Avolites Titan T1 DMX dongle

AV-20.0010
€269,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Met de Titan T1 DMX dongle kun je van je laptop of pc een lichtcontroller maken. Hij zet een USB om naar een DMX-signaal. Daardoor kun je met behulp van de Avolites Titan software op een computer een lichtshow aansturen.
Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Avolites
  • EAN:
  • Artikelnummer:AV-20.0010
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

De Avolites Titan T1 DMX dongle is de opvolger van de Titan One DMX Dongle. Net zoals zijn voorganger, kun je hem voor veel verschillende dingen gebruiken. Een voorbeeld is een live-evenement waarbij je jouw computer wilt gebruiken om de verlichting aan te sturen. Met de software Avolites Titan maak je ter plekke een lichtshow of gebruikt er eentje die je al geprogrammeerd hebt. De T1 zorgt er vervolgens voor dat deze lichtshow wordt omgezet in een DMX-signaal en daadwerkelijk door de lampen wordt uitgevoerd. De software is gratis te downloaden, met deze DMX dongle maak je het dus werkend voor je lichtapparatuur.

DMX-apparaten testen met de Titan T1

Ook voor musea kan dit een interessant product zijn, wanneer hij automatisch een lichtstand kan aanzetten op een vooraf ingestelde tijd. Technici gebruiken Titan T1 dongle tevens voor het testen van apparatuur. In het magazijn, maar ook tijdens de opbouw, stel je eenvoudig en snel DMX adressen in en test je de apparaten. Overigens is deze dongle en de software niet alleen te gebruiken voor verlichting, maar ook voor andere DMX-apparaten zoals rookmachines en fazers.Specificaties:
-Avolites Titan T1 DMX dongle
-Inclusief Avokey
-10 pagineerbare playbacks, 60 pagina's
-DMX interface
-Touchscreen support
-Maximaal 512 DMX-kanalen
-USB naar DMX
-Werkt met alle Titan-versies
-Let op: 5-pins DMX uitvoering, zie verloopjes bij onze gerelateerde producten
-Geschikt voor Windows 7 en hoger (Windows XP, Windows Vista en virtuele machines als VMware worden niet ondersteund)
-Aanbevolen computereisen: Intel i7 2GHz processor, 8Gb intern geheugen, 8Gb vrije schijfruimte, SSD Schijf, grafische kaart met een Passmark van 700 of hoger, Windows 10
-Afmetingen: 120 x 90 x 25mm
-Gewicht: 120 gram

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen