Trusscirkels

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 2 meter

€579,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 2 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 4 meter

€1.595,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 4 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 6 meter

€2.295,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 6 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 8 meter

€3.549,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 8 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FQ30 Vierkant trusscirkel 2 meter

€1.049,00

Degelijke trusscirkel van het merk Showtec. Zijn diameter is 2 meter en het gebruikte trusstype is vierkant. Deze serie is compatible met Prolyte truss.

Showtec FQ30 Vierkant trusscirkel 4 meter

€1.995,00

Degelijke trusscirkel van het merk Showtec. Zijn diameter is 4 meter en het gebruikte trusstype is vierkant. Deze serie is compatible met Prolyte truss.

Showtec FQ30 Vierkant trusscirkel 8 meter

€3.799,00

Degelijke trusscirkel van het merk Showtec. Zijn diameter is 8 meter en het gebruikte trusstype is vierkant. Deze serie is compatible met Prolyte truss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 2 meter

€1.049,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 2 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 4 meter

€1.999,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 4 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 6 meter

€2.899,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 6 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 8 meter

€3.899,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 8 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 2 meter

€1.049,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 2 meter.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 4 meter

€1.995,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 4 meter.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 6 meter

€2.699,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 6 meter.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 8 meter

€3.885,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 8 meter.

Showtec GT30 Driehoek trusscirkel 2 meter

€619,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 2 meter. Hij is compatible met trussdelen van Eurotruss en Global Truss.

Showtec GT30 Driehoek trusscirkel 4 meter

€1.595,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 4 meter. Hij is compatible met trussdelen van Eurotruss en Global Truss.

Showtec PT30 Driehoek trusscirkel 2 meter

€619,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 2 meter. Hij is compatible met trussdelen uit de Pro serie van Showtec.

Showtec PT30 Driehoek trusscirkel 4 meter

€1.595,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 4 meter. Hij is compatible met trussdelen uit de Pro serie van Showtec.

De naam zegt het al; trusscirkels zijn cirkels gemaakt van truss. Ze zijn leverbaar in diverse diameters en bestaan altijd uit meerdere delen. Zo vormen 4 bochten een trusscirkel van 4 meter bijvoorbeeld.

Verschillende series
We leveren veel trusscirkels van het merk Showtec. Zie hieronder de verschillende series:
-P-serie: deze serie is compatible met Milos truss (ø 29,8mm)
-F-serie: deze serie is compatible met Prolyte truss (ø 27,8mm)
-G-serie: deze serie is compatible met Global truss en Eurotruss (ø 29mm)

Alle trussen van Showtec worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.