DAP

Page:
DAP Club Mate III Actieve geluidsset
Sale

DAP Club Mate III Actieve geluidsset

€3.945,00 €3.232,00

De DAP Club Mate 3 is een geluidset die bestaat uit 4 subwoofers van 15 inch elk en 2 satelliet luidsprekers van 12 inch. Het is de grotere broer van de Club Mate 1 en 2 en kan worden ingezet door drive-in shows, artiesten en bands.

DAP DCA-MDC1 Mobiele DJ case compact

€469,00

Zet in 5 minuten jouw DJ set klaar met de DCA-MDC1 van DAP! De 19 inch DJ case heeft ruimte genoeg voor jouw 19 inch apparatuur. De voorste deksel is als tafel te gebruiken door deze in de zijkant te klikken.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP UCA-DRA1 Roadie case 12 HE laden flightcase

€465,00

Een hoop op te bergen? Deze Roadie case van DAP heeft 4 laden met veel opbergruimte. De flightcase heeft een hoogte van 12 HE.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €634,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP ACA-ER1193 Flightcase voor ER1193 draadloze microfoon

€37,50

Deze DAP flightcase is gemaakt voor het opbergen van de ER1193 microfoon, maar is natuurlijk ook geschikt voor vele andere draadloze microfoons. Het schuim is voorzien van uitsparingen voor zowel je microfoon, ontvanger als accessoires.

DAP WCSS-230 WiFi Plafondspeaker (set van 2)

€229,00

Zorg voor muziek naar keuze met deze DAP WCSS-230 WiFi plafondspeakerset. De set bestaat uit 2 luidsprekers. Eén met een versterker, WiFi-signaal en internetaansluiting en één passieve speaker die gekoppeld wordt.

DAP Opbouwhandvat

€2,25

Dit opbouw handvat van DAP is eenvoudig te monteren. Het handvat is terugverend en heeft een PVC handgreep voor extra grip. Bekijk ons assortiment voor meer flightcase onderdelen!

DAP Vlindersluiting medium

€1,95

Medium vlindersluiting van DAP van 80x72mm. Deze is ideaal om een flightcase goed af te sluiten. Hij bestaat uit 2 delen en is voorzien van 8 bevestigingsgaatjes.

DAP Vlindersluiting klein

€1,95

Kleine vlindersluiting van DAP. De vlindersluiting is eenvoudig te monteren. Bekijk ook alle andere flightcase sluitingen in het assortiment van Fritz-Events.

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,00

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP 19 inch blindplaat 1 HE U-vorm zwart

€3,20

Dit is zonder twijfel onze meestverkochte blindplaat. DAP levert nette zwarte 19 inch blindplaten met een U/vorm zodat alles mooi afsluit. Deze plaat heeft een hoogte van 1 HE.

DAP LCA-SM24 Flightcase voor Showmaster 24 en SC-24

€53,00

Deze DAP flightcase is op maat gemaakt voor de Showtec Showmaster 24 lichtcontroller. Ook geschikt voor andere lichtcontrollers met dezelfde maatvoering zoals de Easy Fade 36, Showtec Creator Compact en SC-2412.

DAP ABS kunststof flightcase 2 HE

€93,50

Stevige DAP flightcase gemaakt van kunststof. Deze flightcase is voorzien van 19 inch profielen en heeft een hoogte van 2 HE.

DAP Vlindersluiting groot

€3,95

Op zoek naar een vlinderslot voor jouw flightcase? Kijk dan eens naar dit robuuste DAP vlinderslot met verzet, zodat deze sluiting fraai over de profielen van een flightcase valt.

DAP 19 inch racklade 2 HE

€44,00

Lades zijn ideaal in een 19 inch flightcase of rack. Batterijen, kabels, microfoons of USB sticks, je kunt ze allemaal kwijt in zo´n DAP racklade. Dit is de versie van 2 HE hoog.

DAP 19 inch racklade 1 HE

€28,00

Lades zijn ideaal in een 19 inch flightcase of rack. Batterijen, kabels, microfoons of USB sticks, je kunt ze allemaal kwijt in zo´n DAP racklade. Dit is de kleinste versie van 1 HE hoog.

DAP ACA-MSC1ACC Flightcase voor microfoons en statieven

€556,00

Regelmatig met een band op pad? In deze grote flightcase van DAP vervoer je 24 microfoons, beltpacks, kabels en microfoonstatieven.

DAP ACA-MIX2 19 inch mixer flightcase

€109,00

Deze 19 inch mixer flightcase heeft een inbouwhoogte van 12 HE. Jouw mixer zal dan ook fraai ingebouwd kunnen worden in de duurzame DAP ACA-MIX2.

DAP Multiflex Case 80 universele flightcase

€449,00

Deze DAP Multiflex Case 80 is een universele flightcase die voornamelijk gebruikt wordt als kabelkist. De case komt uit de Premium line en is dus standaard uitgevoerd met Penn Elcom materialen.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.