Koptelefoon case & tas

Iedere DJ gebruikt een koptelefoon tijdens optredens om nummerovergangen te kunnen voorbereiden. Je moet namelijk een nummer kunnen horen die je van plan bent te gaan afspelen om te kunnen bepalen op welke plek je het nummer van plan bent in te gaan zetten, terwijl het huidige nummer nog uit je monitor knalt. Aangezien je een koptelefoon niet kwetsbaar in je tas wilt vervoeren, berg je hem eerst op in een daarvoor bestemde hardcase. Zo voorkom je dat je koptelefoon beschadigd raakt of zelfs kapot gaat. Je wilt een show uiteraard niet beginnen met een kapotte koptelefoon en daarom koop je een koptelefoon case snel en tegen een scherpe prijs online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €75
Merken
Draagtas voor SRH240, SRH240A, SRH440, SRH840
€ 14,90
Etui voor SRH940
€ 57,00
Etui voor SRH1540
€ 72,00
HDJ-HC02 DJ-koptelefoon case
€ 28,00
DT Hardcase voor koptelefoons
€ 28,00
DT-Drawstring bag voor koptelefoons
€ 8,90

Goede prijs-kwaliteitsverhouding koptelefoon case

Wij hebben zorgvuldig voor jou koptelefoon cases geselecteerd die van goede kwaliteit zijn en voor een scherpe prijs worden aangeboden. Het merk dat hier het beste in is geslaagd is UDG. Er is rekening mee gehouden dat iedere koptelefoon in deze hoezen past. Je weet zeker dat je hoofdtelefoon hiermee goed beschermd is.

Ook hoofdtelefoons koop je bij Fritz-Events!

Naast de case koop je ook je koptelefoon en andere DJ gear bij Fritz-Events. Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear en special effects. Ieder evenement begint bij Fritz-Events!

Vragen over je koptelefoon case?

Bij vragen staat onze klantenservice 6 dagen in de week vol enthousiasme klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken door contact op te nemen met onze klantenservice. Koop je vandaag voor 18.00 uur, dan heb je de bestelling mits voorradig morgen al in huis. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -. Wij zien je bestelling graag verschijnen en sturen hem je zo snel mogelijk toe!