DAP

Page:

DAP Daily Case 2 Universele kunststof koffer

€18,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 2. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 7 Universele kunststof koffer

€28,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 7. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 4 Universele kunststof koffer

€25,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 4. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 9 Universele kunststof koffer

€42,25

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 9. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 15 Universele kunststof koffer

€59,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 15. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 10 Universele kunststof koffer

€42,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 10. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€640,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP Studio Eyeball

€26,60

Deze Studio Eyeball is eigenlijk een reflectiefilter en popfilter in één. Je kunt hem direct op een studio microfoon met of zonder shockmount bevestigen.

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,50

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP Vlindersluiting groot

€3,40

Op zoek naar een vlinderslot voor jouw flightcase? Kijk dan eens naar dit robuuste DAP vlinderslot met verzet, zodat deze sluiting fraai over de profielen van een flightcase valt.

DAP Bulgin paneel 2 segmenten

€0,50

Dit paneeltje is geschikt voor bevestiging van een Bulgin 230V chassisdeel. Er zijn bevestigingsgaten aangebracht om hem te kunnen bevestigen.

DAP Python 8 multikabel op haspel 8x XLR 16m

€98,00

Handige 8-kanaals XLR kabelhaspel van het merk DAP. De haspelkant is voorzien van 8 XLR female ingangen, voor het aansluiten van de microfoonkanalen. De pluggenkant is uitgevoerd met 8 XLR male pluggen, deze kunnen de mengtafel in.

DAP Daily Case 30 Universele kunststof trolley

€159,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 30. Deze universele kunststof trolley kan eenvoudig worden meegenomen.

DAP FL23 verloopkabel 2x Jack naar 2x RCA 150cm

€2,10

De DAP FL23 kabel wordt veel gebruikt om een CD/USB/MP3-speler aan te sluiten op een PA-mixer. Hij verloopt van 2 mono-jacks naar 2 RCA connectors. De lengte is 150cm.

DAP UCA-SC2 Stack Case 2 Universele flightcase

€119,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC2 Stack Case 2 is een flightcase van het merk DAP.

DAP Antenne distributiesysteem voor DAP Eclipse serie

€427,40

Met dit antenne distributiesysteem sluit je eenvoudig meerdere DAP Eclipse draadloze microfoons aan.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP RCA chassisdeel zwart

€2,10

Dit RCA chassisdeel van DAP heeft een D-formaat en is geschikt om RCA aansluitingen in bijvoorbeeld een rack te maken.

DAP FL37 verloopkabel 1x Stereo jack naar 2x XLR female 150cm

€4,10

De DAP FL37 verloopt van een stereo-jack connector naar twee XLR female stekkers. De lengte van deze DAP verloopkabel is 150cm.

DAP Audio Power & signaal kabel 10m zwart

€29,60

De DAP FP08 kabel heeft aan de ene kant een 230V schuko stekker en een XLR female. De andere kant van de kabel is voorzien van een IEC female en een XLR male connector. De lengte is 10m.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.