LD Systems MAUI P900 actief PA systeem

MAUIP900W
€3.995,00
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd
LD Systems staat niet alleen bekend om de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, maar ook om hun uiterst nette ontwerpen. Zo is de MAUI P900 ontwikkeld in samenwerking met het bekende en luxe automerk Porsche. Strak design en pure kracht in één!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521229633
  • Artikelnummer:MAUIP900W
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd

Voeg 2 Duitse kwaliteitsmerken samen en creëer iets unieks, dat is wat ze bij LD Systems gedacht moeten hebben.

Porsche
Wie kent ze niet, de jongensdroom van ieder kind, echte racemonsters, strak design en gigantisch snel, dat is waar Porsche bekend om staat. Maar deze keer is het net wat anders. Deze keer heeft LD Systems gezorgd voor het grote vermogen en Porsche voor het design. De LD Systems MAUI P900 is dan ook niet alleen een luidspreker met een uniek design, het is ook een speaker met een gigantisch krachtig maar helder geluid.

50 luidsprekers
Vijftig luidsprekers? Ja, vijftig luidsprekers, dat is wat de LD Systems MAUI P900 verbergt achter zijn roosters. De lage tonen worden gegenereerd door twee 10 inch woofers, terwijl de midden tonen worden weergeven door 16 drivers van 2,8 inch. Voor de hoge tonen zijn er maar liefst 32 drivers van 1 inch gemonteerd. Al deze luidsprekers bij elkaar nemen een RMS vermogen op van 1400 Watt en zetten dit om in een geluidsdruk van maar liefst 131dB!

Uitgebreid en toch basic
LD Systems houdt van fatsoenlijke producten, met belangrijke functies, zonder overbodige poespas. De LD Systems MAUI P900 is dan ook uitgevoerd met een compact mixertje, deze is voorzien van een stereo line-ingang middels XLR/jack combinatie en een draadloze bluetooth ingang. Van ieder is het volume individueel regelbaar. Daarnaast is er een volumeknop voor het totaalvolume en voor het volume van de subwoofer. Werk je met meerdere MAUI P900 systemen? Dan kun je kiezen tussen een mono en stereo setting en kun je gebruik maken van de XLR uitgang.Specificaties:

-LD Systems MAUI P900 actief PA systeem
-Array systeem
-Design van Porsche, techniek van LD Systems
-LF Woofer: 2x 10 inch neodymium
-MF speakers: 16x 2,8 inch neodymium
-HF speakers: 32x 1 inch neodymium
-Max SPL: 131 dB
-Frequentiebereik: 42 tot 20.000Hz
-Spreiding: 140° x 10°
-Totale hoogte: 2173mm
-SonicGuide Technology (gepatenteerd)
-Klasse D versterker
-Audio processing: DynX DSP Technology
-RMS vermogen: 1400W
-Peak vermogen: 2800W
-Ingangen: 2x XLR/jack combinatie
-Uitgang: 1x XLR
-Bediening: Totaal volume, sub volume, Bluetooth en mono/stereo setup

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen