Trusscirkels

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 2 meter

€599,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 2 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 4 meter

€1.595,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 4 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 6 meter

€2.295,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 6 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FT30 Driehoek trusscirkel 8 meter

€3.549,00

Trusscirkel bestaande uit driehoek truss. De diameter van deze trusscirkel is 8 meter en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Hij is compatible met trussdelen van Prolyte.

Showtec FQ30 Vierkant trusscirkel 2 meter

€1.049,00

Degelijke trusscirkel van het merk Showtec. Zijn diameter is 2 meter en het gebruikte trusstype is vierkant. Deze serie is compatible met Prolyte truss.

Showtec FQ30 Vierkant trusscirkel 4 meter

€1.995,00

Degelijke trusscirkel van het merk Showtec. Zijn diameter is 4 meter en het gebruikte trusstype is vierkant. Deze serie is compatible met Prolyte truss.

Showtec FQ30 Vierkant trusscirkel 8 meter

€3.895,00

Degelijke trusscirkel van het merk Showtec. Zijn diameter is 8 meter en het gebruikte trusstype is vierkant. Deze serie is compatible met Prolyte truss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 2 meter

€1.049,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 2 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 4 meter

€1.999,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 4 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 6 meter

€2.899,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 6 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec GQ30 Vierkant trusscirkel 8 meter

€3.899,00

Op zoek naar een degelijke trusscirkel? Deze trusscirkel heeft een diameter van 8 meter en is gemaakt van vierkant truss. Alle benodigde accessoires om hem in elkaar te zetten worden meegeleverd. Compatible met Global truss en Eurotruss.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 2 meter

€1.049,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 2 meter.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 4 meter

€1.995,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 4 meter.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 6 meter

€2.979,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 6 meter.

Showtec PQ30 Vierkant trusscirkel 8 meter

€3.885,00

Showtec levert diverse typen trusscirkels. Deze truss is compatible met de Pro serie van Showtec. Hij wordt geleverd compleet met alle bevestigingsmaterialen en heeft een diameter van 8 meter.

Showtec GT30 Driehoek trusscirkel 2 meter

€619,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 2 meter. Hij is compatible met trussdelen van Eurotruss en Global Truss.

Showtec GT30 Driehoek trusscirkel 4 meter

€1.595,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 4 meter. Hij is compatible met trussdelen van Eurotruss en Global Truss.

Showtec PT30 Driehoek trusscirkel 2 meter

€619,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 2 meter. Hij is compatible met trussdelen uit de Pro serie van Showtec.

Showtec PT30 Driehoek trusscirkel 4 meter

€1.595,00

Deze trusscirkel bestaat uit 4 delen. Uiteraard worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De doorsnede van deze cirkel is 4 meter. Hij is compatible met trussdelen uit de Pro serie van Showtec.

Prolyte X30D Driehoek cirkeltruss 2 meter

€717,00

Deze truss is van het merk Prolyte. Dit is de standaard serie, de X30D. Truss is een erg sterk systeem wat op vele manieren gebruikt kan worden. Dit is een cirkelconstructie met een diameter van 2 meter.

De naam zegt het al; trusscirkels zijn cirkels gemaakt van truss. Ze zijn leverbaar in diverse diameters en bestaan altijd uit meerdere delen. Zo vormen 4 bochten een trusscirkel van 4 meter bijvoorbeeld.

Verschillende series
We leveren veel trusscirkels van het merk Showtec. Zie hieronder de verschillende series:
-P-serie: deze serie is compatible met Milos truss (ø 29,8mm)
-F-serie: deze serie is compatible met Prolyte truss (ø 27,8mm)
-G-serie: deze serie is compatible met Global truss en Eurotruss (ø 29mm)

Alle trussen van Showtec worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.