LD Systems Stinger Sub 18A G3 actieve PA subwoofer

LDESUB18AG3
€869,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems Stinger SUB 18A G2 was al indrukwekkend, maar met deze G3 uitvoering worden er nog een paar stappen meer gezet! Deze 18 inch actieve subwoofer levert namelijk een geluidsdruk met een peak SPL van 135dB.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521206832
  • Artikelnummer:LDESUB18AG3
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Stinger-serie van LD Systems bestaat al diverse jaren en was aan vernieuwing toe. De gehele serie heeft dan ook een flinke upgrade gekregen. Hij heeft verbeterde componenten met nieuwere technieken en een nieuw design voor een gave, maar robuuste look.

Actief
Actief wil zeggen dat de subwoofer is uitgevoerd met een interne versterker. Je hebt dus geen losse versterker nodig om de 18 inch woofer in beweging te brengen. De versterker die in de Stinger SUB 18A G3 is gebruikt is digitaal en levert een RMS vermogen van 800 Watt in een frequentiebereik van 35 tot 200Hz.

Processor
Naast de versterker is er nog meer elektronica in de behuizing van de Stinger SUB 18A verwerkt, zo wordt het geluid eerst door een processor gestuurd voordat het bij de versterker uit komt. Deze processor is door LD Systems zelf ontwikkeld, zij noemen het DynX® DSP technology. De processor zorgt voor het uitstekend filteren van de frequenties, maar ook voor een goede beveiliging en de mogelijkheid om de set in cardioide opstelling te gebruiken.

Cardioide
Op de achterzijde van de LD Systems Stinger SUB 18A G3 subwoofer kun je middels een drukknopje kiezen tussen 4 standen. Met de eerste drie standen kies je hoe de sub word gefilterd, de keuze is dan 80Hz, 100Hz of 120Hz. De vierde stand is de cardioide stand. Bij het gebruik van de cardiode set-up plaats je 3 subwoofers naast elkaar, hierbij richt je er 2 vooruit en 1 achteruit. De subwoofer die achterstevoren staat zal het geluid aan de achterzijde gaan corrigeren, hierdoor creëer je onder andere minder geluid op het podium, wat ideaal is voor bands of drive-in shows.

Robuust
LD Systems is een Duits merk en dat is ook wel aan de kwaliteit te zien. We hebben hier te maken met echte Duitse degelijkheid. De kast van de LD Systems Stinger SUB 18 G3 is gemaakt van 18mm multiplex en voorzien van een Polyurea coating die voor een goede bescherming zorgt. Zijn nette ontwerp zorgt naast een mooie look onder andere ook voor de bescherming van de versterker.

Specificaties:
-LD Systems Stinger Sub 18A G3 actieve PA subwoofer
-Type: LDESUB18AG3
-Actieve 18 inch subwoofer met cardioide set-up
-Woofer: 18 inch custom-made
-Magneet: ferrite
-Spreekspoel: 4 inch
-Versterker: Classe D
-RMS vermogen: 800W
-Peak vermogen: 1600W
-Frequentiebereik: 35 tot 200Hz
-Cross-over frequentie: 80, 100 of 120Hz
-Max. SPL (peak) 135dB
-DSP: DynX® DSP technology
-Beveiligingen: limiter, kortsluiting, overspanning en DC
-Bediening: Mode en volume
-Aansluiting voeding: PowerCON in- en uitgang
-Aansluiting audio: XLR in- en uitgang
-Aansluitspanning: 240V
-Stroomverbruik: 600W
-Materiaal behuizing: 18mm multiplex
-Afwerking: polyurea coating
-Robuust geventileerd ontwerp
-Afmetingen: 667 x 547 x 740mm (BxHxD)
-Gewicht: 43.6kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen