LED stroboscopen

Showtec Titan Strobe Blaze stroboscoop

€225,00

De Showtec Titan Strobe Blaze is een opvolger van de zeer populaire Showtec Titan Strobe. Deze strobe is voorzien van een 1,5 Kw xenon flitsbuis en RGB LED's. De xenon buis zorgt voor een verblindende flits, de LED's voor een gekleurde reflector.

Cameo Flash Matrix 250 stroboscoop en blinder

€268,00

Maar liefst 25 COB LED's zorgen ervoor dat je met deze Cameo Flash Matrix 250 ontzettend gave effecten kunt maken. Laat hem flitsen als een stroboscoop, gebruik hem als blinder of projecteer cijfers, symbolen of letters.

Beamz Set met 4 gekleurde mini stroboscopen

€39,00

In één keer een flitsende disco met deze set bestaande uit 4 gekleurde Beamz stroboscopen. Elke stroboscoop is uitgerust met 24 LEDs en zorgt voor een eigen kleur.

Beamz Mini stroboscoop LED wit

€10,95

Deze mini stroboscoop van het merk Beamz is ideaal voor de thuisgebruiker. De stroboscoop maakt gebruik van 24 witte LED's en heeft een regelbare flitssnelheid.

JB Systems Mini flash LED stroboscoop

€15,00

De JB Systems Mini flash LED. Laat je niet misleiden door de afmetingen van deze compacte LED stroboscoop. De output is namelijk verbluffend. Maar liefst 20 LEDs zorgen voor felle witte flitsen. En dat alles voor een waanzinnig lage prijs!

Showtec Bumper Strobe LED stroboscoop

€24,50

Deze compacte Showtec Bumper LED stroboscoop maakt lichtbundels door zijn voorgeprogrammeerde programma's in 3 standen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je ook zelf kiezen wat de stroboscoop doet.

JB Systems LED Strobe Stroboscoop

€49,00

Deze JB Systems LED Strobe is innovatief en uiterst compact. Dankzij het zeer gemakkelijk plug & play design is er geen enkele ervaring vereist. Deze stroboscoop is uitgerust met 68 witte LED's.

Showtec Ignitor-6 Section stroboscoop

€129,00

De Showtec Ignitor-6 section is een update van de gewone Ignitor-6. Zijn 6 secties zijn allemaal apart aan te sturen, waardoor je mooie effecten kunt creëren.

Beamz Witte stroboscoop 10W

€26,00

Deze witte stroboscoop van Beamz is uitgerust met 50 witte LED's en zorgt daardoor voor felle flitsen. Hij heeft een laag stroomverbruik en wordt nauwelijks warm, een ideaal effect voor thuis dus!

Beamz LED stroboscoop wit

€39,00

Deze LED stroboscoop heeft voorgeprogrammeerde programma's maar ook een muziekgestuurde functie. De Beamz stroboscoop heeft 100 witte LED's met een dikte van 8mm die tot acht flitsen per seconden kunnen halen.

Cameo Thunder Wash 600W LED stroboscoop wit

€210,00

Verbruikt jouw stroboscoop te veel stroom? De Cameo Thunder Wash heeft 648 LED's van 0,2 Watt die weinig verbruiken, maar wel zeer effectief zijn.

Cameo Thunder Wash 600RGB LED stroboscoop RGB

€218,00

Stroboscoopeffecten in kleur weergeven? Dat kan met de Thunder Wash 600RGB LED stroboscoop die ook nog eens laag in stroomverbruik is.

Cameo Flat Storm 3-in-1 LED-par laser en strobo lichteffect

€144,00

De Cameo Flat Storm 3-in-1 is een lichteffect dat gebruikt kan worden als LED-par, laser of stroboscoop. Door zijn 3 verschillende effecten zorgt dit lichteffect voor een zeer leuk en kleurrijk effect.

Showtec Technoflash 168 LED stroboscoop

€85,00

De Showtec Technoflash 168 is een LED stroboscoop met maar liefst 168 LED's. op de achterzijde zitten draaiknopjes om zowel de snelheid als intensiteit naar wens af te stellen.

Cameo Flash Bar 150 3-in-1 LED lichteffect

€168,00

De Cameo Flash Bar 150 is een 3-in-1 lichteffect, het is namelijk een stroboscoop, blinder en chase-effect in één. De balk is voorzien van 15 LED's met een vermogen van 6 Watt per stuk!

Martin Atomic 3000 LED stroboscoop

€2.649,00

Al ruim 15 jaar is de Martin Atomic 3000 dé stroboscoop die we op elk festival en in elke serieuze club tegenkomen. Het is één van de bekendste producten van Martin en het was dan ook niet eenvoudig een verbeterde versie te maken, maar het is gelukt.

Cameo Thunder Wash 100W LED stroboscoop wit

€88,00

De Cameo Thunder Wash 100W geeft hetzelfde effect als een normale stroboscoop, maar verbruikt minder stroom dankzij zijn 132 witte LED's van slechts 0,2 Watt.

Cameo Thunder Wash 100RGB LED stroboscoop RGB

€79,00

De Thunder Wash 100RGB van Cameo is een stroboscoop met 132 RGB LED's. Stuur de stroboscoop aan met een van de vele DMX-mogelijkheden.

Cameo Voodoo Derby en stroboscoop LED lichteffect

€145,00

De Cameo Voodoo is een 2-in-1 lichteffect. Hij is namelijk voorzien van 20 rode, groene, blauwe en amber-kleurige LED's, maar heeft daarnaast ook nog 12 witte stroboscoop LED's.

Cameo Thunder Wash 600 RGBW LED stroboscoop

€258,00

De Cameo Thunder Wash 600 RGBW LED is niet alleen een stroboscoop, maar tegelijkertijd ook een blinder en wash light! Het is een professionele ledlamp met vele mogelijkheden in de kleuren rood, groen, blauw en wit.

Stroboscopen zijn al tientallen jaren op de markt. Het licht van een stroboscoop komt vaak van een Xenon flitsbuis die we ook kennen van fotocamera's. De laatste jaren zien we echter een behoorlijke opkomst met varianten die voorzien zijn van een LED lichtbron. Tientallen krachtige LED's laten flitsen geeft immers ook een groots effect.

Stroboscopen met LED's
Deze categorie staat vol met LED stroboscopen. Sommige stroboscopen kunnen op de muziek reageren dankzij een ingebouwde microfoon. Er zijn ook types waarbij je de LED's via een DMX controller kunt aansturen. Zo heb je altijd de controle over de flitssterkte en -snelheid.

Stroboscopen met flitsbuizen
Ben je op zoek naar de traditionele stroboscopen met een flitsbuis? Daarvoor hebben we de categorie stroboscopen.