DAP

Page:
DAP Club Mate III Actieve geluidsset
Sale

DAP Club Mate III Actieve geluidsset

€3.945,00 €3.232,00

De DAP Club Mate 3 is een geluidset die bestaat uit 4 subwoofers van 15 inch elk en 2 satelliet luidsprekers van 12 inch. Het is de grotere broer van de Club Mate 1 en 2 en kan worden ingezet door drive-in shows, artiesten en bands.

DAP Vlindersluiting klein

€1,95

Kleine vlindersluiting van DAP. De vlindersluiting is eenvoudig te monteren. Bekijk ook alle andere flightcase sluitingen in het assortiment van Fritz-Events.

DAP UCA-EM Emergency flightcase

€305,00

Veiligheid boven alles met deze DAP Emergency flightcase. Deze DAP Emergency flightcase is geschikt voor brandblussers en een verbanddoos. Deze worden niet meegeleverd.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €634,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,00

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP Multiflex Case 120 universele flightcase

€495,00

Deze DAP Premium-line Multiflex Case 120 heeft een lengte van 120cm en is voorzien van 1 hoog tussenschot, 1 laag tussenschot en 1 inlegbak. De kist is van professionele kwaliteit door de gebruikte materialen van topmerk Penn Elcom.

DAP Lege kabelhaspel 55cm oranje

€96,00

DAP levert diverse lege kabelhaspels. Deze haspel heeft een diameter van 55cm en is voorzien van een oranje finish. Het frame is gemaakt van staal.

DAP Lege kabelhaspel 51cm oranje

€84,00

DAP levert diverse lege kabelhaspels. Deze haspel heeft een diameter van 51cm en is voorzien van een oranje finish. Het frame is gemaakt van staal.

DAP WCSS-230 WiFi Plafondspeaker (set van 2)

€229,00

Zorg voor muziek naar keuze met deze DAP WCSS-230 WiFi plafondspeakerset. De set bestaat uit 2 luidsprekers. Eén met een versterker, WiFi-signaal en internetaansluiting en één passieve speaker die gekoppeld wordt.

DAP Vlindersluiting medium

€1,95

Medium vlindersluiting van DAP van 80x72mm. Deze is ideaal om een flightcase goed af te sluiten.

DAP Blindplaatje voor D-hole

€0,70

Bij het monteren van chassisdelen in een rackpaneel blijft er wel eens een gaatje vrij. Met dit blindplaatje vul je zo'n D-hole mooi op.

DAP MP-1 Rackpaneel 10 segmenten

€12,95

In dit rackpaneel is plaats voor 10 segmenten. Dat kunnen plaatjes zijn met een gat voor een Harting connector, schuko contactdoos of XLR-plug bijvoorbeeld.

DAP GS-615 Tuin luidspreker 6 inch 15 Watt (OP=OP)
Sale

DAP GS-615 Tuin luidspreker 6 inch 15 Watt (OP=OP)

€39,00 €25,00

Deze luidspreker van DAP is speciaal ontworpen voor gebruik in de tuin of op het terras. Hij valt niet op in de tuin, dankzij de groene schutkleur. Vanaf nu kun je dus ook in de tuin van muziek genieten.

DAP Daily Case 4 Universele kunststof koffer

€26,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 4. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP UCA-SCV1 Stack case H1 Value Line stapelbare flightcase

€35,00

De Stack Case H1 value line maakt deel uit van een serie kisten die eenvoudig stapelbaar zijn. Deze heeft een hoogte van 165mm.

DAP 19 inch rackpaneel 8x D-hole 1HE

€4,50

Dit DAP rackpaneel is ontworpen voor het plaatsen van D-hole chassisdelen. Denk hierbij aan XLR, Powercon of Speakon chassisdelen. Dit paneel is voorzien van 8 D-holes.

DAP UCA-SC1 Stack Case 1 Universele flightcase

€113,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC1 Stack Case 1 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-DRA1 Roadie case 12 HE laden flightcase

€465,00

Een hoop op te bergen? Deze Roadie case van DAP heeft 4 laden met veel opbergruimte. De flightcase heeft een hoogte van 12 HE.

DAP GIG-202 TAB digitale PA mixer

€845,00

Maak kennis met de DAP GIG-202 TAB. Dit is de allereerste volledig digitale mixer uit de GIG-serie van DAP. Hij heeft 16 XLR/Jack mono-ingangen en 4 stereo-ingangen die allen uitgerust zijn met gate, compressor en 4-bands equalizer.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.