DAP

Page:

DAP Daily Case 2 Universele kunststof koffer

€18,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 2. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Speakon 8P paneel 2 segmenten

€0,50

Dit paneeltje is geschikt voor bevestiging in het DAP MP-1 rackpaneel. Hij is geschikt voor het plaatsen van een 8-polig Speakon chassisdeel.

DAP Daily Case 4 Universele kunststof koffer

€25,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 4. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 7 Universele kunststof koffer

€24,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 7. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP FL31 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x Jack 150cm

€1,90

Deze DAP FL31 is één van de vele verloopkabels uit het assortiment van DAP. Hij verloopt van een mini-jack naar 2x mono jack. De lengte is 150cm.

DAP FL34 verloopkabel 1x stereo jack naar 2x mono jack 3m

€2,60

De DAP FL34 verloopkabel heeft aan de ene kant een stereo-jack connector en aan de andere kant twee mono-jacks. De kabel is 3m lang.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €639,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP Vlindersluiting medium

€1,60

Medium vlindersluiting van DAP van 80x72mm. Deze is ideaal om een flightcase goed af te sluiten. Hij bestaat uit 2 delen en is voorzien van 8 bevestigingsgaatjes.

DAP ASM-01 Studioschuim zwart 5cm dik

€24,00

Akoestisch schuim geschikt voor montage in een opnamestudio. Dit schuim is 5cm dik en gecertificeerd brandvertragend. Het is zeer eenvoudig vast te maken op muren of plafonds met bijvoorbeeld een lijmspuitbus.

DAP ACU-100 Aansluitpaneel

€103,80

De DAP ACU-100 is een aansluitpaneel voor plaatsing in bijvoorbeeld een versterkerrack. De unit is voorzien van 2x XLR line-in, 2x XLR line-uit en 4 Speakon aansluitingen. Aan de linkerzijde zit een Powercon chassisdeel, geschikt voor 230V spanning.

DAP PRE-101 Phono voorversterker

€27,90

De DAP PRE-101 is een phono voorversterker die je draaitafel de juiste spanning geeft zodat elke mixer zonder phono ingang de beste kwaliteit uitstuurt. De voorversterker is uitgerust met een geïntegreerde RIAA EQ.

DAP Rackware (100 stuks)

€12,00

Voor het inbouwen van apparatuur in een 19 inch flightcase of rack zijn altijd kooimoeren en boutjes nodig. Deze rackware set van DAP bestaat uit 100 boutjes, 100 kooimoeren en 100 ringetjes.

DAP IEC Euro male inbouw chassisdeel

€0,80

IEC inbouw male chassisdeel. Het chassisdeel kan eenvoudig worden aangesloten met AMP krimpcontacten of door de draden aan de connector te solderen.

DAP Daily Case 15 Universele kunststof koffer

€59,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 15. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP FL30 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 150cm

€2,30

De DAP FL30 is een van de populairste verloopkabeltjes die we verkopen. Hij is aan de ene kant voorzien van een mini-jack en aan de andere kant van 2 RCA connectors. De lengte is 150cm.

DAP Daily Case 10 Universele kunststof koffer

€42,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 10. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP DWS-56 Plopkappen (6 stuks) gekleurd

€3,10

Deze plopkappen zijn geschikt voor diverse gangbare microfoons zoals de Shure SM58. De set bestaat uit plopkappen in de kleuren rood, groen, geel, oranje, blauw en zwart.

DAP Xcaliber XGA39 Haakse stereo mini Jack naar stereo Jack Verloop

€2,40

De Xcaliber serie van DAP is voorzien van tientallen populaire verloopadapters. Een van deze adapters is de XGA39 Haakse stereo mini Jack naar stereo Jack verloop.

DAP Daily Case 9 Universele kunststof koffer

€42,25

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 9. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,50

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.