Keyboard & piano statieven

Gravity KSTS01B Keyboard standaard

€89,50

Deze Gravity keyboardstandaard is enorm veelzijdig. Hij is bovendien geschikt voor zowel lichte als zwaardere keyboards, tot een maximum van 90 kg. De hoogte is in kleine stapjes instelbaar. Een mooie inklapbare standaard!

Gravity KS Varifoot1 in hoogte verstelbare voet

€4,45

Als toetsenist ken je vast het probleem dat je keyboardstandaard niet overal even vlak staat. Een stapeltje bierviltjes wil dan nog wel eens uitkomst bieden, maar echt professioneel is dat natuurlijk niet. De Gravity KS Varifoot1 biedt de oplossing!

Adam Hall SKS03 Keyboard standaard

€28,50

De Adam Hall SKS03 is een goed voorbeeld van een degelijke keyboardstandaard. Hij is eenvoudig in hoogte verstelbaar van 60 tot 100cm en is voorzien van rubberen voetjes. Het draagvermogen is 40kg.

Adam Hall SKS01 Keyboard standaard

€22,50

Met deze Adam Hall SKS01S keyboardstandaard staat je keyboard stevig op het podium. Hij is gemakkelijk in te klappen voor vervoer. Deze versie is uitgevoerd in het zwart. De hoogte is in te stellen tussen de 60 en 100cm.

DAP Keyboard standaard Ergo1

€30,95

Dit keyboard standaard is in hoogte verstelbaar van 57 tot 98 cm. De Dap Ergo1 heeft een maximale belasting van 30kg en een armlengte van 40 cm.

DAP Keyboard standaard Ergo2

€34,00

Dit keyboard standaard van het merk DAP is gemakkelijk in hoogte verstelbaar van 57 tot 97,5cm. De Ergo2 is ideaal voor middel en grote keyboards.

DAP Keyboard Stand MKII voor 2 keyboards

€65,20

Met deze DAP Keyboard Stand MKII voor 2 keyboards plaats je gemakkelijk 2 keyboards op ideale hoogte. Eenvoudig mee te nemen en geschikt voor on-the-road. De poten zijn voorzien van rubberen doppen zodat het statief niet glijdt en stevig staat.

Gravity KSX1 Keyboardstandaard enkele X-Form

€29,00

De Gravity KSX1 is een keyboardstandaard geschikt voor keyboards tot 55kg. Eenvoudig in te klappen en te plaatsen op verschillende hoogtes. Geschikt voor een last tot 55kg. Dankzij de leveling voet hoef je geen bierviltjes onder de poten te plaatsen.

Gravity KSX2 Keyboardstandaard dubbele X-Form

€35,00

De Gravity KSX2 is een stevig keyboardstatief, dankzij de dubbele X in de constructie. Hij is daardoor geschikt voor een keyboard van maximaal 65kg. Eén poot is voorzien van een leveling voet, zodat de standaard op ongelijke vloeren niet wiebelt.

Caymon CKB005/B keyboardstatief dubbel

€38,15

Zet je keyboard gemakkelijk op de goede hoogte met dit dubbele keyboardstatief van Caymon. Hij heeft een Fast Lock klem om de hoogte snel en gemakkelijk in te kunnen stellen. Hij heeft een hoogtebereik van 480 tot 1000mm.

Adam Hall SKS22XB Keyboard standaard voor 2 keyboards

€129,00

De Adam Hall SKS22XB is een professionele standaard die ontworpen is voor 2 keyboards. Dankzij het compacte design kun je de standaard eenvoudig meenemen.

Adam Hall SKS024 Keyboard uitbreidingset voor SKS01 en SKS03

€24,50

Met deze Adam Hall SKS024 Keyboard uitbreidingsset kun je 2 keyboards boven elkaar plaatsen. De stand extension plaats je op je normale keyboardstandaard. Hij is compatible met de SKS01 / SKS03 standaard van Adam Hall.

Gravity KSX2W Keyboardstandaard dubbele X-Form wit

€39,00

De Gravity KSX2W is een stevig keyboardstatief, dankzij de dubbele X in de constructie. Hij is daardoor geschikt voor een keyboard van maximaal 65kg. Eén poot is voorzien van een leveling voet, zodat de standaard op ongelijke vloeren niet wiebelt.

DAP Professionele Keyboard standaard

€129,00

Deze professionele keyboard standaard is gemakkelijk in- en uit elkaar te klappen. De twee dragers kunnen ieder 30kg dragen. Aan de bovenzijde zit een microfoonadapter voor bijvoorbeeld een zwanenhals.

Gravity KSX2T Opzetstuk voor keyboardstandaard

€29,00

Met de KSX2T kun je 2 keyboards plaatsen op een Gravity KSX keyboardstandaard. Het opzetstuk is in breedte verstelbaar en heeft een maximum diepte van 40cm. Hij is gemaakt van staal en voorzien van knikkende armen.

DAP Bench Pro keyboard bankje/kruk

€42,50

Keyboard bankje gemaakt van staal, voorzien van zwart zitvlak.