DAP

Page:

DAP Daily Case 2 Universele kunststof koffer

€18,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 2. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €639,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP Daily Case 7 Universele kunststof koffer

€28,90

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 7. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Daily Case 4 Universele kunststof koffer

€25,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 4. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP DWS-56 Plopkappen (6 stuks) gekleurd

€3,10

Deze plopkappen zijn geschikt voor diverse gangbare microfoons zoals de Shure SM58. De set bestaat uit plopkappen in de kleuren rood, groen, geel, oranje, blauw en zwart.

DAP FL23 verloopkabel 2x Jack naar 2x RCA 150cm

€2,10

De DAP FL23 kabel wordt veel gebruikt om een CD/USB/MP3-speler aan te sluiten op een PA-mixer. Hij verloopt van 2 mono-jacks naar 2 RCA connectors. De lengte is 150cm.

DAP PRE-101 Phono voorversterker

€27,90

De DAP PRE-101 is een phono voorversterker die je draaitafel de juiste spanning geeft zodat elke mixer zonder phono ingang de beste kwaliteit uitstuurt. De voorversterker is uitgerust met een geïntegreerde RIAA EQ.

DAP EVO 4 passieve luidsprekerset zwart 2 x 40W

€50,50

Deze DAP EVO 4 passieve luidsprekerset zwart 2 x 40W is ideaal voor plekken waar je een rustig achtergrondmuziekje wilt hebben, zoals een winkel of restaurant. Er wordt een ophangbeugel meegeleverd dus de set is snel te installeren.

DAP Aerobic beltpackhouder voor arm

€10,40

Met deze beltpackhouder van DAP bevestig je gemakkelijk een beltpack aan je arm. Hij is ideaal voor gebruik tijdens bijvoorbeeld aerobic-oefeningen.

DAP PCX-4 Passieve crossover 3-weg

€18,90

DAP Audio levert niet alleen complete luidsprekers, maar ook de componenten. Zo is deze cross-over ideaal voor zelfbouwspeakers of vervanging.

DAP FL30 verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 150cm

€2,30

De DAP FL30 is een van de populairste verloopkabeltjes die we verkopen. Hij is aan de ene kant voorzien van een mini-jack en aan de andere kant van 2 RCA connectors. De lengte is 150cm.

DAP Daily Case 10 Universele kunststof koffer

€42,00

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 10. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP Gear Bag 2 transporttas

€16,95

Rookmachines en onder andere scanners wil je natuurlijk veilig en gemakkelijk met je meenemen. Dit is mogelijk met de Gear Bag 2 van DAP. Neem ook extra accessoires in het voorvak van de transporttas.

DAP Club Mate III Actieve geluidsset

€2.999,00

De DAP Club Mate 3 is een geluidset die bestaat uit 4 subwoofers van 15 inch elk en 2 satelliet luidsprekers van 12 inch. Het is de grotere broer van de Club Mate 1 en 2 en kan worden ingezet door drive-in shows, artiesten en bands.

DAP MP3 USB record module voor GIG-mixers

€36,20

Met de DAP MP3 USB record module neem je direct je gehele mix op vanaf de mixer. Deze module is eenvoudig in de GIG-83CFX, GIG-104C, GIG-124C of GIG-124CFX te bouwen. Deze mixers hebben een ruimte gereserveerd voor de module.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP Daily Case 9 Universele kunststof koffer

€42,25

DAP geeft een vette knipoog naar de bekende Pelicase met deze Daily Case 9. Deze universele kunststof koffer is geschikt voor allerlei toepassingen.

DAP 19 inch racklade 2 HE

€38,80

Lades zijn ideaal in een 19 inch flightcase of rack. Batterijen, kabels, microfoons of USB sticks, je kunt ze allemaal kwijt in zo´n DAP racklade. Dit is de versie van 2 HE hoog.

DAP FL34 verloopkabel 1x stereo jack naar 2x mono jack 3m

€2,60

De DAP FL34 verloopkabel heeft aan de ene kant een stereo-jack connector en aan de andere kant twee mono-jacks. De kabel is 3m lang.

DAP MHS-50S 50 Watt hoornluidspreker

€137,80

De DAP MHS-50S is de krachtigere broer van de MHS-30S. Deze luidspreker is geschikt voor buiten en kan door het frequentiebereik van 90Hz tot 20Khz prima ingezet worden voor weergave van muziek.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.