Confetti effecten

Diverse manieren voor het afschieten van confetti effecten

Er zijn verschillende manieren om confetti en streamers af te schieten. Een shooter wordt vaak gebruikt op festivals en feesttenten. Hiermee kun je kanons op afstand afschieten. Ook zie je hier steeds vaker dat iemand vanuit het podium confetti afschiet op het publiek door middel van een gun. Dit geeft een erg stoer en bombastisch effect. Bij kleinere feesten en openingen kiest men al sneller voor een handheld kanon. Deze kun je met de hand afschieten door aan de onderkant van de buis te draaien.

Divers aanbod confetti en streamer effecten

Wil je confetti in de kleuren van de carnaval, het koningshuis of je voetbalteam? Alles is bij ons mogelijk door ons brede aanbod confetti en streamer effecten. Daarnaast zijn confetti effecten beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo vind je bij ons losse confetti, streamers en powderfetti. Ook vind je bij ons je handheld en elektrische kanon gevuld met confetti of streamers. Hierbij heb je de keuze uit papieren en metallic varianten.

Vragen over confetti effecten?

Zit je gewenste kleur, vorm of formaat of special effect er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je er graag en vol enthousiasme mee. Naast onze producten online te kopen kun je ook een bezoekje nemen aan onze 250m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk. Hopelijk tot snel!