Luidsprekers

Op zoek naar een luidspreker? Bekijk ons hele assortiment luidsprekers met complete setspassieve en actieve luidsprekersluidspreker componenten en accessoires. Voor zowel Drive-in Shows, cafés, discotheken en bands zijn er complete sets beschikbaar of we kunnen een set voor je samenstellen. Speciaal voor kleinere bedrijven, scholen en verenigingen zijn er diverse mobiele luidsprekersets verkrijgbaar.

Actief of passief?
Bij passieve luidsprekers is het noodzakelijk om met externe versterkers te werken. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld buitengebruik omdat je zo minder gevoelige onderdelen blootstelt aan weersomstandigheden. Actieve luidsprekers zijn voorzien van een ingebouwde versterker. Dit bespaart ruimte en bekabeling. Vanuit je mixer prik je namelijk direct in op je actieve fullrange luidsprekers of actieve subwoofers.

Luidsprekers vergelijken
Wil jij luidsprekers bekijken en vergelijken? In onze showroom in het Brabantse Cuijk vind je luidsprekers van merken als DAP en LD Systems. Je kunt hier ook terecht voor persoonlijk advies!