DMX software

American DJ MyDMX Buddy DMX interface met software

€69,00

MyDMX Buddy is een zeer compacte interface die zorgt voor een stabiel DMX signaal vanaf je PC, laptop of Mac. De interface is niet veel groter dan een XLR plug en beschikt over 2 status LED's zodat je direct ziet of de interface juist werkt.

American DJ MyDMX GO DMX interface met software

€199,00

Het aansturen van verlichting via DMX was nog nooit zo eenvoudig als met de MyDMX GO DMX interface met software van American DJ. Hij laat je namelijk met een iPad of Android tablet draadloos jouw verlichting besturen.

American DJ Airstream DMX bridge draadloze DMX controller

€265,00

Met de American DJ Airstream DMX Bridge gaat er een wereld voor velen open. Het aansturen van verlichting via een tablet of telefoon is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Cameo DVC Daslight DMX dongle

€244,00

Cameo en Daslight hebben de handen ineen geslagen voor de DVC. Cameo heeft nu dan ook zijn eigen DMX512 dongle die werkt als Daslight. Met deze DMX dongle kun je op eenvoudige wijze tot wel 512 DMX-kanalen aansturen.

Pioneer RB-DMX1 DMX interface

€369,00

Pioneer DJ kennen we van tal van producten, maar nog nooit zat daar een lichtgerelateerd product bij. Met deze RB-DMX1 komt daar verandering in! Deze interface maakt het mogelijk om verlichting middels DMX512 aan te sturen vanuit Rekordbox DJ.

American DJ MyDMX 3.0 DMX interface met software

€159,00

MyDMX 3.0 is een zeer compacte interface die zorgt voor een stabiel DMX signaal vanaf je PC, laptop of Mac. Hij beschikt over een 3-pin en 5-pin DMX uitgang. Via de gratis MyDMX-software maak je uitgebreide lichtshows in een paar simpele muisklikken.

Showtec Quick DMX USB dongle

€125,00

De Showtec Quick DMX USB dongle is geschikt voor de Quick DMX software. Deze dongle is geschikt voor PC's en laptops met Windows en stuurt maximaal 100 DMX kanalen uit. Ideaal dus voor de kleinere lichtshows.

American DJ MyDMX-RM 19" DMX interface met software

€215,00

Met deze MyDMX-RM 19" DMX interface met software van American DJ kun je een in MyDMX 3.0 geprogrammeerde lichtshow afspelen, zonder dat hij verbonden is met een pc, Mac of laptop.

Showtec Quick DMX Rack interface

€539,00

Met de Quick DMX Rack interface van Showtec kun je zowel voorgeprogrammeerde programma's stand alone afspelen als live het licht bedienen met een computer, laptop of tablet. De Quick DMX rack heeft maximaal 512 bruikbare DMX kanalen.

Showtec Quick DMX D512 DMX USB-interface

€284,00

Met de Quick DMX D512 DMX USB-interface is het mogelijk complete lichtshows te bedienen op je PC, laptop of Mac. De interface zorgt voor een stabiele verbinding en maakt van je USB-signaal een DMX-signaal. De software is gratis te downloaden.

Showtec Quick DMX D512S interface

€229,00

De Showtec Quick DMX D512S interface zorgt ervoor dat je met je laptop, pc of Mac 512 DMX-kanalen kunt bedienen. Je kunt dan met de gratis Quick DMX software een lichtshow maken die je via dit kastje doorstuurt naar je lampen.

Chauvet DJ DMX-AN2 Artnet naar DMX converter

€139,00

De Chauvet DJ DMX-AN2 is een Artnet naar DMX converter met één ingang voor een ethernetkabel en twee voor DMX. Hij werkt ook de andere kant op, dus als DMX naar Artnet converter.

Avolites Titan T1 DMX dongle

€269,00

Met de Titan T1 DMX dongle kun je van je laptop of pc een lichtcontroller maken. Hij zet een USB om naar een DMX-signaal. Daardoor kun je met behulp van de Avolites Titan software op een computer een lichtshow aansturen.

Pangolin Quickshow laser software met USB interface

€483,00

De Quickshow software van Pangolin is ideaal voor iedereen die het beste uit zijn laser wil halen. Het is een softwarepakket geschikt voor vaste installaties, maar ook voor dive-in shows kan dit ideaal zijn!