American DJ Airstream DMX bridge draadloze DMX controller

1226100318
€222,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Met de American DJ Airstream DMX Bridge gaat er een wereld voor velen open. Het aansturen van verlichting via een tablet of telefoon is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:American DJ
  • EAN:819730017697
  • Artikelnummer:1226100318
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

De American DJ Airstream DMX Bridge is een klein kastje wat een wifi en wifly signaal creëert. Je tablet of telefoon verbind je eenvoudig met de wifi van de Airstream DMX bridge zoals je dat ook doet met een normaals wifi internet-signaal, ook de wifly ontvangers zoals een fixture/lichteffect met wifly verbind je met de Airstream DMX bridge. Maar naast lichteffecten aansturen via wifly DMX kan dit uiteraard ook gewoon bekabeld vanuit de unit.

Tablet of telefoon
Door het downloaden van de American DJ Airstream app en vervolgens in te loggen op de American DJ Airstream DMX bridge krijg je toegang tot vele mogelijkheden. Via de app kun je eenvoudig op je tablet of telefoon alle lichteffecten instellen, zo krijg je een overzicht van alle effecten. Door op een lichteffect/fixture te klikken kun je elke functie apart aansturen, maar ook kun je deze inprogrammeren om je eigen show te maken.

Draadloos
De Airstream DMX bridge verzendt zijn DMX-signaal draadloos via wifly, maar ook kan er een DMX-effect aangesloten worden via een standaard 3-polige XLR kabel. Steeds meer lichteffecten worden uitgevoerd met wifly draadloos DMX, dit maakt het mogelijk om je DMX-signaal draadloos te versturen tussen de DMX bridge en een wifly lichteffect. Door gebruik te maken van wifly producten met de EXR functie kun je zelfs een bereik creëeren van maar liefst 750 meter in open veld. Het is zelfs mogelijk om meerdere wifly ontvangers te gebruiken op slechts één American DJ Airstream DMX bridge.Specificaties:
-DMX-controller via telefoon of tablet
-Compatible met American DJ Wifly en Elation Efly producten
-Wifly signaal indicator op de zijkant
-Magnetische bodem voor eenvoudige montage op metaal
-Inclusief quick-lock beugel voor trussmontage
-Tot wel 750 meter bereik met EXR effecten
-Van één zender naar meerdere ontvangers
-14 Wifly kanalen
-DMX-uitgang: Wifly en 3-polige XLR
-Draadloze frequentie: 2,4GHz DSSS
-Voeding: 9 tot 12V DC
-Afmetingen: 125 x 175 x 62mm
-Gewicht: 0,5kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen