Confetti effecten

Wil je met confetti effecten een feest of ander evenement aankleden? Bij Fritz-Events ben je dan op het juiste adres voor ieder type, kleur en formaat confetti en streamer. Deze kunnen op alle mogelijke manieren worden afgeschoten of uitgestrooid. Dit kan met de hand, maar wij hebben hiervoor ook elektrische shooters. Hiermee kun je bijvoorbeeld op afstand meerdere shooters tegelijkertijd afschieten. Ook hebben wij confetti guns die reten stoer zijn voor op het podium. Confetti effecten koop je goedkoop en snel online bij Fritz-Events. Bij ons profiteer je namelijk van scherpe prijzen, gratis verzending vanaf €75,- en bestel je voor 18 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis!

... Lees meer

Diverse manieren voor het afschieten van confetti effecten

Er zijn verschillende manieren om confetti en streamers af te schieten. Een shooter wordt vaak gebruikt op festivals en feesttenten. Hiermee kun je kanons op afstand afschieten. Ook zie je hier steeds vaker dat iemand vanuit het podium confetti afschiet op het publiek door middel van een gun. Dit geeft een erg stoer en bombastisch effect. Bij kleinere feesten en openingen kiest men al sneller voor een handheld kanon. Deze kun je met de hand afschieten door aan de onderkant van de buis te draaien.

Divers aanbod confetti en streamer effecten

Wil je confetti in de kleuren van de carnaval, het koningshuis of je voetbalteam? Alles is bij ons mogelijk door ons brede aanbod confetti en streamer effecten. Daarnaast zijn confetti effecten beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo vind je bij ons losse confetti, streamers en powderfetti. Ook vind je bij ons je handheld en elektrische kanon gevuld met confetti of streamers. Hierbij heb je de keuze uit papieren en metallic varianten.

Vragen over confetti effecten?

Zit je gewenste kleur, vorm of formaat of special effect er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je er graag en vol enthousiasme mee. Naast onze producten online te kopen kun je ook een bezoekje nemen aan onze 250m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk. Hopelijk tot snel!