Pipe and drape

Op zoek naar een systeem voor het eenvoudig en snel kunnen opzetten van je backdrop of een ander type theaterdoek, om bijvoorbeeld een rommelige achtergrond mee te kunnen verbergen of een stijlvol en strak aanzicht te creëren? Een pipe-and-drape systeem is een eenvoudig, snel op te zetten constructiesysteem die kan dienen als afscheiding of als constructie voor een backdrop in een zaal, tent, beurs, conferentie of op het podium. Een pipe-and-drape systeem koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Daarnaast is verzending bij ons gratis vanaf €75, -. Wil je zien hoe het systeem werkt? bekijk dan de Showtec demonstratievideo door naar beneden te scrollen.

... Lees meer

Eenvoudige constructie

Een lichtgewicht pipe-and-drape systeem is zeer eenvoudig en snel op te zetten en na gebruik compact op te bergen. De constructie staat stevig op twéé of meerdere vloerplaten. In de vloerplaten schuif je staanders, deze stel je in één beweging in op de juiste hoogte en tussen twéé staanders plaats je een ligger waarvan de lengte tevens instelbaar is. Om vervolgens elementen op te kunnen hangen, zoals een theaterdoek of lichteffect, zijn diverse accessoires en onderdelen te verkrijgen.

Offerte voor een pipe and drape systeem?

Ben je op zoek naar een grotere constructie, dan kun je met ons contact opnemen en krijg je van ons een passende offerte. Daarnaast proberen wij met je mee te denken om zo een eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Daarnaast vind je bij ons opbergsystemen om je pipe-and-drape veilig en gemakkelijk te kunnen transporteren en op te bergen.

Vragen over een pipe-and-drape systeem

Indien je vragen hebt raden wij altijd aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om je eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Daarnaast hoef je bij ons niet in de wacht te staan voor een antwoord en proberen wij je direct te helpen. Ten slotte sturen wij je bestelling, indien voorradig, direct op en zijn verzendkosten gratis bij een bestelling vanaf €75, -.