Bevestigingsmaterialen

Showtec GripponBase doekhaak

€3,30

Wil je een backdrop of theaterdoek als een gordijn gebruiken? Kijk dan zeker eens naar deze Showtec GripponBase doekklem. De haak past in vrijwel elk gordijn ophangsysteem. Elke klem is geschikt voor het dragen van 20 kg.

Showtec GripponTube doekklem

€6,20

De Showtec GripponTube gordijnklem is de snelste en eenvoudigste manier om een een theaterdoek, backdrop of gordijn op te hangen aan een truss of steigerbuis. Deze klem trekt zichzelf vast door het gewicht van het gordijn of doek.

Showtec Rapido Backdrop ophanghaak zonder ring

€2,50

Dit is de meestgebruikte haak voor het ophangen van een backdrop of theaterdoek. Als er geen gewicht aan de haak hangt kan hij gemakkelijk openen, maar met gewicht klemt hij zich vast. Dit is de versie zonder sleutelring, geschikt voor een S-haak.

Showtec Holdon Mini clip zwart

€0,90

De gepatenteerde Holdon Mini clip is een herbruikbare sluiting, speciaal ontworpen voor het klemmen van dunnere stoffen zoals banners en meshdoek. De Holdon Mini Clip is steviger dan traditionele klemmen en heeft een gripkracht tot wel 45kg.

Showtec Holdon Midi clip wit

€1,00

De Holdon Midi clip is een gepatenteerd product voor het klemmen van doeken, textiel, polyethyleen en andere stoffen, gezoomd of ongezoomd. Zijn draagkracht is ongeveer 100 kg per clip en dit is de witte uitvoering.

Showtec Holdon Midi clip zwart

€1,00

De Showtec Holdon Midi clip is een gepatenteerd product voor het klemmen van doeken, textiel, polyethyleen en andere stoffen, gezoomd of ongezoomd. Zijn draagkracht is ongeveer 100 kg per clip en dit is de zwarte uitvoering.

Showtec Shockcord wit

€0,40

Een shockcord is een soort elastiek voorzien van een haakje. Het wordt vooral gebruikt voor het ophangen en spannen van theaterdoeken. Dit is de witte variant, ook leverbaar in zwart.

OEM Spinhaak 25cm zwart

€1,30

Span je spandoek of backdrop strak in de truss of buizenframe met deze spinhaak. Dit product heeft een lengte van 25cm maar kan onder druk natuurlijk uitrekken. Het haakje is gemaakt van metaal waardoor het niet kan afbreken.

Showtec Shockcord zwart

€0,40

Een shockcord is een soort elastiek voorzien van een haakje. Het wordt vooral gebruikt voor het ophangen en spannen van theaterdoeken. Dit is de zwarte variant, ook leverbaar in wit.

Adam Hall Doek klem zwart

€1,75

Met dit kleine Adam Hall doekklemmetje kun je eenvoudig een theaterdoek zonder ophangogen toch ophangen. Dit klemmetje kan een gewicht van maximaal 100 kg dragen.

Adam Hall Doek klem wit

€1,75

Met dit kleine Adam Hall doekklemmetje kun je eenvoudig een theaterdoek zonder ophangogen toch ophangen. Dit klemmetje kan een gewicht van maximaal 100 kg dragen.

Adam Hall Holdon Clips bevestigingclips wit

€0,95

De Adam Hall Holdon Clips bevestigingclips zijn geschikt voor het vastzetten van doeken, backdrops, canvas en dergelijke om materiaal vast te zetten zonder het materiaal te beschadigen. Makkelijk te bevestigen zonder gaten!

Adam Hall Holdon Clips bevestigingclips zwart

€0,95

De Adam Hall Holdon Clips bevestigingclips zijn geschikt voor het vastzetten van doeken, backdrops, canvas en dergelijke om materiaal vast te zetten zonder het materiaal te beschadigen. Makkelijk te bevestigen zonder gaten!

Adam Hall Spinhaak 25cm zwart

€1,75

Deze spinhaak van het merk Adam Hall is perfect om je spandoek om een frame te kunnen spannen. Hij heeft een lengte van 25cm en is zwart van kleur.

Adam Hall Spinhaak 25cm wit

€1,95

Deze spinhaak van het merk Adam Hall is perfect om je spandoek om een frame te kunnen spannen. Hij heeft een lengte van 25cm en is wit van kleur.

Adam Hall Spannfix spinhaak zwart

€1,60

Een stevige zwarte spinhaak van Adam Hall met een elastisch koord van 250mm en 4mm dik. Geschikt om zeilen, banners en spandoeken mee vast te zetten.

Adam Hall Spannfix spinhaak wit

€1,60

Een stevige witte spinhaak van Adam Hall met een elastisch koord van 250mm en 4mm dik. Geschikt om zeilen, banners en spandoeken mee vast te zetten.

Showtec Ring voor Rapido gordijnklem 100 stuks

€26,90

Deze Showtec ringen zijn bedoeld om aan Rapido gordijnklemmen te bevestigen. Ze zijn erg handig om het mogelijk te maken een gordijnklem aan een achtergronddoek met ringen vast te maken. Dit is een zak van 100 stuks.

Showtec Ring voor Rapido gordijnklem

€0,30

Deze Showtec Ring komt van pas als je een Rapido gordijnklem aan een achtergronddoek met ringen vast wilt maken. Hij is gemaakt van vernikkeld metaal, heeft een binnendiameter van 30mm en een buitendiameter van 35mm.

Showtec Holdon Mini clip wit

€0,90

Met deze Showtec Holdon Mini clip in het wit klem je eenvoudig dunne, flexibele stoffen vast. Dit kunnen spandoeken zijn, maar ook doek van een tent of netten. Het klemoog heeft gripkracht tot wel 45 kilo.

In deze categorie staan alleen maar producten voor het bevestigen van theaterdoeken. Denk hierbij aan bevestigingsclips, haken of klemmen. Wij zijn zelf vooral fan van de Showtec backdrop ophanghaak. Met deze haak kun je namelijk heel eenvoudig een doek dat is voorzien van ringen ophangen. De Showtec backdrop ophanghaken worden met name gebruikt op locaties waar de doeken regelmatig van plek verwisselen. Mede daardoor is het een populaire haak bij verhuurders van theaterdoeken.