Kleurenfilter set

Een kleurenfilter bepaalt de kleur van je PAR spot of theaterspot (ook PC spots genoemd). Deze lampen geven namelijk vaak een wit of warm wit licht en kun je kleuren door er een kleurenfilter voor te plaatsen. Kies snel je gewenste afmeting en koop vervolgens direct bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle verzending en uitstekende service! Hier ziet jet goed indien je op zoek bent naar een PAR 56 of 64 kleurenfilter- of diffuser set. 

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Kleurenfilterset 1 voor PAR 56
€ 5,25
Kleurenfilterset 2 voor PAR 56
€ 5,45
Kleurenfilterset 1 voor PAR 64
€ 9,20
LED-par 64 diffuser set (4 stuks)
€ 12,05
LED-par 56 diffuser set (4 stuks)
€ 9,50

Knippen of snijden is mogelijk

Zit je gewenste vorm of maat er niet tussen? Kies dan een grotere maat dan je nodig hebt en snij of knip dan zelf je gewenste vorm, afmeting of figuur uit. Je kunt met deze filters namelijk creatief omgaan en geschikt maken voor je gewenste toepassing of creatief idee. Uiteraard kunnen deze kleurenfilters ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo zijn ze ook populair onder de knutselaars en op basisscholen voor het maken van creatieve kunst. Ook grotere vellen en rollen kun je bij ons kopen in iedere gewenste kleur.

Vragen over kleurenfilter?

Wil je een specifieke kleur of vind je bij ons niet de gewenste afmeting? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Ons doel is namelijk om iedere Fritz bezoeker een glimlach op het gezicht te toveren. Wij staan dan ook 6 dagen per week direct voor je klaar vol enthousiasme. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur, dan heb je beschikbare producten mogelijk morgen al in huis!