DAP

Page:

DAP ASM-01 Studioschuim zwart 5cm dik

€19,00

Akoestisch schuim geschikt voor montage in een opnamestudio. Dit schuim is 5cm dik en gecertificeerd brandvertragend. Het is zeer eenvoudig vast te maken op muren of plafonds met bijvoorbeeld een lijmspuitbus.

DAP WCSS-230 WiFi Plafondspeaker (set van 2)

€229,00

Zorg voor muziek naar keuze met deze DAP WCSS-230 WiFi plafondspeakerset. De set bestaat uit 2 luidsprekers. Eén met een versterker, WiFi-signaal en internetaansluiting en één passieve speaker die gekoppeld wordt.

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,00

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP PCX-4 Passieve crossover 3-weg

€18,90

DAP Audio levert niet alleen complete luidsprekers, maar ook de componenten. Zo is deze cross-over ideaal voor zelfbouwspeakers of vervanging.

DAP ASM-03 Studioschuim zwart 10cm dik

€29,00

De ASM-03 is akoestisch schuim geschikt voor montage in een opnamestudio. Dit schuim is 10cm dik en gecertificeerd brandvertragend. Het is zeer eenvoudig vast te maken op muren of plafonds met bijvoorbeeld een lijmspuitbus.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €639,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP Club Mate III Actieve geluidsset
Sale

DAP Club Mate III Actieve geluidsset

€3.945,00 €3.232,00

De DAP Club Mate 3 is een geluidset die bestaat uit 4 subwoofers van 15 inch elk en 2 satelliet luidsprekers van 12 inch. Het is de grotere broer van de Club Mate 1 en 2 en kan worden ingezet door drive-in shows, artiesten en bands.

DAP M6x20mm bout zwart per stuk

€0,20

Zwart boutje M6x20mm, prijs per stuk.

DAP Vlindersluiting medium

€1,95

Medium vlindersluiting van DAP van 80x72mm. Deze is ideaal om een flightcase goed af te sluiten. Hij bestaat uit 2 delen en is voorzien van 8 bevestigingsgaatjes.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP FL20 verloopkabel 4x Jack naar 4x Jack 3m

€6,40

De DAP FL20 kabel zien we vooral in studio's terug. Hij heeft aan beide kanten 4 mono jack-connectors. De lengte van de kabel is 3m.

DAP UCA-MFC Multiflex case universele flightcase

€329,00

De DAP multiflex case wordt vaak ingezet als kabelkist. Hij is voorzien van schotten en bakken. Een grote case voor een scherpe prijs!

DAP UCA-DRA1 Roadie case 12 HE laden flightcase

€435,00

Een hoop op te bergen? Deze Roadie case van DAP heeft 4 laden met veel opbergruimte. De flightcase heeft een hoogte van 12 HE.

DAP Inbouwhandvat

€3,90

Dit inbouwhandvat valt mooi weg in een flightcase. Het handvat is terugverend en heeft een PVC hangreep voor meer grip.

DAP Daily Case 4 Universele kunststof koffer

€25,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 4. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Mini-GIG compacte mixer met geluidskaart

€59,00

De DAP MINI-GIG is een compacte mixer waarmee je 1 mono en 1 stereo bron kunt mixen en opnemen. Per kanaal heb je een 2-bands equalizer en kun je de lage en hoge frequenties opschroeven.

DAP IEC Euro male inbouw chassisdeel

€0,85

IEC inbouw male chassisdeel. Het chassisdeel kan eenvoudig worden aangesloten met AMP krimpcontacten of door de draden aan de connector te solderen.

DAP LCA-PAR3 Flightcase for 8x Compact Par

€309,00

Showtec heeft diverse Compact Parren op de markt gebracht. In deze flightcase van DAP passen er maar liefst 8. Voorzien van vakverdeling en apart compartiment voor de kabels.

DAP Hardschuim 115cm x 150cm x 10mm

€17,85

Om jouw flightcase van binnen te bekleden heeft DAP dit hardschuim. De schuimplaat is 115cm x 150cm x 10mm.

DAP FL30 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 3m

€2,95

De DAP FL30 is een van de populairste verloopkabeltjes die we verkopen. Hij is aan de ene kant voorzien van een mini-jack en aan de andere kant van 2 RCA connectors. De lengte is 3m.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.