DMX software

Pioneer RB-DMX1 DMX interface

€399,00

Pioneer DJ kennen we van tal van producten, maar nog nooit zat daar een lichtgerelateerd product bij. Met deze RB-DMX1 komt daar verandering in! Deze interface maakt het mogelijk om verlichting middels DMX512 aan te sturen vanuit Rekordbox DJ.

Showtec Quick DMX Rack interface

€539,00

Met de Quick DMX Rack interface van Showtec kun je zowel voorgeprogrammeerde programma's stand alone afspelen als live het licht bedienen met een computer, laptop of tablet. De Quick DMX rack heeft maximaal 512 bruikbare DMX kanalen.

Avolites Titan One DMX dongle

€269,00

De Avolites Titan One Dongle is zonder twijfel het kleinste Avolites product dat er is. De Titan One maakt van je laptop een complete lichtsturing door USB om te zetten naar DMX-signaal.

Cameo DVC 4 Daslight DMX dongle

€268,00

Cameo en Daslight hebben de handen ineen geslagen, Cameo heeft nu dan ook hun eigen DMX512 dongle die werkt als Daslight. Met deze DMX dongle kun je op eenvoudige wijze tot wel 512 DMX-kanalen aansturen.

American DJ Airstream DMX bridge draadloze DMX controller

€222,00

Met de American DJ Airstream DMX Bridge gaat er een wereld voor velen open. Het aansturen van verlichting via een tablet of telefoon is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Showtec Quick DMX USB dongle

€125,00

De Showtec Quick DMX USB dongle is geschikt voor de Quick DMX software. Deze dongle is geschikt voor PC's en laptops met Windows en stuurt maximaal 100 DMX kanalen uit. Ideaal dus voor de kleinere lichtshows.

Showtec Quick DMX D512 DMX USB-interface

€284,00

Met de Quick DMX D512 DMX USB-interface is het mogelijk complete lichtshows te bedienen op je PC, laptop of Mac. De interface zorgt voor een stabiele verbinding en maakt van je USB-signaal een DMX-signaal. De software is gratis te downloaden.

American DJ MyDMX Buddy DMX interface met software

€60,00

MyDMX Buddy is een zeer compacte interface die zorgt voor een stabiel DMX signaal vanaf je PC, laptop of Mac. De interface is niet veel groter dan een XLR plug en beschikt over 2 status LED's zodat je direct ziet of de interface juist werkt.

American DJ MyDMX 3.0 DMX interface met software

€185,00

MyDMX 3.0 is een zeer compacte interface die zorgt voor een stabiel DMX signaal vanaf je PC, laptop of Mac. Hij beschikt over een 3-pin en 5-pin DMX uitgang. Via de gratis MyDMX-software maak je uitgebreide lichtshows in een paar simpele muisklikken.