Confetti effecten

Confetti effecten kopen? Zowel voor handmatige als elektrische streamer- en confetticannons kun je bij ons terecht. Uiteraard verkopen we ook diverse confettishooters. Tevens hebben we confetti en streamers per zak in het assortiment. Bekijk de mogelijkheden online, of kom eens langs in onze winkel in Cuijk; we vertellen je er graag meer over.

Verschil tussen confetti en streamers

Bij confetti denk je al snel aan kleine snippers die langzaam naar beneden dwarrelen, er zijn echter ook diverse vormen te krijgen, van vlinders tot aan hartjes. Zo kun je voor iedere gelegenheid wel een passend product vinden. Streamers zijn ook populair als effect. Deze slierten zitten als klein pakketje verpakt, maar rollen helemaal uit zodra ze weggeschoten worden. Een mooi product dat een veilig alternatief voor vuurwerk kan zijn. Beide soorten zijn zowel in cannons, als los, in zak, verkrijgbaar. De varianten die in een zak te krijgen zijn kunnen natuurlijk los uitgestrooid worden, maar kunnen ook weer gebruikt worden in een cannon. Zo kun je zelf lege cannons vullen met de door jou gewenste vulling. Ideaal als jouw kleurencombinatie bijvoorbeeld nog niet in een standaard cannon verkrijgbaar is.

Electric cannons

Onze electric cannons schiet je af met één van de confettishooters. Deze systemen kun je op afstand bedienen; zonder systeem werkt een electric cannon niet. Er zijn veel verschillende kleuren en varianten, het belangrijkste onderscheid is verder confetti of streamers, 50cm of 80cm. Met de combinatie van electric cannons en confettishooters kun je een mooie show neerzetten, vooral voor de grotere horecagelegenheden en evenementen is dit een aanrader. Mocht je niet over zo'n systeem beschikken, of gewoon op zoek zijn naar cannons voor eenmalig gebruik, kijk dan vooral naar onze handheld cannons.

Handheld cannons

Een handheld cannon is geschikt voor iedere gelegenheid. Je hebt hier verder geen systeem of andere benodigdheden bij nodig, waardoor het ook voor eenmalig gebruik zeer makkelijk en voordelig aan te schaffen is. Ook bij de handheld cannons heb je weer de keuze uit confetti en streamers. Naast de grotere 80cm en 50cm cannons, hebben we de handhelds ook in een 28cm variant. Deze zijn door het kleinere formaat ook geschikt voor in de woonkamer of in andere ruimtes waarbij je geen grote afstand hoeft te overbruggen. Leuk om bijvoorbeeld een speciaal effect te geven aan een verjaardag, je liefde te verrassen voor valentijnsdag of het geslacht van je baby bekend te maken.

Papieren of metallic confetti effecten?

Naast de keuze uit verschillende kleuren, vormen en formaten, is het ook belangrijk om na te denken over het materiaal. Papieren confetti is de meest bekende soort, maar je kunt bij ons ook kiezen voor metallic. De metallic varianten zijn gemaakt van PVC; dit materiaal ziet eruit als een glanzende folie.

Meer informatie over confetti effecten?

Er moeten dus best een aantal keuzes worden gemaakt om tot het juiste product te komen voor jouw gelegenheid en locatie. We helpen je graag als je er zelf niet helemaal uitkomt of als je graag even wil overleggen. Neem gerust contact met ons op via info@fritz-events.nl of 0485-310001 om iets door te spreken, een afspraak te maken of een offerte aan te vragen.