Palmer

Page:

Palmer Monicon L monitorcontroller

€159,00

De Palmer Monicon L is een mooie, nauwkeurige volumecontroller die je tussen je computer of audio-interface en actieve studiomonitors plaatst. Zodoende kun je het volume van je monitors eenvoudig en accuraat wijzigen. Onmisbaar in de studio!

Palmer Monicon monitorcontroller

€59,00

Met de Palmer Monicon regel je het volume van je studiomonitors in een handomdraai. Je sluit hem aan tussen je audio-interface, PC of laptop en je studiomonitors. Om storingen te voorkomen is de Palmer Monicon helemaal passief.

Palmer PAN 04 Passieve DI box

€64,00

De Palmer PAN 04A is een passieve DI box met gebalanceerde uitgangen. Elke uitgang heeft bovendien een ground lift schakelaar. Ideaal voor het aansluiten van elektrische instrumenten met een ongebalanceerd signaal zoals een gitaar.

Palmer Universele 1 kanaals voetschakelaar

€22,00

Deze voetschakelaar van Palmer kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om van kanaal te switchen op een gitaarversterker of om andere functies te activeren. Hij heeft een 6,3mm mono jack aansluiting.

Palmer AHMCTXL V2 kabeltester

€69,00

Met de Palmer AHMCTXL V2 kabeltester kun je zowel 3-polige als 5-polige XLR-kabels testen, maar ook voor RJ45, jack/mini-jack, RCA, DIN/MIDI, USB en S-video connectors is hij meer dan geschikt!

Palmer PAN 02 Actieve DI box

€59,00

Met de Palmer PAN 02 haal je een degelijke, simpele actieve DI box in huis. Een prima exemplaar dat werkt op een 9V batterij of via 48V phantoomvoeding van de mixer bijvoorbeeld. Hierdoor heeft hij een hogere output dan zijn passieve broer.

Palmer RMMS-8 8-kanaals microfoonsplitter

€295,00

De Palmer RMMS-8 is een 8-voudige microfoonsplitter, het systeem heeft 8 ingangen en maar liefst 16 uitgangen. Alle uitgangen zijn middels transformatoren van elkaar geïsoleerd, hierdoor hebben de uitgangen geen invloed op elkaar.

Palmer MCT DMX kabeltester

€29,00

Met deze kabeltester kun je zowel 3-polige als 5-polige XLR-kabels testen. De Palmer MCT DMX kabeltester is voorzien van een handmatige en automatische testfunctie. De tester controleert vervolgens per pin de verbinding.

Palmer MCT 8 kabeltester

€35,00

Test je bekabeling om problemen te voorkomen. Met deze kabeltester kun je gemakkelijk en snel alle bekabeling controleren. Deze tester is bruikbaar voor de meest voorkomende pluggen zoals Jack 6,35mm, 3-polig XLR en 2 & 4-polige Speakon connectors.

Palmer PAN 01 Passieve DI box

€39,00

De Palmer PAN 01 is een eenvoudige maar doeltreffende passieve DI box. Zijn stevige behuizing zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan.

Palmer PAN 04A Actieve DI box

€139,00

De Palmer PAN 04A is een actieve DI box met gebalanceerde uitgangen. Elke uitgang heeft bovendien een ground lift schakelaar. Ideaal voor het aansluiten van elektrische instrumenten met een ongebalanceerd signaal zoals een gitaar.

Palmer Pro PLI 02 Line Isolation box 2-kanaals

€165,00

Deze Palmer Pro PLI 02 2-kanaals Line Isolation box is voorzien van twee Neutrik XLR/6,3mm jack combinatie-ingangen. Hij zet een ongebalanceerd signaal om in een gebalanceerd signaal.

Palmer Pro PMS 02 2-kanaals microfoonsplitter

€169,00

Met deze Palmer Pro PMS 02 2-kanaals microfoonsplitter kun je twee keer één microfoonsignaal splitsen naar twee uitgangen. Daarnaast heeft het apparaat ook een paralleluitgang en creëert dus in feite drie uitgaande microfoonsignalen.

Palmer Pro BALUN PLI05 Line Isolation box 2-kanaals

€105,00

Met deze Palmer Pro BALUN PLI05 Line Isolation box 2-kanaals zet je eenvoudig een gebalanceerd signaal om naar een ongebalanceerd signaal. Hiermee voorkom je een zogenaamde ground loop hum, een brom, veroorzaakt door aardlussen.