DAP

Page:

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP Club Mate III Actieve geluidsset
Sale

DAP Club Mate III Actieve geluidsset

€3.945,00 €3.232,00

De DAP Club Mate 3 is een geluidset die bestaat uit 4 subwoofers van 15 inch elk en 2 satelliet luidsprekers van 12 inch. Het is de grotere broer van de Club Mate 1 en 2 en kan worden ingezet door drive-in shows, artiesten en bands.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €699,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP PRE-101 Phono voorversterker

€31,00

De DAP PRE-101 is een phono voorversterker die je draaitafel de juiste spanning geeft zodat elke mixer zonder phono ingang de beste kwaliteit uitstuurt. De voorversterker is uitgerust met een geïntegreerde RIAA EQ.

DAP ACA-MSC1ACC Flightcase voor microfoons en statieven

€556,00

Regelmatig met een band op pad? In deze grote flightcase van DAP vervoer je 24 microfoons, beltpacks, kabels en microfoonstatieven.

DAP Vlindersluiting medium

€1,95

Medium vlindersluiting van DAP van 80x72mm. Deze is ideaal om een flightcase goed af te sluiten. Hij bestaat uit 2 delen en is voorzien van 8 bevestigingsgaatjes.

DAP DRX-15BA Actieve subwoofer 15 inch

€369,00

De DAP DRX-15BA is een actieve subwoofer voorzien van een 15 inch speaker. DAP heeft de DRX-15BA subwoofer voorzien van een lichtgewicht behuizing die gemaakt is van 15mm triplex. Dankzij de krasbestendige coating blijft de kast lang mooi.

DAP MC-215 Passieve luidspreker

€195,00

De DAP MC-215 is de enige uit de MC-serie die voorzien is van maar liefst 2 woofers, van 15 inch elk. Daardoor is de kast een stuk hoger dan de andere luidsprekers uit de serie en zorgt hij voor een warme, lage klank.

DAP CobraX 12/4 StageSnake 12/4 multikabel 15m

€129,00

De 12 XLR ingangen en de 4 XLR uitgangen van de DAB CobraX 12/4 zijn gekleurd om direct het verschil te kunnen zien. De kabel heeft een lengte van 15 meter. De stagebox is storings- en breukvrij door het PCB-Board!

DAP LCA-SCMA1 Flightcase voor Scanmaster

€52,00

DAP Flightcase gemaakt voor de Showtec Scanmaster. Ook geschikt voor soortgelijke controllers, met dezelfde afmetingen zoals de Showtec Lite-4, Lite-8 en Lite-12. Als je het ingebouwde bakje verwijderd, past er ook een Showtec LED Operator 4 in.

DAP UCA-DRA1 Roadie case 12 HE laden flightcase

€465,00

Een hoop op te bergen? Deze Roadie case van DAP heeft 4 laden met veel opbergruimte. De flightcase heeft een hoogte van 12 HE.

DAP FL31 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x Jack 3m

€3,05

Deze DAP FL31 is één van de vele verloopkabels uit het assortiment van DAP. Hij verloopt van een mini-jack naar 2x mono jack. De lengte is 3m.

DAP Flightcase voor 4x Shark moving-head

€269,00

Of je nu in het bezit bent van de Showtec Shark Wash One, Zoom Wash One, Combi Spot One of Saber, er passen 4 stuks van deze moving-heads in deze degelijke flightcase van het merk DAP. Uiteraard voorzien van schuimvlakken aan de binnenzijde.

DAP Clubmate I Actieve geluidsset

€529,00

De DAP Clubmate 1 is een compacte, actieve luidsprekerset met een 12 inch subwoofer en 2 topkasten. De Clubmate 1 is ideaal voor kleine feesten, scholen en cafés.

DAP Noppenschuim 200cm x 150cm x 30mm (Per 2)

€79,00

Dit noppenschuim heeft een afmeting van 200cm x 150cm x 30mm en wordt per twee platen geleverd.

DAP Opbouwhandvat

€2,25

Dit opbouw handvat van DAP is eenvoudig te monteren. Het handvat is terugverend en heeft een PVC handgreep voor extra grip. Bekijk ons assortiment voor meer flightcase onderdelen!

DAP Xcaliber XGA42 1x RCA male naar 2x RCA female

€3,40

De Xcaliber serie van DAP is voorzien van tientallen populaire verloopadapters. Een van deze adapters is de XGA42 1x RCA male naar 2x RCA female.

DAP FLA25 XLR male naar XLR male adapter

€2,30

De DAP FLA-serie bestaat uit allerlei handige verloopadapters. De FLA25 adapter verloopt van XLR male naar XLR male.

DAP IEC Euro male inbouw chassisdeel

€0,85

IEC inbouw male chassisdeel. Het chassisdeel kan eenvoudig worden aangesloten met AMP krimpcontacten of door de draden aan de connector te solderen.

DAP Geveerde microfoonklem

€2,10

Deze geveerde microfoonklem van DAP maakt het mogelijk verschillende microfoon diktes hier in te plaatsen.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.