Draadloze DMX lichtcontrollers

American DJ Airstream DMX bridge draadloze DMX controller

€265,00

Met de American DJ Airstream DMX Bridge gaat er een wereld voor velen open. Het aansturen van verlichting via een tablet of telefoon is nog nooit zo eenvoudig geweest!

American DJ WiFly EXR battery draadloze DMX zender/ontvanger met accu

€119,00

Verzend of ontvang een DMX-signaal via deze American DJ WiFly EXR Battery. Dit draadloze DMX systeem is voorzien van een accu waarop hij tot wel 20 uur kan werken.

American DJ WiFly RGBW8C Draadloze DMX lichtcontroller

€99,00

De WiFly RGBW8C is een handige lichtcontroller wanneer je lampen beschikken over een draadloze DMX-ontvanger. Hij is geschikt voor lampen met RGB, RGBW of RGBA. Hij kan tot 64 kanalen aansturen en is ook bedraad te gebruiken.

Showtec BlackBox R-512 G4 MKII Ontvanger

€425,00

Op zoek naar een degelijke draadloze DMX-ontvanger? Deze Blackbox R-512 G4 MKII van DAP is een erg degelijk systeem verpakt in een degelijke behuizing. Door de Adaptive Frequency Hopping-technologie voorkom je een verstoord signaal.

Showtec W-DMX MicroBox F-1 G5 zender 2.4 GHz

€369,00

De W-DMX MicroBox zender is ontworpen door Wireless Solutions Sweden. Hij ondersteunt zowel DMX als RDM en werkt op de 2,4 GHz frequentieband. Verder heeft hij een bereik van 200 meter en werkt hij op 4x AAA batterijen.

Showtec W-DMX MicroBox R-512 G5 ontvanger 2.4 GHz

€225,00

Op bepaalde locaties is een draadloze verbinding praktischer dan het werken met een kabel. Daar heeft Showtec deze MicroBox R-512 G5 ontvanger voor op de markt gebracht. In combinatie met de F-1 G5 zender is het de perfecte W-DMX oplossing.

Showtec PowerBOX 3 3-weg verdeelblok met Powercon in- en uitgang en W-DMX ontvanger

€138,50

Sluit niet DMX gestuurde lichteffecten aan op deze PowerBox 3 van Showtec. Door de draadloze DMX ontvanger kun je de lampen op afstand aan en uit zetten!

Showtec DMX controller voor Dancefloor Sparkle RGB LED dansvloer

€295,00

Met deze Showtec DMX controller voor de Dancefloor Sparkle RGB LED dansvloer kun je allerlei zaken op je dansvloer instellen. Zo kies je kleuren, programma's, intensiteit en snelheid. Dit werkt via DMX. Het signaal wordt draadloos van de DMX box naar de d