, groen, geel, oranje, blauw en zwart.

DAP Switch Box met DIN-rail 19 inch 3HE

€13,80

Met deze handige 19-inch switch box van DAP bevestig je al je schakelaars en stroomonderbrekers op één plek in je flightcase of rack.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.