LD Systems Stinger 12A G3 actieve PA luidspreker

LDEB122AG3
€666,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Deze actieve LD Systems Stinger 12A topluidspreker is perfect voor vaste installatie in cafés en discotheken, maar ook is hij perfect voor on-the-road gebruik bij drive-in shows of bandjes, zeker als je hem aanvult met een subwoofer!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521206733
  • Artikelnummer:LDEB122AG3
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
LD systems is een Duits merk dat producten produceert waar de uitdrukking "Duitse degelijkheid" perfect bij past. Ze staan dan ook garant voor kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs.

LD Systems Stinger serie
Na het succes van de Stinger G2-serie was het wachten op een vervolg. Begin 2017 introduceerde LD Systems dan ook de Stinger G3-serie. Een lijn met topluidsprekers van 8 tot 15 inch en een lijn subwoofers van 15 en 18 inch, verkrijgbaar in zowel een passieve als actieve uitvoering. Deze actieve 12 inch topluidspreker is de populairste uit de Stinger G3-serie. De vernieuwde luidsprekers zijn voorzien van de nieuwste technologiën en een strak en degelijk nieuw design.

Digitale versterker met maatwerk DSP
De LD Systems Stinger 12A G3 is voorzien van een 1 inch BMS driver, een 12 inch speciaal ontwikkelde woofer en een klasse D versterker met de door LD Systems zelf ontwikkelde DynX® DSP technology. Deze DSP zorgt voor verschillende dingen zoals een perfecte scheiding van de frequenties voor de woofer en de HF driver, maar ook voor een aparte limiter voor beide componenten. Een onderdeel wat de combinatie van de componenten nog beter op elkaar laat aansluiten.

Eindeloos veel toepassingen
Als je de kwaliteit, functionaliteit en de nette prijs van deze speaker gaat vergelijken komt hij als beste uit de test. De LD Systems Stinger 12A G3 is dan ook op eindeloos veel manieren in te zetten. Zo is hij geschikt voor drive-in shows door zijn dubbele 35mm statiefflens en robuuste beschermlaag, maar ook als monitor voor een band op een podium door zijn 54° monitorhoek en zelfs voor vaste installaties dankzij de M10 bevestigingspunten.

Professioneel gebruik
Al diverse jaren is de Neutrik PowerCon connector de beste verbinding als het gaat om aansluiten van stroom. Toch worden veel actieve luidsprekers nog uitgevoerd met een IEC-connector, maar de Stinger G3-serie niet. LD Systems heeft er voor gekozen om ook deze Stinger G3 serie te voorzien van een Neutrik PowerCon aansluiting. De subwoofers uit deze lijn zijn zelfs met een PowerCon doorlus uitgang uitgevoerd.

Specificaties:

-LD Systems Stinger 12A G3 actieve PA luidspreker
-Type: LDEB122AG3
-Actieve 12 inch top luidspreker
-Woofer: 12 inch custom-made
-Magneet: ferrite
-Spreekspoel: 2,5 inch
-HF driver: 1 inch BMS met CD hoorn
-Versterker: Classe D
-RMS vermogen: 500W
-Peak vermogen: 1000W
-Spreiding: 90 x 50 °
-Frequentiebereik: 58 tot 20000Hz
-Max. SPL (peak) 131dB
-DSP: DynX® DSP technology
-Beveiligingen: multi-band limiter, kortsluiting, overspanning en DC
-Bediening: Mode, volume en ingangssignaal
-Aansluiting voeding: PowerCON ingang
-Aansluiting audio: 2x XLR ingang en 1x XLR uitgang
-Aansluitspanning: 240V
-Stroomverbruik: 500W max.
-Materiaal behuizing: 15mm multiplex
-Afwerking: polyurea coating
-Compact ontwerp
-Monitorhoek: 54 °
-Dubbele statiefflens: 0° of 5°
-M10 montage ophangpunten
-Afmetingen: 390 x 627 x 377mm (BxHxD)
-Gewicht: 20.6kg

Reviews

Eric Geplaatst op 3 Augustus 2018 at 18:58

Ben lang bezig geweest voor nieuwe toppen uiteindelijk op de Stinger 12 a uitgekomen. Reden: klinken echt geweldig! Zonder sub behoorlijk veel druk en ik heb heel wat gehoord. Als je het geld kan missen neem deze vergelijk ze maar eens met andere speakers en je zal overtuigd zijn. Ze kosten iets maar je krijgt heel veel.

Ben er inmiddels ook achter dat LD systems echte wattage's opgeeft en geen Chinese watts deze geven 500 Watt RMS. Geloof me het komt er uit ze zijn ook niet al te zwaar dus heb je het er voor over, koop je echt een super speaker!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen