Instrument standaard

Voor bijna ieder instrument hebben wij standaarden in ons online assortiment om instrumenten snel, veilig en makkelijk te kunnen plaatsen of tijdelijk op te bergen. Denk hierbij aan standaarden voor blaasinstrumenten, gitaren en keyboards. Naast de gebruikelijke standaarden hebben wij ook diverse accessoires, zoals een laptophouder, draagarmen en plateaus. Een instrument standaard koop je bij Fritz-Events door onze uitstekende service, goedkope prijzen en snelle levering.

... Lees meer

Breed aanbod instrument standaarden

Binnen deze categorieën vind je instrument standaarden van de merken Gravity, K&M, Adam Hall, DAP, Caymon en Vonyx. Wij hebben zowel goedkope als duurdere standaarden om van te kiezen, afhankelijk van je budget en wensen. De producten in ons assortiment zijn overigens wel zorgvuldig geselecteerd om een goede prijs-kwaliteit verhouding te kunnen garanderen.

Vragen over instrument standaard

Heb je vragen over een specifiek statief binnen deze categorie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij hebben namelijk de kennis, ervaring en mogelijkheid om je direct juist te kunnen adviseren. Naast onze uitstekende service is verzending gratis vanaf €75, - en koop je vóór 18 uur vandaag, dan heb je beschikbare standaarden morgen al in huis.