Handheld streamercannons

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm zilver metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met zilveren PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm rood metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met rode PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm roze metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met roze PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm multicolour metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm donkergroen metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met donkergroene PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm donkerblauw metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met donkerblauwe PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm wit

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met witte papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm rood

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met rode papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm paars

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met paarse papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm roze

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met roze papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm oranje

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met oranje papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm lichtblauw

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met lichtblauwe papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm lichtgroen

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met lichtgroene papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm donkergroen

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met donkergroene papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm donkerblauw

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met donkerblauwe papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm zwart

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met zwarte papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm geel

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met gele papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm goud

€7,60

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met gouden PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 80cm goud metallic

€9,95

De gouden streamers in deze MagicFX handheld cannon zijn voorzien van een reflecterende laag. Ze zijn eenvoudig af te schieten en hebben een lengte van 80cm.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 80cm roze

€7,50

De Magic FX handheld streamer cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 80cm lang gevuld met roze streamers.

Op zoek naar een verrassingseffect? Kijk dan zeker even naar deze handheld streamercannons. Het zijn buizen met een doorsnede van 5cm die gevuld zijn met streamers. Dat zijn lange slierten die opgerold in de buis zitten.

Werking van de streamers
Door de onderkant van de buis te draaien, knalt de bovenkant open en vliegen de streamers door de lucht. Een mooi effect bij bruiloften of bedrijfsopeningen. Streamers leveren over het algemeen wat minder rommel dan confettisnippers.