Streamers per zak

MagicFX Stadium Streamers 20m x 2.5cm regenboog

€8,95

Deze regenboog streamers geven een zomers en kleurrijk effect in de lucht. De slierten van deze Magic FX streamers verkleuren over de hele lengte waardoor unieke effect gecreëerd worden. Deze streamers zijn 2,5cm breed en 20 meter lang.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm regenboog

€5,95

Deze regenboog streamers geven een zomers en kleurrijk effect in de lucht. De slierten van deze Magic FX streamers verkleuren over de hele lengte waardoor unieke effect gecreëerd worden. Deze streamers zijn 2,5cm breed en 10 meter lang.

MagicFX Stadium Streamers 20m x 5cm multicolour metallic

€7,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de multicolour uitvoering met een afmeting van 20m x 5cm.

MagicFX Stadium Streamers 20m x 2.5cm multicolour metallic

€9,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de multicolour uitvoering met een afmeting van 20m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 5cm multicolour metallic

€4,75

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de multicolour uitvoering met een afmeting van 10m x 5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm wit metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de witte uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm zilver metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de zilveren uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm rood metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de rode uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm roze metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de roze uitvoering met een afmeting van 10x x 2.5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm oranje metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de oranje uitvoering met een afmeting van 10x x 2.5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm multicolour metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de multicolour uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm goud metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de gouden uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm groen metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de groene uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm blauw metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de blauwe uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 2.5cm zwart metallic

€5,95

Deze MagicFX metallic streamers zijn gemaakt van PVC en scheuren daardoor niet zo snel. Ze zijn geschikt voor diverse Magic FX producten zoals de Stadium Shot en Stage Shot II. Dit is de zwarte uitvoering met een afmeting van 10m x 2,5cm.

MagicFX Streamers 10m x 1.5cm multicolour metallic

€5,95

Deze metallic streamers zijn geschikt voor diverse producten van Magic FX, zoals de Stage Shot II en Stadium Shot. Het zijn multicolour slierten van 10m lang en 1,5cm breed.

MagicFX Metallic streamers 5m x 0.85cm multicolour

€5,95

Deze metallic streamers zijn geschikt voor diverse producten van Magic FX, zoals de Stage Shot II en Stadium Shot. Het zijn slierten van 5m lang en 0,85cm breed. De streamers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is de multicolour versie.

MagicFX Stadium Streamers 20m x 5cm multicolour

€3,95

Deze streamers zijn geschikt voor diverse producten van Magic FX, zoals de Stage Shot II en Stadium Shot. Het zijn slierten van 20m lang en 5cm breed. De streamers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is de multicolour versie.

MagicFX Stadium Streamers 20m x 2.5cm multicolour

€3,95

Deze streamers zijn geschikt voor diverse producten van Magic FX, zoals de Stage Shot II en Stadium Shot. Het zijn slierten van 20m lang en 2,5cm breed. De streamers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is de multicolour versie.

MagicFX Streamers 10m x 5cm multicolour

€2,95

Deze streamers zijn geschikt voor diverse producten van Magic FX, zoals de Stage Shot II en Stadium Shot. Het zijn slierten van 10m lang en 5cm breed. De streamers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is de multicolour versie.

Streamers zijn een mooi alternatief voor confettisnippers. Streamers kunnen we het beste omschrijven als lange slierten gemaakt van dun papier. De streamers worden geleverd als kleine rolletjes. Als ze afgeschoten worden rollen ze uit en vallen ze als een soort deken over het publiek.

Eenvoudig op te ruimen
Confettisnippers zijn ontzettend dun en vaak duurt het wat langer voor ze allemaal opgeruimd zijn. Bij streamers gaat dat een stuk sneller. De resten papier of PVC zijn groter dan de snippers. Daarnaast zijn ze veilig omdat ze behandeld zijn met een brandvertragend middel.

Verschil tussen papieren en metallic streamers 
In deze categorie staan papieren streamers en metallic streamers. Het verschil is dat de metallic streamers, in tegenstelling tot de papieren streamers, gemaakt zijn van een soort folie (PVC). Dit reflecteert zodra er licht op schijnt. Een mooi effect in de zon of natuurlijk in combinatie met een lichtshow.