Draadloze microfoon voor camera

Een verbluffende en professioneel klinkende geluidsopname is tegenwoordig onmisbaar bij een videoreportage, filmproductie of documentaire. Als journalist, filmmaker en presentator is een goede en betrouwbare draadloze microfoon voor camera onmisbaar. Microfoons die hier speciaal voor ontwikkeld zijn vind je in deze catagorie. Wil jij het gemak van een draadloze microfoon én een uitstekende kwaliteit, dan ben je hier aan het juiste adres! Ook kun je een draadloze zender kopen waarop een condensator microfoon, waarbij een 48 Volt fantoomspanning nodig is, kan worden aangesloten. Een draadloze microfoon voor camera bestel je snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €550
Merken
SKP100G4 Draadloze plug-on zender (B band)
€ 299,00
SKP500G4 Draadloze plug-on zender (BW band)
€ 529,00

Verschillende typen

Bij ons kun je slechts beperkte typen systemen online bestellen, doordat wij onze producten zorgvuldig selecteren en wij onze klanten een goede prijs-kwaliteitsverhouding willen kunnen garanderen. Zo hebben wij een geschikte microfoon set en twéé typen zenders van Sennheiser beschikbaar die aan onze strenge selectie voldoen. Het duurdere type zender is geschikt voor een condensator microfoon en het goedkopere type is geschikt voor enkel een dynamische microfoon, gezien hij geen fantoomspanning bezit.

Frequentiebereik

Iedere draadloze microfoon voor camera zit in een vrij frequentiegebied en heeft hierdoor geen last van mogelijke storingen door een 4G en 5G netwerk. Wij willen je adviseren op te letten met het kopen van een ouder draadloos systeem via marktplaats, aangezien deze hier wel hinder van kan ondervinden en mogelijk niet meer gebruikt mag worden.

Vragen over draadloze microfoon voor camera?

Heb je vragen bij het kopen van een draadloze microfoon voor camera, dan neem je contact op met onze klantenservice. Je kunt bijna direct een antwoord verwachten en bel je ons, dan krijg je direct iemand aan de telefoon. Bestel je online, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je voor 18.00 uur een voorradige zender/microfoon, dan heb je hem morgen al in huis!