Confettishooters

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

Showtec FX Shot Confetti shooter

€139,00

Met de Showtec FX Shot schiet je elektrisch confetticannons af. Voor deze shooter zijn electric streamer of confetticannons nodig. Deze verkopen we in tientallen uitvoeringen.

MagicFX Power Shot II confettishooter

€219,00

De Power Shot is één van de oudste en bekendste producten van het Nederlandse merk MagicFX. Nu is er een upgrade geïntroduceerd, die de logische naam Power Shot II heeft gekregen. Voortaan staan je cannons in dezelfde hoek, dankzij de gradenindicator.

MagicFX Power Shot

€180,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

Showtec FX Gun confettishooter

€374,00

De Showtec FX Gun is een gewild item op feestjes, evenementen en festivals. Met de FX Shot schiet je eenvoudig een elektrische confetti- of streamercannon leeg in de gewenste richting. Met een volle accu schiet je 100 keer!

Showtec FX Shot Confetti dubbel shooter pakket

€325,00

Schiet voordelig confetti met dit dubbel shooter pakket! Deze set bestaat uit twee maal de Showtec FX Shot en maar liefst 10 multicolour confetti cannons van 50cm.

MagicFX Confetti pistol

€399,00

Confetti schieten bij een evenement? Het kan met grote shooters, maar dit Magic FX Confetti Pistol geeft een net zo spectaculair effect. Hij is geschikt voor elektrische confetti of streamer cannons van 40 of 50cm groot. Een waanzinnig effect!

MagicFX Stadium Shot X-treme confettishooter

€2.895,00

De Stadium Shot X-treme is de grootste confettishooter van MagicFX! Hij schiet in een keer een enorme hoeveelheid confetti af op festivals of in een stadion.

MagicFX Stadium Shot II

€1.995,00

Met de Magic FX Stadium Shot II schiet je in één keer ongeveer 2kg confettisnippers. Streamers komen tot wel 45m ver. Het ideale buiteneffect dus!

Showtec FX Shot Baseplate

€54,00

Deze baseplate is ontworpen voor gebruik in combinatie met de FX Shot confettishooter. De zware plaat zorgt ervoor dat de FX Shot netjes op z'n plek blijft staan bij een schot.

MagicFX Super Blaster XL

€1.895,00

Confettishooters zijn er in kleine en grote maten. Tot welke categorie deze Magic FX Super Blaster XL behoort kun je raden. Blaast 10 tot 15 kilo confetti per minuut!

MagicFX Stadiumblaster confettishooter

€3.659,00

De Stadiumblaster is één van de grootste confettishooters van MagicFX. Je vult het reservoir met confetti en sluit hem aan op een CO2 gasfles met stijgbuis. Dit zorgt voor genoeg druk om de confetti 20m weg te schieten.

MagicFX Stage Shot II

€1.950,00

De Stage Shot II is het kleinere broertje van de Stadium Shot II. Hij heeft een tankcapaciteit van 17,7L en schiet je confetti en streamers over een afstand van respectievelijk 10 en 20 meter. Hij is te bedienen via een dimmerpack of manueel.

MagicFX Regenhoes voor Stadium Shot II

€150,00

Bescherm de Magic FX Stadium Shot II tegen regen of rondvliegende drank met deze regenhoes. Deze regenhoes is speciaal ontwikkeld voor de Stadium Shot II en beschermt deze dan ook perfect.

MagicFX Swirl Fan XL

€915,00

De Magic FX Swirl Fan XL is, zoals de naam al zegt, de grotere versie van de Swirl Fan. Dit is het ideale product voor een sneeuweffect wat van boven moet komen.

MagicFX Base Plate voor Power Shot

€49,00

Met deze Base Plate zorg je er voor dat de Magic FX Power Shot mooi op zijn plaats blijft gaan tijdens het schieten. De plaat is gemaakt van staal en voorzien van diverse bevestigingsgaten.

MagicFX Power Shot cannonclamp met safetykabel

€22,50

Deze safetykabel van Magic FX voorkomt dat de confetticannon uit de Power Shot kan schieten. Zodoende schiet alleen de confetti uit de buis en blijft de buis altijd op z'n plek.

MagicFX Super Blaster

€1.595,00

Met de Magic FX Super Blaster blaas je continue kilo's confetti de lucht in. Een topproduct voor gebruik bij concerten, festivals, buitenevenementen of stadions.

MagicFX Swirl Fan

€795,00

De Magic FX Swirl Fan is het perfecte effect voor confetti die vanaf boven moet dwarrelen, zoals bij sneeuw. Vul de bak met confetti, hang hem in het plafond en zorg voor stroom.

Showtec FX Shot cannon clamp met safetykabel

€30,50

Deze Cannon Clamp is gemaakt voor de Showtec FX Shot. Wanneer je de klem bevestigt rondom een elektrische confetti of streamer cannon, ben je er zeker van dat de cannon niet onverhoopt het publiek in kan schieten.

Bel ons direct: 0485-310001

Wanneer je van plan bent om een evenement of grote show te organiseren, dan is het geen verkeerd idee om een confetti kanon te kopen. Dan is je show pas écht compleet. Maar waar wordt een degelijk confetti kanon te koop aangeboden? Bij Fritz-Events natuurlijk! Wij zijn een ervaren bedrijf in licht- en geluidsproducten. In onze showroom, gelegen in Cuijk, van wel 200 m² kun je zes dagen per week terecht en staan onze medewerkers je graag te woord voor persoonlijk advies. Wanneer je liever vanuit je luie stoel een bestelling plaatst, dan kan dat in onze webshop. Dat is echter niet de enige service die je kunt verwachten als je een confetti kanon gaat kopen. Je kunt altijd rekenen op een snelle levering, gratis verzending vanaf €75 en veilige betaalmethoden.

Confetti kanon kopen bij een specialist als Fritz-Events

Bij Fritz-Events wordt een confetti kanon in zowel grote als kleine maten van diverse topmerken te koop aangeboden. Een confettishooter kan gebruikt worden op een feestje, tot shooters die we allemaal tegen komen op grote evenementen en stadions. Met een confettishooter worden confetti (snippers) of streamers (slierten) verspreid over een wijde omgeving. Niet enkel de effecten verschillen in grootte, maar ook de duur van het effect. Wanneer je een confetti kanon gaat kopen kan er in één keer een grote hoeveelheid confetti verspreid worden. Maar er bestaan ook confettishooters die een continu effect hebben.

Welk confetti kanon, die wij te koop aanbieden, kies jij?

Weet jij al welk confetti kanon je kiest die wij te koop aanbieden? Plaats dan voor 18.00u een bestelling en Fritz-Events levert jouw aankoop vaak morgen al af. Wens je persoonlijk advies over welk product geschikt is voor jou? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 0485-310001. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze. Natuurlijk heten we jou ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk.