Pipe and drape

Eenvoudige constructie

Een lichtgewicht pipe-and-drape systeem is zeer eenvoudig en snel op te zetten en na gebruik compact op te bergen. De constructie staat stevig op twéé of meerdere vloerplaten. In de vloerplaten schuif je staanders, deze stel je in één beweging in op de juiste hoogte en tussen twéé staanders plaats je een ligger waarvan de lengte tevens instelbaar is. Om vervolgens elementen op te kunnen hangen, zoals een theaterdoek of lichteffect, zijn diverse accessoires en onderdelen te verkrijgen.

Offerte voor een pipe and drape systeem?

Ben je op zoek naar een grotere constructie, dan kun je met ons contact opnemen en krijg je van ons een passende offerte. Daarnaast proberen wij met je mee te denken om zo een eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Daarnaast vind je bij ons opbergsystemen om je pipe-and-drape veilig en gemakkelijk te kunnen transporteren en op te bergen.

Vragen over een pipe-and-drape systeem

Indien je vragen hebt raden wij altijd aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om je eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Daarnaast hoef je bij ons niet in de wacht te staan voor een antwoord en proberen wij je direct te helpen. Ten slotte sturen wij je bestelling, indien voorradig, direct op en zijn verzendkosten gratis bij een bestelling vanaf €75, -.